אופי אוף

Lukas8

New member
=]

סתם, פעם חילקו פה תפקידים, וזה התפקיד שלי לפתוח אופים מדי פעם, כדי שאנשים יוכלו לשרשר אליו דברים שבא להם להגיד. די שכחתי לעשות את זהבזמן האחרון, ופתאום נזכרתי בזה.

J Lafferty girl

New member
אני נהיית אובססיבית.

האובססיות שלי לא הולכות טוב. נכנסתי לבלוג של איזה אימו בן 18 שהוא הדבר הכי יפה שראיתי #$%E%# ואני מתחילה להיות אובססיבית אליו וזה לא טובבבב. התגאלו אותי מיסוריי?;;

ליעתע

New member
אבל אימואים הם..

נשיים מידי. כאילו, עדיף כבר בנות לא?
חוץ מזה.. עוד מעט כבר האופנה תעבור והקטע יהיה להיות היפים. תסמכו עלי! אני טובה בזה:) כולםםםם ילבשו בגדים עם ציורי פרחים בתכלת וצהוב! שתקתי. זאת השעה שמדברת אליכם.

tal iero

New member
חחח

הם לא נשיים מדיי... ואלה שיהפכו להיות היפים הם לא אימואים אמיתיים.. הם כאלה שמנסים ליהיות והולכים לפי האופנה. אלה שבאמת אימואים ישארו ככה לתמיד!(או לפחות עד יתבגרו) =]

טל 182

New member
חחחחחחחחח לא!

האמת...זה דיי תלויי כי יש את אלה שמגזימים ויש כאלה שאולי אני יכולה להבין את המושג נשיים חחחחח אבל יש גם את אלה שהם כל כך סקסיים ויפים! בקשר להיפים...דבר ראשון: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דבר שני: את כל כך צודקת! לא חשבתי על זה אבל זה נשמע טוב למרות שיש לי חברים שהם מתחילים כבר עכשיו להיות יותר ויותר היפים וזה לא יודעת....היפים תמיד נראו לי החברים הכי טובים ולא האנשים הכי סקסיים. אם הבנת אז זה טוב כי לי קשה להסביר את המשפט הזה...

ליעתע

New member
יש להכניס נושא להודעה

נו נכון! עכשיו זה מגניב ללכת לבומבמלה, לעשן גראס ולשמוע בוב מארלי, אופנת האימו הגיעה לקיצה!
חכי תיראי, חצי שנה וכל הבצפר שלך היפים.

טל 182

New member
ההודעה הקודמת שלי נדפקה. רק עכשיו שמתי לב =/

בקיצור...נראה
אולי...רגע! רוצה להתערב? אם את מנצחת - את מגיעה לרמת גן. אם את מפסידה - את מגיעה לרמת גן.
רגע! [שוב]
אני אצטרך לחכות חצי שנה. לא רוצה. אז....במוניקה זה לא היה פייר. בקושי יצא לנו לדבר בכלל כי הייתי שם עם חברות וזה...לא יודעת לא הסתדר. אני רוצה פגישה חוזרת!

דיכאון

עוד יום ושעה הם עוזבים והם לא יהיו יותר חוץ מאיזה 5 ביקורים בשנה וגם זה ליום.... לכל מי שלא הבין בעוד יום ושעה יש שיבוצים והגרעינרים כבר לא גרעינרים וכל הגרעינרים לעתיד כבר לא יהיהו פה וזה עצוב לי ולא נחמד!!!!!! אני לא רוצה שג'ופר יעזוב אני צריכה אותו לעוד זמן אני לא יכולה שהוא יעזוב הוא כמו אח שלי!!!! טוב די אני אפסיק לחפור על הדיכאון שלי

למעלה