אופנה יפנית

Fantasy WRC

New member
אני אומר לך שזה לא זה

כשתסע ליפן, תבין לבד... אני לא מוכן לדבר על זה יותר

Satou

New member
אני אומר לך שזה כן זה

הרגע הוכחת שאין לך קמצוץ ידע על מה שאתה מצלם, רק בגלל שהיית שם פעם אחת לא אומר שאתה איזה פרופ' לענייני יפן.

GnomeBubble

New member
כדי לסיים את הויכוח

אני אציין ש"הנטאי" במשמעות שאנשים בד"כ משתמשים בו הוא מונח מערבי. ביפנית המשמעות של המילה היא פשוט "מוזר" או (בשימוש יותר נפוץ): סוטה. זאת מילה די חזקה ומעליבה, אבל אם מישהו מנסה למשש בחורה ברכבת, והיא מספיק אסרטיבית (לרוע המזל הן לא תמיד) זה מה שהיא תאמר לו: "הנטאי!". הנטאי הוא לא שם כללי לז'אנר של אמנות פורנוגרפית מצויירת כמו שנהוג לחשוב כאן. לדברים האלה היפנים קוראים במגוון שמות שהמשמעות שלהם מסתכמת במשהו כמו ב"משחקים ארוטים" או "סרטי אנימציה למבוגרים בלבד".

GnomeBubble

New member
זאת גם אופציה כמובן

פשוט יותר ספציפית. HENTAI זה פשוט כללי יותר.

איקידו

New member
Hentai and Chikan

צ'יקאן מתייחס ספציפית למטריד מינית. הנטאי לעומת זאת מתייחס לתחום רחב של התנהגות מוזרה או מטורפת גם גם מוזרה מבחינה מינית. לא ששמעתי בחורות צועקות כל יום ברכבת "צ'יקאן" אבל סביר להניח שזה לרוב מה שבחורה תצעק אם היא תוטרד מינית. לעומת זאת המילה "הנטאי" מתייחסת על מוזרות מכל סוג שהוא. גם מינית אבל לא רק.

GnomeBubble

New member
מה שנקרא בעברית מדוברת

"סטייה"

Fantasy WRC

New member
זה כמו להגיד "מחבל" באוטובוס ה

ישראלי??? לא
בביקור הבא שלי ביפן אני אנסה את משפט הזה, אראה מהן התוצאות - כנראה שחצי מגברים יפנים יברחו... אלא אם כן הבנתי נכון את משמעות במשפט....

אינדו

New member
אלוף/ה...?../images/Emo24.gif

אכן שמעתי שאופנת הנוער שם מטריפה, והם מעיזים ברחוב הרבה יותר מאתנו, תודה, תודה

Satou

New member
עברתי על התמונות

וכן אני יודע שיש לי בעיית גישה חמורה.

Satou

New member
*כדאי

ואני אשתדל, אולי כדאי לי להירשם לקורס אמנויות לחימה או משהו.

למעלה