אופניים על הרכבת

רחל צ

New member
והנה האתר של רכבת ישראל ...הציפו...

אני מכירה כמה שמאוד יהנו מהנושא חוץ מהאלט' לפרק ולשים בתוך תיק בואו ננסה

רחל צ

New member
וחשוב מאוד ובאותו עניין

אנא כיתבואליהם לעניין ובשפה הולמת ולא מתלהמת זה תמיד חיובי יותר

Verve

New member
מכתב אל רכבת ישראל, ותשובה (מהירה):

שלום רב, תודה על פנייתך. בשלב זה בשל מצוקת נייד אין אפשרות להקצות מקום לאופניים בקרון. נשמח לראותך ממשיך ומשתמש בשירותי רכבת ישראל. בברכה, עופר ברט מרכז תחום פניות הציבור HI, I have written some years ago to you about the option of carrying a bicycle on the train for commuting purposes. I got a polite reply that due to budget and priorities it was not possible. I am urging you to re-consider the previous idea, and to find a way to allow bicycles on the train. This will promote several things: 1) easier arrival of people to work - reducing the number of cars on the road, reducing traffic, pollution. 2) improving health of people - due to the increase in physical activity of the average person. 3) increase the number of people using the train, hence increasing profits to the train authority 4) benefit of the whole country to the advantages of public transportation rather than roads (e.g. road no. 6) When I wrote the letter (in 1997) I was the only "Meshuga". This issue has been brought up recently in great enthusiasm by the bicycle community and is considered very seriously ( in a very respectable manner -I must say) I appreciate your reply on this subject Best regards

רחל צ

New member
וגם אני...../images/Emo13.gif

צריך להודיע להם שתודה על התשובה אבל נשמח אם הם יעדכנו מתי תהיה התקדמות קצת יותר משמעותית מתשובה... אל ייאוש

zvook

New member
וגם אני, המכתב מצורף:

שלום רב, עם הפעלת לוח הזמנים החדש ופתיחת תחנת הרכבת החדשה הוד השרון - כפר סבא ב- 12.04.03 נביא לידיעת ציבור הנוסעים את האפשרויות להגעה בתחבורה ציבורית לתחנת הרכבת. לצערינו בשלב זה בשל מצוקת מקום בקרונות לא ניתן להכניס לרכבת אופניים, אולם אם מדובר באופניים מתקפלות המוכנסות לתיק בגודל סביר ניתן להכניס את האופניים המקופלות לרכבת בתנאי שהדבר לא מפריע למעבר נוסעים ולאחר בידוק בטחוני. אנו לשרותך. בברכה, עופר ברט מרכז תחום פניות הציבור

shl17

New member
מה רע באוטובוס???

משלמים חצי כרטיס ונוסעים לכל מקום

yosi53

New member
אני מציע להציף את הנהלת הרכבת ב...

אני מציע במקום העצומה שכפי שכבר נאמר מהווה בעיה טכנית ומספר החותמים עליה קטן מאד, כנראה בשל כך, להציף את כתובת הדוא"ל של אתר רכבת ישראל במכתבי דרישה/בקשה/תחינה למען חשיבה שונה בה ישתלבו רוכבי האופניים במערך ההסעה של הרכבת.ובלבד שהמכתבים יכתבו בלשון חיובית ומנומסת, שאם לא כן מי יתאמץ למען קומץ חוליגנים חסרי תרבות שרק יהרסו את קרונות הרכבת עם אופניהם... במכתבי שנשלח לפני זמן רב הצעתי את ההצעות הבאות: א. בחו"ל מוסיפים קרון שהוצאו ממנו הכסאות (אפשרי גם חצי קרון) ובו מאוכסנים האופניים. בשעות בהם אין אופניים ניתן לעמוד בקרונות אלו. ב. ניתן להעמיד זוג אופניים או שניים גם בקרונועים במבוא לקרון, היכן שדלתות הכניסה והשירותים (מה לעשות) ולהגביל את נוכחות האופניים לאחד או שניים בכל מבוא שכזה. ג. בתחנות הרכבת כדאי לחשוב על אפשרויות החניה לאופניים, וכדי שזה יהיה מעשי בארצנו הקטנה והמתבגרת, לסגור אותם במחסן שמור (אפילו אם יגבה על כך תשלום סמלי). ד. לגבי כמות הנוסעים רוכבי האופניים, אני חולק על ההערכות כי הם מיעוט, וגם אם כן הם מיעוט נחשב ורציני, כזה המבין את חשיבות הרכבת, ובעל השפעה. אין לשפוט את הכמות הקטנה של הפונים, משום שכששירות מוצע הוא הולך וגדל מעצמו, ולראיה הרכבת עצמה, שגם עליה היו השגות בזמנו וכיום היא מתפתחת בלי עין רעה.. רק תחשבו על הסטודנטים הנוסעים כל יום למשל מרחובות לאוניברסיטת תל אביב, או בכיוון ההפוך למכון ויצמן וכוי,. אז הציפו אותם במיטב כשרון השכנוע שלכם, ובא לציון גואל.

aw ny

New member
אופניים בניו יורק

לכל ידידי הרוכבים בעברי עבדתי כמתכנן עירוני בניו יורק. חלק מהעבודות בהן עסקתי היו בנושא רוכבי אופניים והאפשרות להעבירם ברכבות באזור העיר ניו יורק (שבה חל איסור מוחלט להעביר אופניים ברכבת התחתית -subway) ובאזור המטרופוליטן (שהגיע למרחק של עד 50 מייל צפונית מהעיר במדינת ניו יורק מחוזות westchester ו Puttnam ובמדינות הסמוכות NJ ו CT). אז עבורכם ועבור מאבקכם הצודק והנכון העתקתי את הנוסח המלא של ה- Metro Norht Rail Road הישר מאתר האינטרנט שלהם (והוא מופיע בקובץ המצורף) וזאת למי שמעוניים לקרוא. כאן אני מצרף את הנוסח המקוצר. בהצלחה במאבקכם מחזיק לכם ידיים אמיר GO BIKING! (Year-round) Whether you're tooling around for the afternoon taking in the sights, or getting in shape for the Tour de France, you and your friends can take Metro-North to some of the best biking in New York and Connecticut. A $5 lifetime bike permit -- good for travel on Metro-North and MTA Long Island Rail Road -- is required to bring your bike on board a train. A limited number of bicycles are allowed on trains during specified hours. Space is limited, and is available on a first-come, first-served basis. Rules and restrictions apply, and are stated on the permit.

aw ny

New member
אופניים ורכבת

לידידי רוכבי האופניים כאחד שעסק בתכנון עירוני ועסק בתוכניות של העברת רוכבי אופניםם + אופניים ברכבות באזור המטרופוליטן של העיר ניו יורק אני מציע לכם להעזר בחומר הבא הלקוח ישירות מהאתר של Metro North Rail Road המופעלת על ידי ה- MTA - Metropolitan Transit Authority. תחשבו על כמות הנוסעים ומספר הרכבות הנוסעות כאן באזור כה מצומצם ותנסו ללמוד ולהעזר בחוקים שלהם במאבקכם הצודק. אז ללא מילים נוספות לרשותכם הקישור הישר אל קובץ החוקים והכללים של הכנסת אופניים לרכבות והמחיר (כמובן) הישר מ MTRR ניו יורק בהצלחה אמיר GO BIKING! (Year-round) Whether you're tooling around for the afternoon taking in the sights, or getting in shape for the Tour de France, you and your friends can take Metro-North to some of the best biking in New York and Connecticut. A $5 lifetime bike permit -- good for travel on Metro-North and MTA Long Island Rail Road -- is required to bring your bike on board a train. A limited number of bicycles are allowed on trains during specified hours. Space is limited, and is available on a first-come, first-served basis. Rules and restrictions apply, and are stated on the permit. והקישור http://www.mta.info/mnr/html/getaways/bikerule.htm

למעלה