אני מציע להציף את הנהלת הרכבת ב...
אני מציע במקום העצומה שכפי שכבר נאמר מהווה בעיה טכנית ומספר החותמים עליה קטן מאד, כנראה בשל כך, להציף את כתובת הדוא"ל של אתר רכבת ישראל במכתבי דרישה/בקשה/תחינה למען חשיבה שונה בה ישתלבו רוכבי האופניים במערך ההסעה של הרכבת.ובלבד שהמכתבים יכתבו בלשון חיובית ומנומסת, שאם לא כן מי יתאמץ למען קומץ חוליגנים חסרי תרבות שרק יהרסו את קרונות הרכבת עם אופניהם... במכתבי שנשלח לפני זמן רב הצעתי את ההצעות הבאות: א. בחו"ל מוסיפים קרון שהוצאו ממנו הכסאות (אפשרי גם חצי קרון) ובו מאוכסנים האופניים. בשעות בהם אין אופניים ניתן לעמוד בקרונות אלו. ב. ניתן להעמיד זוג אופניים או שניים גם בקרונועים במבוא לקרון, היכן שדלתות הכניסה והשירותים (מה לעשות) ולהגביל את נוכחות האופניים לאחד או שניים בכל מבוא שכזה. ג. בתחנות הרכבת כדאי לחשוב על אפשרויות החניה לאופניים, וכדי שזה יהיה מעשי בארצנו הקטנה והמתבגרת, לסגור אותם במחסן שמור (אפילו אם יגבה על כך תשלום סמלי). ד. לגבי כמות הנוסעים רוכבי האופניים, אני חולק על ההערכות כי הם מיעוט, וגם אם כן הם מיעוט נחשב ורציני, כזה המבין את חשיבות הרכבת, ובעל השפעה. אין לשפוט את הכמות הקטנה של הפונים, משום שכששירות מוצע הוא הולך וגדל מעצמו, ולראיה הרכבת עצמה, שגם עליה היו השגות בזמנו וכיום היא מתפתחת בלי עין רעה.. רק תחשבו על הסטודנטים הנוסעים כל יום למשל מרחובות לאוניברסיטת תל אביב, או בכיוון ההפוך למכון ויצמן וכוי,. אז הציפו אותם במיטב כשרון השכנוע שלכם, ובא לציון גואל.