אופנה לשעת חירום

אופנה לשעת חירום

לא, לא מה שאתן חושבות

האם יש בגדים או אביזרים שאתן סוחבות איתכן תמיד "ליתר בטחון"?
האם אתן מאכסנות משהו באוטו "ליתר בטחון"?

אני בחודשים האחרונים מסתובבת עם זוג נעלי בלרינה שחורות באוטו. ליתר בטחון. וזה כבר הוכיח את עצמו כמה פעמים כשבאמצע היום מאוד כאבה לי הרגל, או כשיום אחד התחיל לרדת גשם והייתי בסנדלים. עכשיו אני שוקלת לשים שם זוג כפכפי אצבע יפים (כלומר, לא פליפ פלופס אלא כפכפים מכובדים יחסית) בצבע נייטראלי.
חוץ מזה אני כמעט תמיד סוחבת איתי קרדיגן דקיק בתיק. זה כמעט לא תופס מקום, וככה אני בטוחה שלא אקפא לעולם

Fun Fair

New member
ברור!!!!

בבגאז' זרוקות לי נעלי התעמלות (ואם יתחחשק לי ללכת לחדר הכושר??) וכפכפי אצבע (ואם יכאבו לי הרגליים מהעקבים? איך אנהג?), במושב האחורי זרוק קרדיגן שחור בייסיק, בתיק החתלה יש לי חולצה/גופיה שחורה פשוטה, אבל נורמלית (כלומר: כזו שמשתלבת עם כל לבוש, כך שאם הבנדיט החליט לפלוט עלי, יש לי חולצה להחלפה עד שאגיע הביתה).
במשרד יש גם קרדיגן אפור. שיהיה. (לא השתמשתי בו מתחילת ההריון, כי אז אני הייתי זו שמקפיאה את המשרד ב 7 מעלות. בינואר. כל היום
\)
בקיצור- פולניה זה פה.

לא

אין לי כלום לשעת חירום, אפילו לא מטריה באוטו

לא יודעת למה
כל החיים אני מנסה ללמד עצמי להיות האדם הזה
שיש לודברים בתיק/אוטו לשעת חירום
ואף פעם לא הצלחתי לא לשכוח אותם בבית
חוץ מזה שאני לא מסוגלת ללבוש קרדיגן שהיה תקופה באוטו
<כי תמיד הבגד מקבל ריח של אוטו ומגעיל אותי ללבוש>

בקושי יש לי מגבונים באוטו
אני נוראית

בתיק יש לי ארנק, מסרק, טלפון ומפתחות

תמיד האמנתי שאם יש לי כרטיס אשראי בארנק, הכל בסדר...

אין לי אוטו,

אבל בתיק יש לי נרתיק בד קטן שאני שומרת בו חפצים שונים ומשונים כמו מגבונים לחים, מגבוני קליה, קרם ידיים וקופסת תכשיטים קטנה למקרה שיתחשק לי להוריד את העגילים באמצע היום. ובארנק יש לי סיכת בטחון, פלסטרים ופצירה קטנה :)
קרדיגן תמיד בתיק - לא נחשב מקרה חרום כי כמעט בכל יום אני נזקקת לו.

Pink Sakura

New member
אוהבת שעות חירום

מכיוון שאין לי אוטו אני ממש חייבת לצמצם את הבחירות שלי אבל יש דברים שאני סוחבת איתי תמיד -
*זוג תחתונים נוסף - כי לפעמים אנחנו ישנים אצל ההורים שלו או שבסופ"שים אני נוסעת להורים שלי וקרה לי יותר מפעם ששכחתי לקחת תחתונים כי אני מחליפה המון תיקים

*קרדיגן שחור - להגנה מפני קור או לכניסה למעוזים חרדיים
*סרט לשיער - כדי להיגמל מאובססית המסרק (כי השיער הדק וחסר האישיות שלי עף עם כל משב רוח רענן)

מבחינת אביזרים-
*פצירה ומגבונים להורדת לק
*פק"ל כיסים (רק ששלי לא בחאקי אלא ורוד ומנצנץ) הכולל סוכריות,מסטיקים,מגבונים לחים,מגבוני קליה (כשמילצרתי זה היה שימושי ללקוחות...),אוזניות,והגיינה נשית.

כשטיילתי בהודו היה לי גם שטר של 100 דולר בנפרד מכל הכסף למקרי חירום של ממש. למזלי בסוף השתמשתי בו לשופינג

או -

גיליתי שכל פריט שאני מחזיקה "לשעת חירום" בין אם באוטו, במשרד, או בתיק, מאבד את צורתו ותופס ריח של - נו, אוטו / משרד / תיק. אז הספייר האמיתי שיש לי באוטו הוא מטריה. ואם הנעליים לא נוחות לי אני נוהגת יחפה.
בחורף כשאני עם גרביונים לפעמים אני לוקחת ספייר. רק פעם אחת היתה לי רכבת בגרביון באמצע היום, ואז העדפתי פשוט לפשוט אותו ולא להסתבך עם אחר. לפעמים יש לי במשרד צעיף גדול, מקופל במגירה. אבל אין לי פריטי לבוש "אמיתיים".

הבעיה עם נעליים שמכאיבות היא לא הנהיגה

אלא שאני לא מסוגלת ללכת אחר כך

בגלל זה אני מחזיקה את הזוג באוטו. מילא לנהוג, אבל אחר כך צריך גם להגיע הביתה

תמיד יש איתי קרדיגן למקרה חירום. ולאחרונה

יש לי ברכב זוג כפכפי הוויאנס שהוכיחו את עצמן.
אני שוקלת להשאיר תמיד זוג כפכפים ברכב.

kaij

New member
לפעמים...

כשיורד גשם אני נוטה להחזיק בתיק (או בעבודה) זוג גרביים
העניין הזה הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת

לעתים רחוקות לוקחת איתי גרביונים להחלפה

האמת כשאני חושבת על זה - מחזיקה כובע(חם) בתיק

michali278

New member
נעליים שטוחות

או נעלי אצבע
בקיץ שמלת טריקו פשוטה
בחורף/עונות קרדיגן

wasaby

New member
יש לי במשרד

עליונית פוטר ירוקה של היינס שזכתה לכינוי ה-on the job training למקרה שאני צריכה לעבוד במעבדה או לשבת עם אלגוריתמאים או נשים בהריון. חוץ ממנו אני הרבה פעמים מביאה איתי עליונית אחרת שיותר מתאימה לתלבושת של אותו יום.

אני עם נעליים שטוחות כמעט תמיד אבל כבר קרה שלקחתי זוג ספייר כשיצאתי מהבית עם נעליים חדשות וחשודות. וגם פלסטרים וסטיק נגד חיכוך בנעל.

"בסיס הבית" שלי הוא השולחן בעבודה. עליו אני זורקת את התיק ואת העליונית.

nowonder

New member
כן

זוג גרביונים נוסף.
קרדיגן דק.
ומאז שנאלצתי לרדת 21 קומות על נעליים של 5 אינץ' בגלל תרגיל פינוי מהבניין בעבודה - גם זוג נעליים שטוחות.

חוץ מזה יש לי בתיק תמיד ספר. בית מרקחת קטן. ספריי ליזול לחיטוי. וציורים שהילדים שלי דוחפים לתיק.

newKiticat

New member
לא נדיר בכלל שיש לי

נעליים שטוחות/כפכפים. כי קל לדחוף אותם לתיק... חוץ מזה היה לי גם תמיד מעיל(ים) באוטו. מהסיבה הפשוטה שאני בקושי משתמשת בזה, אבל מדי פעם כן גשום. אז האוטו הפך למקום האיחסון של המעילים במהלך החורף... עכשיו, אם בכלל, יש אולי ג'קט קליל. אבל גם זה חריג. כל הזמן חם לי גם ככה.

חוץ מזה, יש לי תמיד מברשת שיניים ומשחת שיניים בתיק (מעבר לאיפור), מברשת שיער לעיתים קרובות ואפילו תחתונים. במיוחד בקיץ. למה? כי אני אוהבת לדעת שאני יכולה להחליף צ'יק צ'אק. אני מתעבת תחתוניות. שונאת את זה. אני מעדיפה תחתוני כותנה שמחליפים לעיתים קרובות. ובעיני זה גם הרבה יותר בריא. מה לעשות. ככה אני.

אף פעם לא חשבתי על זה

בעבודה תמיד יש לי קרדיגן או של לקור המזגנים, בדר״כ יותר מאחד, כי כל פעם אני מביאה עוד ועוד ונשארים בעבודה

אוטו בדר״כ אין לי החלפה למרות שזה רעיון נהדר, אבל בדר״כ אני עולה הביתה עם הילדים ומחליפה בגדים או מקסימום נעליים לפני שיורדים למטה
בחורף יש לי מטריה באוטו אבל אני די הרבה נוסעת גם באוטובוס

ת׳כלס, אני עובדת ממש קרוב לבית וכבר קרה לי שנסעתי באמצע היום להחליף בגדים או נעליים אחרי ״אסונות״ שונים שקרו לי

למעלה