אופנה רוקסטית.....בקסטרו

אופנה רוקסטית.....בקסטרו

כבר כתבתי הודעה כזאת שהיה פעם בקסטו ובכלל בארץ טרנד כזה רוקיסטי שפתאום כולם הלכו ככה כאילו עכשיו יצאו מהופעת רוק תקופה יפה ... שהיה אפשר למצוא בגדים שאני אוהבת בכל מקום אפילו בחנויות גדולות ומותגים הבעיה היא פרחות מעצבנות שגם הלכו עם בגדים כאלה בעע אז אתמול מצאתי את הקטלוג של קסטרו שכל כך אהבתי עם רומי אבולעפיה שצולם בלונדון...ה-מקום לבגדים כאלה זהו ...
אה ולסיום שנה טובה לכולם

coullette

New member
זאת רומי אבולעפיה??

אבל אל תקנו בקסטרו.זאת אופנה להמונים והם רוצחים חיות

אופנה להמונים כן, אבל הם כבר לא

רוצחים חיות. הם הגיבו לעצומה והבטיחו לא לעשות את זה יותר (אחרי שהם ישימו למכור את כל הדברים שהם כבר ייצרו.
)

הם המשיכו להתנהג כרגיל

ועבדו עלינו.. אני חושבת שעוד שבועיים בערך אנחנו מחדשים את ההפגנות נגדם..

....לבוש ממש יפה....

אהבתי את הצבעים... המגפיים התיק הסיכות הגרביים הארוכות סתכלו על הגרפיטי של האנרכיה על הקיר (לא סתם זה נכנס לפריים) פוזת רוק ואנרכיזם

אבל לא הבנתי משהו...

מה הקטע לא ללבוש משהו ש"פרחות" לבשו אותו?! מה העיניין? איזו שיטחיות.... אני חושבת שאם את באמת אוהבת סגנון מסויים את צריכה ללבוש אותו, בלי לחשוב מי עוד לובש אותו. את אוהבת? אחלה! מי שתפסיד בגלל שגם פרחות מתלבשות ככה, אז אני לא אתלבש ככה, זאת את בובה.

smady by

New member
בואי אני אסביר יותר בהרחבה...

לי אישית אין בעיה ללבוש משהו שהוא "איני" ונדוש, אם אני חושבת שהוא יפה בעיניי. אבל אני לא אוהבת לראות את אותו הדבר, שאני מוצאת אותו יפה, על פרחצה ופקצה, שאותם אני בכלל לא אוהבת או מחבבת- זה מעצבן אותי לראות שיש לנו את אותו טעם\סגנון\וואטאבר... זה לא שעכשיו אני אפסיק ללכת עם זה- ממש לא. אבל זה מעצבן אותי- לא יודתע למה... את יכולה לקרוא לזה שטחי, או לא- מה שבא לך, אבל ברגע שאני רואה פקצות לוקחות את הניטים היפים שלי, ואת החצאית הסקוטית, והופכות אותם לזועקים, קטנים, ולא מתאים למבנה הגוף שלהם בכלל (וזה לעיתים קרובות מה שקורה) - אני דיי מתעצבנת.

פוזריות!!!!! ../images/Emo128.gif

לי אישית יש בעיה ללבוש משהו שפרחות לובשות ...... פרחות שמתנהגות כך נקראות פוזריות מנסות להיות משהו שהן לא אני מרגישה שזה מקרב אותי אליהן [בעעעע] זה יהיה סיוט אם פרחה תעצור אותי ברחוב ותשא מאיפה קניתי תבגד או ווט אוור.... אני שונאת פריחות !!! גם ביגלל שהן אהבו להציק לי כשהייתי בבית ספר על דרכי הלבוש שלי אז עכשיו ביגלל שזה "באופנה" וזה טרנדי שלא ינסו להתקרב אלי ולא יתלבשו כמוני שאני לובשת את הסיגנון הזה הרבה הרבה זמן ליפני שזה היה באופנה לא רוצה להיות דומה להן כי הן מגעילות אותי ושום דימיון אליהם לא מתכבל בעיני לא אוהבת אותן את דרכי החשיבה ,לבוש,דיבור וחיים שלהן יש לי סליצה מאוד גדולה אליהן אז בבקשה שלא יתכרבו אלי,לחנויות שאני קונה בהן למועדונים שאני יוצאת אליהן ובטח לא לפורומים שאני כותבת בהן ....
ובטח שלא לחברים שלי זה נשמע שאני מאוד מעוצבנת על פרחות ומי שמכיר אותי אז יודע שיש לי סיבה מאוד טוב לכעוס זה הכל שונאת פוזריות

*ותשא=ותשאל

נ.ב הורדתי פירסינג שעשיתי לבראט [פירסינג מעל לסנטר בגלל שכל הפרחות בעולם התחילו לעשות אותו בעעע

למעלה