אופי הפורום

metrocard

New member
מה מוזר פה , זה נכון לגמרי

באמת שלרוב המשתמשים אין צורך ברוט או רום. כמו שאמרתי , כמה שהממשק והמערכת יהיו פשוטים יותר להפעלה , זה רק יקדם את האנדרואיד.אולי יש מקום למילון מונחים פה , (יש לי איזה שעה פנויה , אני אתחיל לעבוד עליו) ,לעומת זאת מדריכים מסוגרים לרוט ולהחלפת רומים , לא חושב שצריך מהסיבה הפשוטה שהתהליך הזה בכל מכשיר באנדרואיד הוא שונה. ושוב , בתכלס , אפשר לסגור הכל ברשימת קישורים. הכל כבר קיים באינטרנט , חלק גדול אפילו בעברית.

רוט שונה ממכשיר למכשיר

כנ"ל החלפת רדיו, אבל התקנת רומים ותיקוני עברית וכו' זה סטנדרט בכל המכשירים, כולל ביצוע WIPE לגירסאותיו.

פגית

New member
מצטרפת לנאמר מטה

הכל יהיה מבורך.. לא שלי יש צטרך מעשי בזה, אבל ללמוד תמיד אשמח..

origlide

New member
לי אישית חסר מידע...

בעיקר על תקלות אפשריות. אנשים משתמשים פה במונחים כמו "מכשיר תקוע", "מחיקת מידע" וכו' וחסר מידע מבוסס נגיש ואמיתי מה קורה בזמן תקלה בהחלפת רום. האם המכשיר אבוד? האם רק המידע נמחק? מה קורה? איך, אם בכלל חוזרים אחורה וכן, דיון ביתרונות שיפורים בביצועים הם כמובן מבורכים. בתור משתמש טרי ב- SGS יש לי עדיין הרבה מה ללמוד ואני מתחיל להבין שהמכשיר הזה הוא הרבה (הרבה) יותר מטלפון... כאן בדיוק נכנסת הסקרנות והחשק לדעת איך הכל עובד, איך משדרגים ולמה בכלל... (סתם כי אני אוהב "להתעסק") ופה בפואום, לצערי זה חסר

זה בדיוק מה שאני טוען

המידע הזה חשוב, מה שלא מובן לי זה שאו שאנשים מתביישים לשאול (הנה אתה לא התביישת כי פתחתי את השירשור וכנראה גם פתחתי לך את הסקרנות
) או שמישהו כבר שואל דברים כאלו אז מפנים אותו לאיאנדרואיד, לדעתי איאנדרואיד כבודם במקומם מונח, אבל גם בפורום זה לא יזיק אם יהיה מידע בסיסי+ זמין, אני אשמח לענות לך על כמה דברים בשירשור נפרד ככל שאני אוכל, מצד שני אני גם אשמח אם מישהו יפרט לנו דברים שיהיה לי קשה להסביר, סתם לדוגמא: אני יודע שברוב המקרים אפשר לבצע ריקוברי ולשחזר את המכשיר עם WIPE למקור של הייצרן, ואז רק איבדת את המידע (לגבות לגבות לגבות) גם ידוע לי שממש נדיר שמכשיר ממש הפך לבלטה ללא תקנה, אני גם יודע שהרבה רומים מבושלים משפרים ביצועים וגם מוסיפים הופציות רבות שברומים הרשמיים/מפעילות זה חסר, גם הייציבות של הרומים המבושלים מרשים ביותר ביחס לרומים של המפעילות, בקיצור אלו דברים שאפשר לשבת לתרגם כמה מדריכים: 1. מילון מונחים 2. איך עושים רוט. 3. איך מתקינים רום ושאר התוספות והתיקונים כמו לעברית (יישור לא ממשק) זה על קצה המזלג.

articlimon

New member
לא רואה בזה שום בעיה

מטבע הדברים האכסניה פה היא "כללית" והשאלות פה יהיו יותר "כלליות". מי שמבקר כאן כנראה עושה זאת "על הדרך" כחלק מסקירת חבילת הפורומים המעניינים אותו בתפוז, (ומן הסתם יש לו/לה בדרך כלל "גלקסי אס מהמפעילה
), ויותר מעניין אותו איך מגבים אנשי קשר מאשר אחוז השיפור במהירות בשימוש ב JIT. מצד שני, מאחר ויש פורומים מקצועיים מיועדים לנושא (וחלקם אפילו בעברית), הפורום הזה הוא כנראה לא הכתובת הראשונה למי שמעוניין לברר איזה רדיו מתאים לאיזה ריקברי ולא ברור לי למה אתה מרגיש בעייה עם זה. לדעתי זה נחמד שיש את המגוון הזה, ולא צריך לכעוס אם שולחים מישהו לפורום יותר מקצועי - אתה יודע, בדפדפנים החדשים והמתקדמים אפשר לפתוח כמה טאבים...

white star

New member
../images/Emo54.gif הכל עניין של הגולשים כאן

מה שראיתי שהרבה פה רוצים שהפורום יהיה כמו IANDROID, אני אישית שמח שזה פורום שלא גאה בזה שרשמו "מדריך למפגרים". אני מניח שכותב המדריך נורא אוהב אנגלית וזה תרגום לdummies, אבל בעברית זה פשוט מעליב. לכל פורום יש את הייחודיות שלו אבל אני מסכים שהקטע של לשלוח גולשים לפורומים אחרים מיותר

למעלה