אופיר........

Vdrums

New member
ב15 למאי מתחילים למכור

כרטיסים, מישהו/י באוניברסיטה היום שאל/ה את איגי כמה עולה כרטיס.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

snea

New member
מגניבה:))

ד"א - התספורת שלו - וואט דה פאק??? הוא הפך להיות פאנקיסט! בהזדמנות זאת - שמתם לב שכולם קרחים(אם מרצון ואם לא:) חוץ מיובל?

Vdrums

New member
אבנר לא קרח...

ואיגי נראה ממש מגניב... ויובל לא קרח אבל שערות לבנות לא חסר לו...

אני דווקא אוהב את...

התספורות של כולם: את התספורת של יובל אני ממש אוהב התספורת של איגי ממש יפה למרות שאני מעדיף טיפה (רק טיפה) את השיער הארוך שלו התספורת של מייקל אני אוהב אותה ואני רגיל אליה וגם של שלומי זה ממש יפה לו למרות שאהבתי יותר כשהיה לו יותר שיער כמו בגבירותי ורבותי והתספורת של אבנר יחודית ואני גם מת עליה והיא ממש מתאימה לו. חח אני זוכר שבזמן של מפלצות התהילה הוא עשה פאנקיסטי משהו ומזה לא התאים לו לפי דעתי

snea

New member
בסדר הם לא קרחים

הם מקריחים/שיער מקריח קצוץ:) גם למייקל אני רגיל(למרות שהוא עכשיו בלי שיער לגמרי), וגם לאבנר(אבל עם טיפה יותר שיער) ואיגי - איכס!! השיער שהיה לו בהופעה ב95 זה הכי טוב - ויובל גם נראה בסדר:) שלומי - גם - לא רגיל בלי שיער:)

Vdrums

New member
איגי נראה ממש טוב, המשולש בצד

עושה לי את זה
... איפה התפוז שמזיל ריר???????????????????????????? |מזיל-ריר| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, נו באמת איזה שירשור מוזר, להתעסק בתספורות...

תרשה לי להפתיע אותך תומר

הנה לינק לדיון מסוף יוני 2002 בו עסקנו גם עסקנו בתספורות. וזה המקום להזכיר את השוק שהיה לי כשראיתי את יובל בהופעה הראשונה של סיבוב הפרידה עם הגרעה. יובל אמר באותה הופעה (בפתיחת החלק השני אחרי ההפסקה): "באתי להסתפר. אז לקחתי את המכונה הזו, אתם יודעים שעושה בזזזזזזזזז.... שכחתי מספר במכונה...".

למעלה