אופנוע לאחר הפסקה,

אופנוע לאחר הפסקה,

טוב, אז אחרי שנתיים ארוכות נטולות אופנוע... עומד לחזור
(-: וצריך המלצה, הנתונים: אופנוע כביש. גר בת"א ועובד בי-ם +טיולים עם מורכבת בסופ"ש. תקציב כ30,000 לפני יישור קו (ציוד עוד נשאר מהקודם) היסטוריה אופנועית: ג'אווה 340 GPZ CB 500 בנדיט 600 שוקל כרגע VFR 1998-2000 או הורנט 2002-2004 . אשמח לדעות על האופנועים הנ"ל או המלצות נוספות, מדגיש שוב כביש בלבד והרבה... תודה מראש

vmisha

New member
אתה שואל את האדם הלא נכון, כי

א) ספורטיביות ואני זה שני קווים מקבילים ב) לפני כן היו לי גרנד דינק ו-KLE.

gray

New member
יכול, אבל זה לא הקטע שלו

יש כלים ספורטיביים ממנו, כאן כבר נכנסים לכמה ספורטיבי אתה רוצה, ומהנכנס להגדרה הסובייקטיבית שלך ל"ספורטיבי", ועל זה רכיבת מבחן תענה. ראש בראש נגד CBR600 על מסלול (עם אותו רוכב כמובן) הCBR יאכל אותו בלי מלח, (אולי יהיו כמה רוכבים שיהיו יותר מהירים על הTDM אבל זה לא דוגמה) מצד שני אם אתה בעיקר בעניין של אופנוע ליום יום שיהיה נוח עם מרווחי טיפול גדולים סבבה בטיול בשניים ולפעמים באיזה כביש נידח ידע גם להעיף ניצוצות ולהזרים אדרנלין-אז זה חישוב אחר לגמרי ולדעתי לפחות בקריטריונים כאלה הCBR יפסיד בנקודות לTDM. תחלס, לא מכיר את הרכיבה שלך, ורק רכיבת מבחן תוכל לענות על שאלות כאלה באופן מלא.

gray

New member

תעשה סיבוב, נכון שהיו אנשי מכירות שניסו לשווק אותו כדו"ש, אבל זה סתם קישקוש של מוכרים, זה אופנוע 100% כביש.

M O R M

New member
ממליץ לחשוב על בנדיט 1200 מנוע חזק

מנוע חזק , הכי הרבה מנוע לכסף. מתאים היטב להרכבה - מאוד נוח למורכבת. מטפס בקלילות לירושליים . הורנט 600 קצת חלש לרכיבות יום יום ירושליים תל אביב - למרות שמאוד אמין ויעמוד במשימה בהצלחה. VFR 2000 אופנוע אמין ומשוכלל אבל מעט ישן למשימה וכולל פלסטיקה מיותרת ויקרה .

בנדיט 1200 הוא באמת שיקול

האמת היה לי נסיון מקסים עם ה600, הוא רק היה קצת חלש על ההורנט חשבתי בגלל שאני זוכר שאהבתי אותו כשיצא אבל מפחד שירגיש לי חלש, חשבתי על VFR בגלל המנוע (עוד לא יצא לי לרכב על V בטח שלא 4V)

M O R M

New member
ה- VFR אחלה אופנוע אמין ומעולה אבל....

תקציב של 30K מכניס אותך לכיוון של אופנוע ישן מידי למשימה היום יומית. לכן צריך להתפשר ולהיות פרקטיים. בנדיט 1200 הוא אופנוע פשרה פרקטית לחלוטין - פשוט הכי הרבה מנוע לכסף שיתן לך הכי פחות מאמץ למנוע לכסף בדרך לירושליים. סוס עבודה פשוט איכותי וזול. ויחסית תוכל להשיג כזה בתקציב מודל 2004 ואולי אף מודל 2005 (כי תיקח בחשבון שהם נמכרים מתחת למחירון ב- 15-20%) VFR יותר ספורטיבי ממנו יותר היטקי ממנו ויותר יפה ממנו - הייתי ממליץ אבל לתקציה כפול לערך . ל- 30K כמעט לחלוטין רק בנדיט 1200 לא TDM של ימהה כי יש מעטים וקשה למצא שמורים מהשנתונים הישנים , כנ"ל פייזר 1000 לא ממליץ. בכלל לא ממליץ להתקשר בעניין משומש כזה ישן עם מטרו ( ימהה/קוואסאקי ) שנתונים כאילו דורשים חלקים וזה קצת יקר במטרו. אפשר אולי אפילו לחשוב על ויסטרום 1000 של סוזוקי יש כאילו מאוד שמורים במחירים נמוכים להפליא מהמחירון. תבדוק עם תומרק'ה מהונדה שוקן אם יש לו משהוא תקוע מהטרייד. הכי טוב הונדה אם תמצא. אולי אולי אפילו הונדה וארדרו 1000 יעשה עבודה מהימנה ומעולה בהרכבה.

gamgam

New member
אם מישהו היה ממליץ לך על CBR600RR

היית אומר שאתה מפחד שהוא ירגיש לך חלש? זה אותו המנוע. ההורנט וה CBR600RR חולקים מנוע. נכון, זה לא ליטר, אבל עומד ביותר מכבוד במשימות שהגדרת.

iec

New member
הורנט אינו ליטר...הוא קצת יותר

מחצי ליטר

iec

New member
התשובה שלך תהיה נכונה רק אם תשאל את

הלן קלר

למעלה