אופני טריאתלון

עמיעז

New member
אופני טריאתלון

אני רוכבת מתחילה. ברצוני לקנות אופניים מידה 48-50 עד 6000 ש"ח עם מערכת אולטגרה ומעלה. מבקשת המלצות. מעדיפה למדוד את האופניים על מנת לראות אם מתאימות לי? בתודה רויטל עמיעז.

omerB

New member
רוכבת מתחילה?

בתור רוכבת מתחילה מדוע לקנות אופניים בתקציב כ"ך גבוה? מערכת אולטגרה? למה? אולי אחרי חודש תמאסי בכל זה.

עמיעז

New member
אובדת עצות

לפני שלוש שנים קניתי אופניים של קליין קוונטום Z מידה 52, (גובהי 164) עם מערכות 105 בסכום של 2700 ש"ח. (התאמנתי באופן חלקי לטריאתלון). בדיעבד הסתבר שהאופניים לא מתאימות לי מבחינת המידה. רציתי לקבל עצה כייצד לרכוש אופניים שיתאימו לי האם אפשר למדוד את האופניים לפני הקניה. אני רוצה לקנות אופניים שיתאימו לי גם בעוד מספר שנים. הבנתי שהמידות לא זהות אצל היצרנים השונים וכי יש אופני כביש לעומת אופני טריאתלון, מה המשמעות של ההבדל הזה?

hen26

New member
למה לקנות במחיר יקר../images/Emo91.gif

שלום רב: מנסיון אני אומר לך על תקני יקר עם תראי שאת רוכבת ומשקיעה בעתיד תוכלי לשדרג או להחליף חבל על הכסף שלך עם תרצי יותר פרטים אשמח לעזור לך בנושא זה מספר האי סי קייו שלי עם תצרכי עזרה 67071501 מה הסכום שחשבת להשקיע בהתחלה? תודה מראש חן

אנחנו ממליצים....

אנחנו ממליצים על מצמן יבואניי ספסיאלייזד. יש להם מיגוון רחב של אופניים ובתקציב הזה תוכלי למצוא בדיוק את מה שאת מחפשת. כמו שכבר כתבנו מי שרוצה לקבל עוד קצת הנחה יכול לפנות לעדי או לניסו(ניסים) ולהגיד שאנחנו(רן ודן אלתרמן) שלחנו אותו. יותר טוב לצלצל אלינו ואנחנו נבקש מראש שיעזרו לו. 054781592\054781593 רן ודן.

omerB

New member
../images/Emo4.gif

אכן קצת חוסר טאקט של האחים להפציץ כל כך הרבה הודעות על מצמן וספאשליזד. אני מסתכל על זה קצת אחרת.... ולאחים אומר דבר אחד: תאמינו לי שאתם מקדמים את המותג (ספאשלייזד) ע"י נצחונות, מקצוענות והגינות בספורט כך שאין צורך בפעילות זו שכן יש בה קצת טעם לפגם...

פירגון לספונסר זה דבר חשוב אבל...

אמת בפרסום זה דבר חשוב יותר. רן ודן היקרים. כמקבלי חסות ממצמן חשוב שתפרגנו לחברה ותביעו את דעתכם החיובית על מי שחוסך מכיסכם נזילות. כן ירבו גופים אשר יתמכו בספורטאים המובילים בכל ענף ספורט קטן כגדול. אך כשאתם שולחים תוהה כזה או אחר מהפורום לחנות מן הראוי שתזכירו כי המקום אליו הוא נשלח הוא נותן החסות שלכם. זה יתן לו כלי,אובייקטיבי,לשקלל את החלטתו וצעדיו. שוב, נכון מצדכם להפנות את פוטנציאל הקונים לנותן החסות (שלכם) אך הוגן יהיה לספר כי הוא נותן החסות. בברכת עונה מוצלחת יאיר

כנראה שאף אחד לא מבין מאיפה זה בא!

כל פעם שאנחנו שולחים אנשים לקנות מוצרים (במקרה הזה זה היה מצמן) אנחנו עושים את זה מתוך רצון לעזור. תמיד, ברגע שאנחנו "סוגרים" אם חברה מסוימת אנחנו דואגים שכשנשלח לשם אנשים הם יקבלו הנחה, מכאן שהמעשים שלנו לא נועדו כדי לדחוף את עצמינו או רק את המותג אלה על מנת שגם אתם (הציבור שאותו אנחנו שולחים לשם) יהנה וירוויח גם הוא. אין ספק שחשוב לנו שאנשים יבוא לחנויות שעוזרות לנו אבל כדי שאותו "מותג" ירגיש שמשתלם לו להשקיע בטריאתלון בכלל ובנו בפרט. במקום שאנשים ישנו את הגישה שלהם ויבינו שיש כמה אנשים טובים שמוכנים לתת ודואגים שבאמת יהיה זול יותר, מבלי רצון לקחת, תמיד יהיו כאלה שיהיה להם מה לומר ולחפש מה לא טוב. אז כל מי שרוצה לדעת איפה הוא יכול למצוא הנחה אז: מצמן יבואני ספסיאלייזד, ניו-בלאנס ופולאר. דרך אגב כול השלושה עוזרים לנו אז אולי בכל זאת לא כדי לכם ללכת לשם. אולי בפעם הבאה נחשוב בצורה יותר אגואיסטית ולא נדאג לעזור לאחרים!!!! רן ודן אלתרמן.

לקרוא ולהבין....כמה זה חשוב?../images/Emo13.gif

רן ודן. פעמים רבות אמרתי לכם זאת אך משום מה (גילכם הצעיר? סביבתכם המקצועית?) ממש קשה לכם להפנים זאת. מכיוון שיש בי הערכה ואיכפתיות רבה אליכם,רבה הרבה יותר ממה שאתם חושבים וממה שאתם חושבים שיש לחלק מ"מלחכי הפינכה" אשר סביבכם,אני אשיב לכם ושוב...משום שאיכפת לי מספורטאים צעירים,טובים,מקצוענים,חשובים לענף בארץ זבת אך יחד עם זאת מאוד תמימים. קיראו שוב את הכתוב למעלה בכל ההודעות ובעיקר בשלי. תנו למספר אנשים מבוגרים ובעלי ניסיון בתחום (חוזים של ספורטאים מהטריאתלון עם "נותני חסות" והמרכאות לא במקרה) ונסו להבין כי לא כל מי שמדבר איתכם יפה רוצה בטובתכם. עם בגרותכם כנראה תבינו,לעיתים מי שדבריו מכאיבים לכם הוא הוא הרוצה בטובתכם ללא תמורה או אינטרס אישי ויותר מחלקי הדיבור בעלי האינטרס. חישבו על זה... ואסיים בפתגם האהוב עליי: שכל זה ראשי התיבות של שכר לימוד. בברכה אמיתית יאיר

זאבלה

New member
עמיעז שלום בקשר לאופניים...

יש מספר גופים או חניות שמוכרים אופניים טובות במחיר שצויין להלן 1: את החנות של תמיר אשל של קנונדיל ישראל אופניים טובות מאוד 2: יש את אופניים מא´ עד ת´ של פינרלו שהם אופניים טובות מאוד 3: ויש את מצמן שמוכר ספסיאלייזד שהם אופניים פלוס מינוס ב6000 שקלים כל חנות בארץ תימצא לך זוג אופניים נאה אני ממליץ לך מניסיון לא לקנות אולטגרה יש במערכת הרבה בעיות אם את רוצה אופניים עם שימנו לכי על קנונדל (כדי 105) אם את רוצה אופניים מפנקות לכי על אופניים איטלקיות עם קומפניולו כמו פינרלו וקולנגו קניה מהנה ובהצלחה

זבאלה

New member
אבל אני הכי ממליץ לך

על האופניים של האחים אלתרמן...אלה כמו של נועה דויטש (ספסיאלייזד) תשאלו אותה איזה אופניים מאולות. יש להם חידושים מגניבים, כמו זה שנועה גילתה בנתניה. (המזלג המתפרק-שליפה מהירה). מקווה שתהנה מרכישה מוצלכת ותיזהר בסיבובים. תראה מה קרה לנועה :)

כמה שאנחנו בוגרים !!!

לא צריך לרדת לרמה של פגיעה בכוונה ... זה טפשי וילדותי ... רק לידע הכללי- במצמן יש גם אופניים איטלקיות - קולנגו . וכדאי לך לשים לב לכתיב שלך !

בהט

New member
פירגון

תאומים אתם צודקים ,אני גם שקראתי כאן לא הבנתי מה רוצים ממכם, בסה"כ רציתם לעזור. וזה יפה. אבל יהודים ישר בודקים לעזור , לא יכול להיות בטוח יש כאן משהוא מאחורה. עזבו , אתם בסדר , הרמה כאן של הכותבים לצערי ילדותית וממש לא בוגרת . עזבו תשארו כמו שאתם

למה תמיד צריך לראות הכל בשחור ?

רן ודן בסה"כ רצו לעזור למישהו שרוצה לקנות אופניים . אז נכון , הם המליצו על הספונסר שלהם . מה רע בזה ? יש כאלו שלא יסכימו איתי , אבל אני מאוד מרוצה מהספשלייזד שלי ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהם ספונסרים שלי . אם האופניים לא היו טובות לי , לא הייתי רוכבת עליהן! בענין נוחות ואיכות האופניים אין פשרות . אני בטוחה שרן ודן לא מפרסמים את מצמן רק בגלל שהם מספונסרים על ידם , אלא בגלל שהם גם מרוצים מהאופניים מהיחס והשירות .

zacki

New member
אני אישית נגד פרסום סמוי

עכשיו אני אספר משהו שקרה לי היום הלכתי ברחוב פתאום אני רואה שלט ענקי "סיגמא נדל"ן 03-5742834" שאלתי את עצמי: מה השלט הזה עושה מעל החנות של מצמן יבואן ספשייזלייזד בע"מ 04-6759843?? טוב, המשכתי ללכת.. פתאום אני רואה דך נייר אני מרים אותו ומה כתוב?? נחשתם נכון: "עמי CPU מחשבים בע"מ 03-7344783" אני הייתי עדיין בשוק מהשלט שהיה כתוב עליו "סיגמא נדל"ן" ואני חוזר "סיגמא נדל"ן" פתאום אני שומע מישהו צועק "שוקי הדברת מזיקים 03-8765678" אני כבר מעוצבן הולך הבייתה עם נעלי "סאקוני", פותח את הדלת מסוג פלדלת, הולך לישון על מזרון "עמינח 09-8435643" שיו כמה אני מדבר זה משהו מסוכן... -->שניייה-- מה אתם רוצים מדן ורן הם מממנים אותם, מה אתם רוצים, שייפרסמו מישהו אחר? טובה תחת טובה.

למעלה