אופנועי ספורט

8 בסיבוב

New member
אופנועי ספורט

שלום לכולם וחג אביב שמח לכם אני בן 28 רוכב על kle500 שלוש שנים ואני חייב לציין שאני מרוצה מאוד לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי לאופנוע ספורט שברקע ישנן שתי אפשרויות האחת cbr600 והשניה r6 הייתי רוצה לקבל חוות דעת מה מומלץ יותר מבינהם ולמה? או המלצות שונות תודה רבה מראש שיהיה חג שמח

M O R M

New member
ישנם שני סוגים ל- CBR

באופן כללי אני מעדיף להמליץ על הונדה CBR600F כאופנוע ספורט ראשון (להבדיל מ- CBR600RR שהוא קיצוני יותר) R6 של ימהה מקביל ל- RR . אישית מעדיף הונדה.

Spondylus

New member
ישנם גם שני סוגים ל- R6

R6s- מה שהביאו עד 2006 לארץ. R6R (
פאק פאקינג פאק
איזה אופנוע
) מה שהביאו לארץ החל מ-2006. בארה"ב שניהם עדיין נמכרים, ה- R6R יותר למסלול וה-S יותר לכביש הציבורי. אישית מעדיף את היידי קלום. מסכים עם המלצתך על ה600F.

Red Ross

New member
מהיידי ימאס לי מהר יותר מאשר אופנוע...../images/Emo6.gif

צור קשר עם אהוד א1 ../images/Emo34.gif

ועל הדרך, אולי גם איזה פסיכיאטר טוב. |מלמול מתחת לשפם| יימאס לך מהיידי קלום...

אהוד א1

New member
שיזרוק אצלי את היידי.../images/Emo178.gif

"מתחת לשפם",אעלק.כמה פעמים שבתאי צריך לבקש שתשאיר אותו בארון,אה?

אהוד א1

New member
עתיק,נטחן בפורום.

כך האח בלוז ושי ווילק חגגו את המימונה הקודמת.עד היום ווילק מחפש את אותה חבית...

Red Ross

New member
כמוני כמוך....

היה לי GPZ ארבע שנים ועכשיו מתלבט בין R6 לבין-CBR600F... מהבדיקות שערכתי לכל אחד מהכלים יש אופי שונה השאלה היא מהו האופי שמתאים לך יותר?! לCBR ישנה ידית לנוסע, לא ממש מעניין... אבל כשה אתה קושר לשם את המנעול הכבד זה כבר יותר שימושי ונוח בנסיע, בנוסף, אם אתה עושה חלק מהטיפולים לבד... ג'ק האמצע של ה-CBR מאוד עוזר. אם אתה אוהב לטייל אם החברה שלך, ה-CBR יהיה הרבה יותר נוח לישבנים שלכם. ומנגד, ה-R6 לדעתי ניראה הרבה יותר טוב, אני אישית גם מעדיף את המוסך של מטרו (לפני כן היה לי CB ולא ממש אהבתי את הטיפולים במוסך שלהם) בנוסף אתה יכול להיכנס לאתר של מוטו ושל Fullgaz יש שם מספיק חומר השוואתי ומבחנים. ולסיום כמובן שעד שלא תשב על הכלי ואולי אפילו תעשה נסיעה קצרה... אופנוע לא בוחרים רק לפי נתונים יבשים, צריך להתחבר אליו !

M O R M

New member
להלן פירוט יותר גדול לשאלתך בנושא 600 סמ"ק

בתחום הספורט וספורט תיור יש מספר רב של אופנועים מצויינים. להערכתי כפי שציינתי קודם מומלץ לגשת לנושא מכוון הספורט תיור המתון יותר כגון ה- CBR600F לסוגיו השונים בהתאם לתקציב ולמודל. אפשרות נוספת בתחום הספורט תיור הינו הקוואסאקי ZZR600. בתחום אופנועי הספורט ממש אני מתיחס מטעמים אישיים רק ליפניים : הונדה CBR600RR , סוזוקי 600R , ימהה R6 , קוואסאקי ZX6R . מבניהם אני אישית הייתי בוחר את ההונדה בשל העדפה אישית וניסיון טוב עם החברה הזו בתחום האמינות אולם כולם אופנועים מצויינים וטובים וההבדלים בניהם לא נמצאים בתחום שתוכל להגיע איליו בזמן הקרוב אם בכלל. קישור חובה לדעתי בתחום הינו האוסף על דיוני הפורום בתחום אופנועי ה- 600

8 בסיבוב

New member
חומר למחשבה

ראשית תודה לכם על העצות ברור לי שעד שאני לא אשב על האופנוע וארכב עליו אני לא אקבל החלטה פשוט אני מתלבט בין שניהם בעיקר ורציתי דעת מבינים התקציב שלי ינוע בסביבות ה -50 אלף שקלים חדשים שאתם אני מקווה לרכוש כלי מתאים השאלה העיקרית שלי היא איזה מבין שניהם הוא יותר סימפטי כאופנוע ספורט ראשון חג שמח

malganis

New member
לשבת על האופנועים לא יתן לך כלום

ולרכב עליהם לא תקבל מאף אחד. רכיבת מבחן יש רק על חדשים.

מסכים עם ההמלצות פה למעלה ומוסיף

ה-CBR600F יספק לך המון סלחנות לטעויות שה-R6 יבעט אותך החוצה באותן סיטואציות. כך שלצעדים הראשונים הוא יהיה מעולה. בכלל, זהו אחד האופנועים המשתלמים והשווים ביותר בעולם לטעמי.

YAYA15

New member
מניסיוני הדל של 4-5 שנים של רכיבה על R6

את הטענה הזו שמעתי שקניתי את ה-R6 שלי לפני כ-5 שנים. לא סולח, לא שוכח, בועט, מעיף... אבל אני חייב לציין שמעולם לא הרגשתי שום דבר כזה. נכון, לא רכבתי על ה- CBR דנן כדי להכיר את התנהגותו אבל יעידו חבריי שעשיתי במהלך השנים המון טעויות שנבעו מחוסר מקצועיות או מאיבוד שפיות זמני ותמיד היה לי זמן לתקן היגוי בתוך סיבוב, להוריד את האופנוע קצת יותר, לבלום בתוך הסיבוב וכו' וכו'. מעולם לא נבעטתי ממנו בגלל "חוסר הסלחנות" שלו. עליתי על האופנוע הזה היישר מ -GS-500 ולא היה לי ניסיון קודם ולכן רכבתי תוך הפעלת שיקול דעת עד שלמדתי להכיר את האופנוע, או אז שיקול הדעת נדחק הצידה קצת
ולכן אני חושב שה-R6 הוא כלי מדהים
עם זאת, ובניגוד לדברי קודמי רוברט 79, אני לא נכנס למוסך מטרו- כואב בכיס בלי הצדקה בכלל. אפשר להזמין כל חלק שתחפוץ ישירות מארה"ב.

לפי הדברים שהעלת כאן

אתה לא מאבד קור רוח במצבים שבהם רובם של הרוכבים כן. במצבים רבים, הרוכב הופך ל"קפוא", אתה מעיד על עצמך שאתה מתקן את האופנוע בתוך פניה, מה שהופך אותך לרוכב מצוין. לא כולם כאלה. עלה והצלח, ובזהירות.

YAYA15

New member
תודה על המחמאות אבל...

אני עוד רוכב בפורום ואני לא חושב שניחנתי ביכולות מופלאות בסה"כ ניסיתי להוציא את עצמי ממצבים שרוכב חכם לא היה נכנס אליהם מלכתחילה... ועל כן, כתבתי שהאופנוע הוא אופנוע שניתן לשלוט בו ולא בועט או משהו בסגנון

למעלה