אופי אוף

oFka7

New member
אני שונאת גרעינרים!!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

סתם משו לקשור למוסד שלנו
עזבו

ליעתע

New member
כל כך מבינה../images/Emo7.gif

יב' אצלנו עוזבים לאשקלון ): רחוק מידי! אוף והקומונרית שלי מתגייסת ב26 לחודש לקרקל ככה שאין שום מצב שאני אראה אותה לעיתים קרובות! וככה כל שנה! אוח

Lukas8

New member
גם אצלנו =[

י"ב עוזבים לזכרון יעקב, והקומנורים שלנו עוזבים גם...
זה כלכך עצוב אני כלכך יתגעגע אליהם...

moran916

New member
זה בסדר..

גם הגרעינרית שלי עזבה שנה שעברה הייתי הכי בבאסה אבל באו גרעין חדש, והנה הם עוד פעם עוזבים הכול לטובה.. כול הגרעינרים בכול שכבת גיל הם מועלים :) אז אל תבכי שזה נגמר תשמחי שזה היה בכלל =]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif "מטה אשר" זאת מועצה,

וזה כללי מידי. תשאלי אותו מאיזה קיבוץ הוא.

moran916

New member
אנלא יודעת מי זה בגלל זה אני שואלת..

וממ.. שיבניקים יוצאים לגרעין מהמועצה שלך בדרכ כולם מכירים את כולם..

moran916

New member
אוקי שי רשימה של אנשים שהולכים לגרען במועצה ש

לך, והוא (סער) רשום במועצה שלי ורשום שהוא ממטה אשר.. אוקי עכשיו מובן חח אני מכירה רק את השם וחשבתי שעדי אולי מכירה אותו כי הוא איתה במועצה.. גם אני גרה במעצה ואני יודעת שזה גדול.. ובדרכ אני מכירה את כל היבניקים שיוצאים לגרעין אז חשבתי שאולי עדי מכירה אותו..

בארור שאני מכיאה את סער

הוא הילד הכי חמוד בעולם קצת סטלן אבל הוא ממש חמוד במסעחוף הוא דאג לי יותר מהמדריכה שלי הוא מאפק והוא חמודי ממש!!!!! אוף אני כבר מתגעגעת לסו (סער)!!!!! תמסרי לו ממני שהוא כאפותתתתתתתת!!!!!!!!! אבל תצעקי לו את זה ממש חזק!!!! ותגידי לו שיהיה איתי בקשר למתי הוא בקיבוץ

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אהההההההההההההההההההההההה

לגרעןןןן כאילו הוא בא מבני המושבים? איכסD: סתם

שיבוא ה-31../images/Emo99.gif

יאואואווא מילאן נגד סביליהההההההההההה
זה כל כך ה-משחק
*בוכה*

למעלה