אופנוע

Lir האחת

New member
כן...גם אני תהיתי

לפחות יש
, לא פחות חשוב
ובתור אחד שיש לו רישיון על אוטו ואופנוע, על מה אתה מעדיף לנסוע יותר?

dudmel

New member
ברור שאופנוע (או קטנוע בעצם, כרגע)

אין בכלל על מה לדבר. אני לא רואה את עצמי חוזר לסוע בפחית אי פעם. רק אם אולי בטעות מישהי תתחתן איתי ובטעות יוולדו לנו ילדים... וגם אז רק אולי.

dudmel

New member
את רצה רחוק מדי...

קודם כל אנחנו צריכים להתחתן בטעות. אחרי זה הילדים צריכים להוולד בטעות. אבל לכי תדעי - החיים שלי תמיד היו קומדית טעויות...

dudmel

New member
קח לך אישה ובנה לה בית...

אני רוכב, לא יתפסוני חי כן אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עוזב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי קח לך אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך אני רוכב השמש בגבי כן, אני מרגיש אותך איתי כאילו עכשיו הזמן עוקב וכבר נוגע בי ואין כבר דרך להמשיך ולרכב אולי אשוב בצהרי היום כן, אני זקן יותר ואת זוכרת אותי זה לא עצוב כשמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתי

מיצי007

New member
גברים על אופנוע

לא משנה איפה למה ואיך זה תמיד עושה לי את זה. עניין לא מובן..... סליחה על ההתפרצות.

כבשה200

New member
אני רגילה, לבחור שלי יש בורגמן 400

למכירה דרך אגב למעוניינים

טוב, אני אענה ואלך לנקות...

יש לי רשיון "רגיל"- לאוטו. הוצאתי אותו בגיל 18 בערך... זהו. אני זוכרת שבדיוק כשהתגייסתי נגמר לי המלווה..חחחחח. האמת שעכשיו לא יוצא לי לנהוג הרבה, כי שאני בדירה במרכז (שזה...99 אחוז מהזמן?) אין לי רכב ואני גם לא צריכה. וכשאני חוןזרת לבית של ההורים- יוצא לי לנהוג. פה ושם.

Lir האחת

New member
../images/Emo73.gif

למי יש רישיון נהיגה? יש לי
על מה הוצאתם רישיון?
מתי הוצאתם רישיון/מתכננים להוציא? יומיים לפני הגיוס הודיעו לי שעברתי את הטסט..

ChilD SouL

New member
אופנועים../images/Emo99.gif

מאז שאני ילדה קטנה אני חולמת להוציא רישיון על אופנוע, הקיץ אני כנראה אמשש זאת. כבר ביררתי על בית ספר, מורה ואפילו תשלום [והבטיחו לי 200 שקל הנחה כי אני סטודנטית. הידד
]. למי יש רישיון נהיגה?
על מה הוצאתם רישיון?
מתי הוצאתם רישיון/מתכננים להוציא? גיל 17.

roigr

New member
שאלה לאופנוען:

סתם מסקרנות - זה לא סיוט לרכב בקיץ עם כל חליפת ה"שליחות קטלנית" הזאת ? אני תוהה - אתה קם בבוקר לוהט, שם בגדים, שם מגפיים, שם מעיל, שם קסדה, עולה על המושב הלוהט - רק מהמחשבה אני יכול לאבד ליטר מים.

dudmel

New member
יש בזה משהו

הקפדנים אוהבים להגיד שבמעיל חם, אבל האספלט חם יותר... אני אישית לא רוכב עם מגפים, ולמעט האופנוענים ה"כבדים" שיוצאים לרכיבות ספורטיביות, כמעט שלא תתקל בכאלה שרוכבים עם מגפים ביום יום. אני מסתפק במעיל וכפפות. המעיל עשוי מרשת כך שנכנסת רוח לתוכו. גם הכפפות מאוורות. הבעיה של החום היא רק ביולי-אוגוסט, שאז באמת באמת חם. בשאר חודשי השנה נעים לגמרי. אבל בכל מקרה מסתדרים. תכלס בזמן הרכיבה נכנסת מספיק רוח שמצננת אותך מעט. אני דואג תמיד שיהיו איתי חולצה להחלפה ודאודורנט... למען האמת (אבל אל תגלו לאמא שלי), בימים ממש חמים אני מוותר על המעיל לרכיבות קצרות...

למעלה