אופנועי ספורט

gilroy

New member
מנסיון של כ-4-5 שנים על CBR600F4

ןמרכיבות לא מעטות על R6 , התרשמתי שה-R6 הרבה יותר קליל, ידידותי ומשרה בטחון בפניות לעומת ה-CBR . מכאן שאת ההגדרה סלחן הייתי מייחס דווקא ל-R6 . למרות היותו ספורטיבי יותר וישיבתו קרבית יותר וכו... שלא תבין אותי לא נכון. באופן אישי הייתי בוחר ב-CBR . עד היום אני מצטער שנפרדתי ממנו

זהר זהר

New member
לדעתי שדרוג אמיתי מ KLE הוא לאופנוע שטח

או לפחות לדו"ש רציני יותר , למשל אפריקה טווין וכו'. אולי לפני ה"שדרוג" לאופנוע שסביבת חייב היא קטלנית יותר (כביש) תשקול העמקת הקשר עם האדרלנין הפחות קטלני (שביל/שטח?). בהצלחה זהר

h a j b i

New member
אבל הוא מחפש אופנוע ספורט

זה כמו שיבוא מישהו שמחפש כלי לשטח ואני אגיד לו שישדרג ל-R1. בגלל הודעות כאלה אנשים כבר לא לוקחים אותך ברצינות ובתור אחד שמייצג את המועדון אתה גם פוגע בו. חבל, כשמיהו יבקשר המלצות לדו"ש, אופנועי שטח וטיולי שבילים למינהם אז תגיב. אני בטוח שיש לך הרבה מה לתרום בתחומים האלה.

זהר ו

New member
זהר צודק במאה אחוז

גם לדעתי מעבר מאופנוע שיכול לעשות הכל לאופנוע שמסוגל לנסוע רק בכביש זה לא בדיוק שדרוג. תרצה או לא תרצה אבל זו בפירוש נסיגה (אם תרצה אתה יכול לאמץ את הטרמינולוגיה הצבאית : "שדרוג לאחור" על משקל "שיפור עמדות לאחור", בכדי להמנע מן הביטוי הלא מחמיא "נסיגה" אולם בפועל זה היינו הך). לא ידוע לי על סקר כלשהו שמצא ש"אנשים כבר לא לוקחים את זהר ברצינות" כפי שאתה כותב. זוהי אולי דעתך הפרטית אולם אל תייחס אותה גם לאחרים. בהמלצתו של זהר לאופנוע שטח או דו"ש הוא פוגע במועדון??? לא נסחפת קצת??? זהר (ו)

h a j b i

New member
זו לא רק דעה שלי

כשבנאדם שואל על מעבר לאופנוע ספורט ואתה מציע לו דו,ש אתה פשוט עושה ממנו צחוק. לא יכול\רוצה לעזור, אל תעזור. וכן, לא נסחפתי. אחד שרואה את עצמו נציג של המועדון צריך לדעת שאיך שהוא מתנהג משפיע על תדמית המועדון.

רומן ט

New member
קצת קשה להמליץ בלי לדעת בדיוק מה אתה מחפש

(למה דוקא אופנועי ספורט למשל) וגם מה התקציב כמובן. אבל אם כבר אופנועי ספורט, אני מציע לך לבדוק את ההורנט וה-SV650. הם מסוגלים לתת לך ביצועים ספורטיביים יפים מאוד, ויחד עם זה תנוחת הרכיבה שלהם תהיה כנראה נוחה לך יותר. לדעתי הם גם יפים יותר, אבל זה כמובן עניין של טעם. למען האמת, גם הויסטרום יתן לך ביצועים מספקים די והותר.

DORON 69

New member
לי היה גם את ה CBR600 וכיום יש לי את ה R6

אני באופן אישי מעדיף את R6 שלYAMAHA אני חושב שהשוק שלו יותר טוב

M O R M

New member
אולי התחזוקה של R6 יותר יקרה מה- CBR?

סתם רק משום העובדה שלהחזיק אופנוע שקשור למטרו בלי ידע נרחב ב- EBAY כמו של YAYA15 יכול ליצור מצב של עלויות יותר יקרות (מבלי להתיחס להפרשי אמינות בין הכלים אם בכלל קיימים)

למעלה