אופטימיות?!

OverSharing

New member
הייתי בתל-אבייייייב!:]../images/Emo103.gif

[שליק רציתי להתקשר אבל הייתי עם חברה אז זה סתם.. לא לכעוס!] בקיצור, נסעתי כדי לקנות בגד-ים וקניתי--->
בגד-ים! חחח סופסוף:]
טופ לבן
גופייה לבנה ארוכה בבטן, למתחת כזה
מדבקות ממש יפות של טינקרבל
מדבקות לשחרי:]
ושיא השיאיםם
מפוחית!!!
חח אני אשכרה הולכת לנגן במפוחית. אין כלה ממני בעולם כולו:p וגם אכלתי גלידה שזה תמיד משמח:):):)

OverSharing

New member
ואבא היה בסין:]../images/Emo103.gif

הוא כזה מלך
יש לי עכשיו מאגר עטי 0.35[!!!] שלא יגמר לעולם! 12 שחורים ו12 כחולים:]:] וגם מדבקות וגם סרטים! [בובי, נקסט, השתולים, ספיידרמן 3,לדעת ביהלום, גברת סאנשיין הקטנה -?- ועוד שני סרטים שאין לי מוג מה הם.. the history boys, epic movie]

Small talk

New member
0.35 וואו, אני חייבת להשיג אחד ../images/Emo13.gif

אבל בטח החוד שלהם עוד יותר שביר מה0.4 בעיברית קוראים לזה 'ליטל מיס סאנשיין' לא תירגמו את זה לעברית, אבל שמעתי שזה סרט ממש ממש טוב, יש לי אותו אפילו על המחשב.,

EROTOMANIA

New member
יאייייייייייייייייייייי אני לא סוגרת

את החנות השבוע בכלללללללללללללללללל יסיסיסיסיס יהיה לי זמן לרוץ כל יום! אני כלכך מאושרת

N o o s h y

New member
יואו שמעו,

קיבלתי 86 במתכונת במתמטיקה! בחיים לא קיבלתי ציון כזה במתכונת במתמטיקה! ו95 במתכונת בתנ"ך, 100 במגן :] מה שאומר שיש רק עוד מתכונת אחת ושלוש בגרויות. וזהו. אה, קבלו את האתר הזה. יש כאן כל מיני פירושים לשמות, ולמרות שאני לא מאמינה בחרטא הזה, יצא לי ממש נכון: נעה: אישה נאה או יפה. אוהבת לנוע ולזוז ולהיות בתנועה. תיתכן הרגשת בדידות מסוימת והיא אכן אדם או שמאוד אוהבים אותה או מתרחקים ממנה. הכל קיצוני אצלה גם הרע וגם הטוב. כשטוב לה היא מאושרת כמו בגן עדן ועד לב השמים וכשרע לה זה כמו הגיהינום בהתגלמותו. עליה ללמוד להיות יותר רכה ומשחררת. והשיר "נגיעה אחת רכה" בביצוע נדיר של אביב משנת 1994 עושה ממשממש טוב על הלב. אף פעם לא הקשבתי למילים של השיר, והן מדהימות.

GoOni

New member
כל הכבוד על הציונים, ואין שם את השם שלי../images/Emo6.gif

©big smile©

New member
אוי, את חייבת לשלוח לי את השיר הזה!

כל הכבוד על הציונים! וחבל שלא קוראים לי נעה :|. ידעתי למה אני אוהבת את השם הזה.

e l u l a

New member
כעסנית ואימפולסיבית?:$../images/Emo153.gif

שם : אלה משמעות השם : אוהבת חופש ומתעצבנת כשמגבילים אותה. לא רגועה ועצביה רופפים. היא ילדותית, כעסנית ואימפולסיבית. מצד שני היא חכמה, בעלת ראש פתוח, אינטליגנטית, זוגית ורוחנית. זקוקה ליד מכוונת ולשיתוף פעולה. זקוקה לבן זוג עדין הרמוני ונעים.

Small talk

New member
טוב הכל חרטא

שם : איילת משמעות השם : אישה פתוחה(ממש,רק אני), תקשורתית(לא), ביקורתית מאוד (אפשר להגיד את זה על 90% מהנשים בעולם). נאה ומושכת(פחח). כישורים בתחום הרפואה הקונבנציונאלית והאלטרנטיבית (אם הם קוראים ללדעת לשים פלסטר על היד רפואה, אז הרי אני דוקטור). כישורים טובים בתחום השיפוט בין אנשים(לא). הבנה בתחום היופי הקוסמטיקה וחפצי נוי (לקח לי שנים עד שהצלחתי לשים עיפרון בעיינים,אני לא אתחיל לתאר איך אני נראת שאני מנסה לשים צללית בעיינים). היא נוסטלגית ונתקעת עם דברים וחברויות מהעבר (לא ממש ואפשר להגיד את זה על המון אנשים).

Small talk

New member
קיבלתי 73 במבחן של 004

הייתי בטוחה שאני הולכת לקבל 50 , ואולי אפילו יהיה לי ציון הגשה טוב ב004 יש לי ממוצע מבחנים 70 (67 ו73) מתכונת של 98
, עוד עבודה של 100 המחצית הזאת, 80 במחצית שעברה, בוחן של 79 ... אבל אנגלית הלך לי פחות טוב ממה שציפיתי, ולמרות שלעשות מועד ב' זה בכלל לא בעיה, אבל רציתי לסיים אם הבגרויות במועדי א' , אבל ניחא זה שטויות.

למעלה