אופנה יפנית

Satou

New member
דווקא לא

אני מהאנשים היותר open minded שתפגוש בסביבה.

0Pandemonium0

New member
לא, אם אתה תגיע עם גישה כזאת לישראל

תסתבך יותר. נראה לי שהישראלים עצבניים יותר מהיפנים.
פרסמת תמונות עם כותרות לא קשורות, בן-אדם בא ושאל מה הקשר בין הכותרת לתמונה, ומיד התנפלת עליו בתירוצים כגון "כשתגדל תבין" או "אם לא ראית ג'יימס בונד, לא תבין" וכו'. ובסוף הוא עוד צריך להתנצל על ה"גישה" שלו?! לא, אתה צריך להתנצל.

Satou

New member
אין צורך

האמת היא שאני קצת הגזמתי עם התגובות הקיצוניות שלי על התמונות, סתם התבאסתי שנגמר הסופשבוע והתחשק לי לפרוק. בכל מקרה אחרי התגובות האלה שקיבלתי מאדם שרק חזר מיפן על מה שאמרתי, אני מרגיש כאילו הייתי שם חמש פעמים כבר והמבין יבין.

tals56

New member
מזעזע באותה מידה כמו לפטופ אמריקאי

שונא לפטופים! (וגם את המחשבי כף יד הדפוקים האלה)

Fantasy WRC

New member
למה אתה שונא לפטומים?

מה הם כבר עשו לך? שהם נסעו ליפן ואתה לא?
סתם בצחוק.. וואלה מה לא טוב בהם?

Satou

New member
אה סיימנו? D:

בסוף יצא שלא ידעת להסביר לי שום דבר ורק תירצת בתירוצים עלובים להפליא סטייל "שתנסה בעצמך תבין". אם כך, מר עמי בן שילוני Jr, אני מניח שנצטרך לדחות את זה למועד אחר מתישהו. אני מוסיף את הנושא הזה למועדפים למקרה שיהיו פעמים שארגיש טיפש ואז אני אעבור עליו וארגיש כמו גאון הדור
תודה על שעשית לי את הראשון.

tals56

New member
לפטומים??

סתם אני שונא אותם...כי לא בא לי לאהוב אותם <: אבל מחשבי כף יד זה באמת מעצבן הם נסעו ליפן?נראה לי שהם נסעו למקלחת לא ליפן... (קצת מים לא יזיק להם P:)

Fantasy WRC

New member
אני מקווה שהצלחתי לעזור לך

כי עבדתי קשה בשביל לצלם תמונות אלו ביפן
אופנת הנוער שם משגעת

semuelf

New member
../images/Emo31.gif מצטרף ל-satou

הבאת צילום של חנות תחתונים, חנות cosplay, תמונה של gotic lolitas, ולסיום תמונה של תלמידות בית ספר. למרות שאת כל זה אפשר בהחלט למצוא ביפן, (או לפחות בטוקיו במקומות מאוד ספציפיים) אני לא חושב שאפשר להכניס את כל זה תחת הגדרת "אופנה יפנית". אם אתה רוצה להביא אופנה, תביא תמונות בצילמת ב-ginza ומקומות דומים. תביא תמונה של כל הנעליים המצועצעות שכולן הולכות איתם. דברים כאלה. לילה טוב.

חליפת מייג'ין

מצטער ששמתי פעמיים את אותה תמונה קודם, חשבתי שההודעות החדשות כתובות למעלה.

למעלה