אופני טריאתלון

pupil

New member
יאיר בן עמי - תפסיק כבר

לך תחפש לך פורום אחר שתתן בו את עצות "החיטופל " שלך המלצה -

אני נשאר כאן רק בשבילך../images/Emo24.gif

ובשביל עוד כמה. אבל להבדיל ממך, אני לא שפן המסתתר מאחורי שמות גנאי..אוי התכוונתי שמות בדויים

yoni malka

New member
או שאולי אתה תחפש

מקום אחר שבו לא נותנים לאנשים להביע דעתם החופשית (דמוקרטיה...אתה יודע ?!?!) גם אם זה לא הכי מוצא חן בעניך !! הפורום נועד להעלות נושאים על סדר היום וטוב כך לכולם... נסה למצוא לך פורום - שמעתי שפורום בעלי חיים מאוד פעיל בזמן האחרון.. אחד כמוך מאוד יהנה שם...

yoni malka

New member
או שאולי אתה תחפש

מקום אחר שבו לא נותנים לאנשים להביע דעתם החופשית (דמוקרטיה...אתה יודע ?!?!) גם אם זה לא הכי מוצא חן בעניך !! הפורום נועד להעלות נושאים על סדר היום וטוב כך לכולם... נסה למצוא לך פורום - שמעתי שפורום בעלי חיים מאוד פעיל בזמן האחרון.. אחד כמוך מאוד יהנה שם...

kamikaza10

New member
ועל מה אתה ממליץ חדשות לבקרים?

על מה אם לא על הפינרלו שקיבלת במחיר הקרן? ועליהן אתה דואג להושיב את חברי קבוצתך/אנשים זרים וכו´ איך בכלל אתה מעיז להתנפל על התאומים שהמליצו בגלוי על הספונסר שלהם? למ הכשאתה כותב את שמו של ארז לוין אלה טורח להסביר מהו הקשר שלך אליו? שהוא תומך בקבוצה אותה אתה מנהל ומאמן? ושאתם קונים ממנו מוצרים בהנחה? ושוב

nd30

New member
רן ודן כל הכבוד ואל תפחדו להמליץ

אנחנו אנשים בוגרים ובעלי מחשבה עצמאית ונעשה את השיקולים שלנו !!!!!תפסיקו להכניס פולטיקה לענף!!!!!!!

cobra_1

New member
ברק תנסה הפלאפל של מצמן ../images/Emo13.gif

אני מאד מרוצה והוא לא הספונסר שלי. בפלאפל מצמן השירות נהדר ומומלץ לכל מי שאוהב עמבה או גמבה. זה בכלל לא חשוב אם שאלת על מאכלים איטלקיים ! אני ממליץ על פלאפל מצמן כי "ככה".

חברים יקרים..שוב אמליץ על שיעורים

שיעורים בהבנת הנקרא. כל מי שהצליח, באורח פלא חובה לציין, להבין מהכתוב כי רן ודן הותקפו על משהוא צריך לבדוק שני דברים. 1- את יכולתו בהבנת הנקרא 2- למה הוא מרגיש מותקף ממה שנכתב?!?!?!? קיראו את הדברים שנכתבו לאט לאט. בקשו עזרה ממי שיכול לעזור (המורה ללשון או ספרות מהבית ספר יהיו האנשים השמחים בעולם אם תבחרו בהם) והפנימו את שנכתב.אם לאחר כל זה עדיין תחשבו כי רן או דן או שניהם יחדיו הותקפו,טוב זה כבר לתחום שאני לא מבין בו... ושוב....שכל=שכר לימוד בברכת קריאה קלה יאיר

razim

New member
יאיר

יאיר, משום מה, מה שלא תכתוב, אתה חוטף? רזי

רזי.יודע מה אני הכי אוהב? ../images/Emo8.gif

שאל את רצבי. תמיד כשחולפות השנים ועצבים מתחלפים בשכל (שכר לימוד). אני זוכה לפרגון דווקא מאלו שתקפו אותי הכי הרבה. אומנם 15 שנים זה לא הרבה אבל מספיק כדי שלא מעט אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות יבואו ויצאו ואני אלמד,הרבה מאוד, על התבונה שבאה עם הניסיון. מי שלא עושה לא צובר "ידידים" תמיד אהבתי לעשות. אף פעם לא הסתתרתי מאחורי פחדנות ובטח שלא עשיתי חשבון על תוצאות המילים שאגיד מתוך אמונה,ידע ורצון לעזור ולשפר. אני מאמין שגם אלו שתוקפים אותי היום יבינו בבוא היום את מה שאני אומר באופן כלכך ברור. אבל עזוב, חבר טוב אמר לי "שאני מתחיל להיות צנוע אני כמעט מושלם" תראה איזו התנפלות תבוא עכשיו...כל חסרי ההומור יעמדו בתור יאלל´ה,מתי אתה בא לרכב איתנו בצפון? היין עליי יאיר

omerB

New member
יאיר , יאיר... תקרא בפנים

בתור אחד שמלווה את הפורום מתחילתו אני מוכרח לאמר שחל שינוי בצורת הכתיבה שלך - היא התמתנה (אולי זה בעקבות המיתון) ואני רוצה לאמר שכשאתה כותב ברוגע ולא בעצבים הדברים נקלטים טוב יותר , נקראים טוב יותר והכל אחלה. אנא התעלם מההערות האידיוטיות למעלה אין צורך לענות ולהגיב. יישר כח, עומר

adiels

New member
שאלה לקוברה

קוברה אתה גר במודיעין? אתה אולי במשא"ז?

cobra_1

New member
לא גר כן למשא"ז במודיעין

הייתה לי הזכות להיות מתנדב רכוב בכתת הסיור הראשונה ביערות ארצנו תחת פיקודו של אורן ואחר כך אבי, עם גדי, רונן, דני , יהודה ורבים אחרים וטובים. למרות שאני מתגורר בגוש דן , התייצבתי בתחנה בכל שבת בשש בבקר. מומלץ!!!

adiels

New member
אני יודע שזה מומלץ....

אני נמצא שם גם, אם הייתי יודע מי אתה זה היה עוזר לי אולי אתה זוכר אותי אני הבחור עם הטרק הזהובות

למעלה