אופנוע לאחר הפסקה,

Z750

אופנוע 4 צילינדר עם הזרקה וטכנולוגיה מתקדמת. מכלולים סבירים (הבולמים הם קצת פשרה, לעומת ההורנט כדוגמא) אמינות קוואסאקית - ויש שנסיונם עם המותג היה רק חיובי. אצלי זה לא היה ככה והחמיר ככל שהכלים הזדקנו אין מיגון רוח (קצת פחות סימפטי לשיוט במהירות גבוהה על בסיס יומי) מנוע חזק שעובד על סל"ד נמוך (מושלם למטרות שלך) ובכלל....הוא אחת המציאות פר שקל, שניתן לשחוט מוכרים עליו. משום מה אין לו ממש ביקוש.

תודה על התשובות, שאלות נוספות

א. אני מדבר על דגם 2005 שהגיע עם חצי פרינג ב. מה התקלות שאתה נתקלת בקווא, לי היה GPZ קצת היה מתחמם ומכלולים היו נשחקים קצת מהר לטעמי, נתקלת במשהו יותר קונקרטי? ג. ההשוואה מבחינת שנתונים היא Z750 - 2005, הורנט - 2002, VFR-2000 ,בנדיט -2002 אני יודע שעדיף אופנוע שמור לאמשנה מאיזו שנה אבל האם לא יהיה עדיף באמת שנתון גבוה? ד. ראיתי שכתבת ש"בנדיט הוא לא רק מנוע חזק" תוכל לפרט עוד? ושוב תודה מראש

רוכב על אחד משנת 2009

העדר המיגון מתחיל להציק הרבה מעל המהירות המותרת כך שאין בעיה. לא מכיר את המכלולים של 2006 אבל אצלי החלפתי בולם אחורי למתקדם יותר עם שיפור בהתנהגות בסיבובים. אצלי שנה וחצי כמעט בלי בעיות

פעם אחת גמגם לי המנוע

והתברר שהבעלים הקודם השאיר ווסט צהוב בתיבת האוויר ומידי פעם הוא טייל שם וחסם את האוויר (לא הבעלים, הווסט).

בולם של ZX636 לא משנה כלום

מעבר לחוסר איזון. אני לא ממש בטוח בשני דברים: 1. שאתה רוכב ברמה כזו גבוהה, שהבולם האחורי באמת מעכב אותך 2. שהבולם ששמת מתאים לאופנוע (ואני מתעלם מהתושבת של המיישר שצריך לנסר).... ושכעת האופנוע באמת מתנהג טוב יותר בסיבובים. ניחוש שלי.... האופנוע שלך עם בולם קשה מדי. גם כיוון מתאים אני מניח שחסכת.

יש לך הזדמנות להפעיל מחשבה הפעם

כבר התחלת תהליך.... לא תבדוק שיכוך והחזר? הכי טוב שאתה יכול לעשות, זה להתייעץ עם מישהו שמבין בבולמים.... ולא חרטטן שמשבח את עצמו או למצוא פורום שמסביר איך בודקים אם הבולם מתאים. ולא כמו הפורום האחרון שמצאת בו הודעה אחת על מישהו שהחליף לבולם של 636..... בלי לבדוק אם הבחור רציני, אחראי או מבין משהו מהחיים שלו. יש לך ראש טוב, תשלים את התהליך עד הסוף.

longo2

New member
מ-ע-ו-ל-ה

צריכת דלק: ב 4500 סלד כ 100 קמ"ש 19 קמ לליטר נוחות נסיעה: לא לי ולא למורכבת היו תלונות לאחר 60 קמ של נסיעה רצופה ( 30-40 ד') האופנוע די נמוך יחסית לוורסיס וכדומה, אני מוצא בזה יתרון, אם הייתי צעיר יותר יתכן שהייתי מנסה את העמידות של מכנס הרכיבה באזור הבירכיים. ריגושים: סיפרו לי שיש לו 110 כ"ס, אם אני מבין נכון זה אומר שהוא יכול להרים 110 קג לגובה מטר בשניה? אותי זה מרגש :) סה"כ האופנוע בבעלותי כחודשיים ואני יותר ממרוצה. המחירון של Z750 שנת 2006 הוא כ 31000 אם אני זוכר נכון. מומלץ בחום.

לכל מי שעזר

היה לי מאוד קשה להיכנס לפורום ברגע שירדתי מהאופנוע
כי זה כל הזמן הזכיר לי מה חסר לי בחיים (סיבות כלכליות בלבד!) שמחתי שיש לי את האפשרות לחזור לאופנוע, יחד עם האפשרות לחזור לכאן. כמו שחשבתי וזכרתי אנשים כאן ישר נרתמים לעזרה (אופנוענות במיטבה). אשמח לקבל עוד תובנות לגבי האופנועים ששאלתי, אבל בעיקרון תוכנית החיסכון שלי לאופנוע משתחררת אוטוטו... כמובן שאעדכן במה שאקנה.

למעלה