אופיר........ אי-אפשר לסדר מכירה מוקדמת לאנשיי הפורום???
K kortex New member 1/5/03 #3 מתי תתחיל בערך מכירת הכרטיסים המוקדמת? תוכל לתת לנו מספרי טלפון וכאלו גם לרחוקים שביננו.
M Mashina Girl New member 2/5/03 #23 ((((מיט, כנס))))../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif מה הולך פה? כרטיסים למתי? דייי כוסוא איתי להופעות. טוב, תסביר לי באיציק, גם אם אנ'לא שם. ומקסימום בפלאאאאפוןןן!! קיס.
((((מיט, כנס))))../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif מה הולך פה? כרטיסים למתי? דייי כוסוא איתי להופעות. טוב, תסביר לי באיציק, גם אם אנ'לא שם. ומקסימום בפלאאאאפוןןן!! קיס.
ה השומר של הגן New member 1/5/03 #10 אבל אחרי זה? לא תהיה שום אפשרות לשמור מספר מסויים של כרטיסים לחברי הפורום? כמובן שאנחנו לא דורשים לכל ההופעות (נכון?) אבל שיבחרו הופעה אחת שאליה ישמרו כרטיסים...אפילו הנחה אנחנו לא מבקשים!
אבל אחרי זה? לא תהיה שום אפשרות לשמור מספר מסויים של כרטיסים לחברי הפורום? כמובן שאנחנו לא דורשים לכל ההופעות (נכון?) אבל שיבחרו הופעה אחת שאליה ישמרו כרטיסים...אפילו הנחה אנחנו לא מבקשים!
ש שלמונזה New member 1/5/03 #11 ידוע לכם אולי כמה בערך עולה לעלות כרטיס ואיפה תהיה המכירה וכו' ואגב מי בא להופעה הראשונה? אני מתה ללכת רק אליה...!
ידוע לכם אולי כמה בערך עולה לעלות כרטיס ואיפה תהיה המכירה וכו' ואגב מי בא להופעה הראשונה? אני מתה ללכת רק אליה...!
V Vdrums New member 1/5/03 #12 ברגע שמתחיליםפ למכור אני קונה שניים להופעה הראשונה אני שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ש שלמונזה New member 1/5/03 #13 שניים לי ולך ../images/Emo8.gif כמובן שאני סתם צוחקת... אני רק מודאגת כי אני טסה ב- 19 (בתקווה שתגמר השביתה) ואם אני לא אקנה על ההתחלה אח"כ לא ישאר לי
שניים לי ולך ../images/Emo8.gif כמובן שאני סתם צוחקת... אני רק מודאגת כי אני טסה ב- 19 (בתקווה שתגמר השביתה) ואם אני לא אקנה על ההתחלה אח"כ לא ישאר לי
ה השומר של הגן New member 1/5/03 #14 לא יתנו לך להישאר בלי כרטיס יפית חברי הפורום דואגים אחד לשני לא? )
ד דיןדין16 New member 1/5/03 #16 לדעתי... הכי שווה ללכת לראשונה... לא יודעת למה, פשוט ככה! *הטובים לטיס*
S snea New member 1/5/03 #17 איפה קונים את הכרטיסים צריך לקנות אותם שם, להתקשר... מישהו יודע איך זה יילך?