אופנוע=חסכון?

Easy_Rider

New member
../images/Emo93.gif שכחתי את העיקר ...

שמע, צריך להתחיל מאיפשהו, וזה אופנוע 500 או יותר קטן. השבוע היתה לי שיחה עם מישהו בנוגע ל: רכב חברה בליסינג כן או לא ... והשורה התחתונה היתה תמכור את הקטנוע וקח רכב. ואז אמרתי לו, "כן, אני שוקל, ואז אני אוכל לקנות לי אופנוע בסופי שבוע". הפרצוף שלו היה :
מי שלא רוכב לא יבין את זה. הערך המוסף של הרכיבה, בשבילי לפחות, לא נמדד בכסף או בפרמטרים כלכליים כאלו או אחרים. נסיים בקלישאה: גם GS500 בן 4 עושה אפס למאה כמו איפרזה טורבו חדשה ... ככה שגם את ה"פאן" אפשר, ואף רצוי להכניס למשוואה.

risr04

New member
רכב חברה או אופנוע

ברשותי רכב חברה ואני נוסע כל יום מאיזור מודיעין להרצליה. אין סיכוי שתפגשו אותי בקופסאת הפח. רק על ה CBR600. אפילו שהקופסא בחינם וככה אני משלם על כל קילומטר באופנוע ולא מעט. אני מרוויח: כיף חיים כל יום (במיוחד עכשיו עם כביש מספר 6 שזה תענוג אמיתי לאופנועי ספורט) חסכון עצום בזמן, וזמן כן נמדד בכסף. כל שעת עבודה זה שווה כסף. ניידות בשעות העבודה בלי בעיות חנייה. ורכב פנוי לאישתי ולילדים (אחרת לא היתי מקבל אישור כל כך בקלות לטוס לי על ה CBR). אז כל שפוי, היה בוחר באלטרנטיבה ההגיונית. כל השאר כנראה חסר להם הרבה ברגים בראש ויש להם המון ברגים בקופסאות הפח במקום.

risr04

New member
עלויות נסיעה באופנוע

אני עקבתי אחרי כל ההוצאות משך תקופה לא קצרה ויצא לי מעל שקל לקילומטר. המרכיבים העיקריים היו ביטוח וירידת ערך. זה עדיין קצת יותר זול יחסית למכונית. אבל ההצדקה היא כמובן הכיף, התנועה בעומס והחניה

למעלה