אופנה מלאה - המלצה

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
אופנה מלאה - המלצה

אני חייב להגיד שהופתעתי..... הופתעתי לטובה ממתאים לי גברים . אם במקרה ישנם פה גברים , או נשים שקונות בגדים לגברים שלהם בהפתעה אני ממליץ לקנות שם. השבוע הייתי בסניף שלהם בקניון עזריאלי , נתחיל מזה שהשירות של המוכרת שהייתה איתי היה פשוט כיף חיים. נכון הבגדים שם לא זולים במיוחד למרות שאחרי ששאלתי חברים שלי כמה עולים ג'ינסים בחנויות כמו לי קופר וכאלה ההבדלים לא כאלו גדולים. סיימתי קניה ראשונה עם שני זוגות מכנסיים ו4 חולצות אחלה שבאחלה ...... יש להם גם עכשיו מבצע בחולצות לפחות של 2+2 ... שהיה מאוד נחמד אז למי שרוצה אחלה חנות לדעתי.... :)

טוב לשמוע

עכשיו מה שנשאר לך לעשות זה לשים את התמונות(שיהיה לבנות כאן מה לראות) :)

מסכימה איתך

עשיתי שם קניה של 5 חולצות ושני מכנסיי ג'ינס עלו 750 ש"ח ועוד קבלתי זיכוי 40 ש"ח לקניה הבאה (כמה יצא לך lb?) מניסיון קודם שלי שקניתי שתי חולצות ומכנס הייתי מגיעה ל500-600 בקלות ואני מדברת על מישות גדולות שאין בחנויות רגילות בקיצור ממש מומלץ

lb22

New member
המידה שלי "סך הכך" XXL

ככה שהיה שם בול . אני שילמתי 800 ש"ח על ג'ינס יפה עוד מכנס קצר ו4 חולצות מאוד יפות וזה אחרי הנחה אחרת זה היה יוצא 1000 בקלות

7נתי7

New member
בגדים נהדרים יש להם שם,לא כמו בנשים

בעלי קונה שם ומוכן למדוד אפילו. מאז שנפתחה הרשת והוא הסכים ללכת,לובש רק מה שמשם. בגדים צעירים,חתיכיים לא כמו באופנת הנשים המצועצעצת והמבוגרת בד"כ לטעמי.גם המחירים סבירים. עשינו כמה רכישות,מאד מוצלחות.

למעלה