אופטימיות?!

LimiMimi

New member
אני יודעת

אני גם די בטוחה בזה אבל העניין הוא שזה כשאתה משווה את זה למסגרת אחרת אבל כרגע, המסגרת הזאת מסוגלת לפעמים כלכך לתסכל אותי אם לא הייתי בביציפר הביטחון העצמי שלי היה אולי פי 7 לא יכולה עם מבחנים ולהיות בלחץ הזה כל הזמן שנותנים לך ציונים כל שניה שופטים אותך שמים אותך במסגרת נוקשה זה קשה והכל. ולחשוב על זה שעוד חודש יש לי חופש לשנה, זו מחשבה ממכרת.

Fragile rose

New member
תמיד זה ככה

ואז כשאת מסיימת את חושבת "בואנה, זה לא היה כ-ז-ה נורא"

The Charmd One

New member
זה בגלל../images/Emo79.gif

שהביצפר שלך מתחשב וחכם.
לי נשאר בגרות במתמטיקה תנ"ך וכימיה, מתכונות בספרות ובסוציולוגיה ובגרויות בשתיהן. |הצילו| אבל בכל אופן כן זה באמת מוזר שאנחנו כבר ממש בסוף והכל כזה.. נגמר. אמאלה.

:] :] :]

יש לנו 7 חודשים היום וכל פעם שיש לנו X חודשים אני לא מאמינה, יואו אני מאוהבת בכל ס"מ בגוף שלו. ויש לי תקופה מעולה [ולחוצה
] ואני מאריכה שיער ומיום שישי אני עם דלקת בגרון ולמה זה באופטימיות? כי הוא טיפל בי כל הסופ"ש
. אם קראת תאחלי לי בהצלחה מחר יש לי בגרות באנגלית ואני חייבת לקבל 90 מינימום [תקשורת תקשורת] :]

e l u l a

New member
ממ../images/Emo153.gif

דבר ראשון, בגלל שבסופ"ש החברות הטובות שלי היו בסמינר של הצופים ובכלל לא יצאתי מהבית חרשתי תחיים להסטוריה! למדתי את הקומוניזם, האידיאולוגיה הנאצית ומלחה"ע השניה!! חח זה קצב ממש טוב והמתכונת בכלל רק ביום שישי!:-O קיצר אז היום אני אלך ליום עבודה ויהיה נחמד נראה לי, ובערב אני כנראה הולכת לחברה מהשכבה שזאת ילדה ממש חמודה כזאת אז גם יהיה נחמד.. חזרתי עכשיו משיעור פרטי באנגלית חזרה לבגרות וקיבלתי במבחן שעשינו[אנסין+ליסנינג] 94, הנקודות ירדו לי רק על דקדוק. אז מחר בבוקר אני אחזור קצת על דקדוק אבל בכללי המצב שלי טוב ואני מרוצה. מתנגן עכשיו ברקע אחריות של יוני בלוך ותודו שזה שיר שהכי עושה מצברוח בעולם!:] מחוייך פה
.

../images/Emo203.gif אין מחר מבחן בערביתת!!!!!!!!!!

ויש לנו מחר שביתה מ11 בבוקר!!!! מה זה אומר? שעה וחצי הגשת תרגילים בספורט ושעתיים לראות סרט בערבית ו...הבייתה
איזו התחלה של חופש!!! אהה וספרתי עם חברה כמה ימים נשארו לנו ללמוד...רק 12!!! מריחים את הסוף של כיתה י'

little shorty

New member
זו רק אני או ש...

הפרסומת של הסדרה "איש משפחה" שהילד בא לאמא שלו ועושה לה "אמא, אמא,אמא, אמא, אמא, אמא...." פשוט ענקית? חחחחחח היא יכולה לעשות לי מצב רוח לכל היום!
חחחח גדול. ועשיתי מילוי לציפורניים ויצא ממש ממש יפה :)

../images/Emo45.gif

פשוט סדרה ענקית אני לא מפספסת פרק. יולי את יכולה לחפש ביו טיוב קטעים מהסדרה יש פול.. ובשבילך.. יש לי את זה במועדפים http://www.youtube.com/watch?v=m4l2UUueH5Q

הכל ממש טוב

בקיבוץ מעולה, עם שחר הכל הסתדר (והחמוד הזה קנה לי שמלה מקסטרו ודיסק של רג'ינה ספקטור! איזה מלך).. וזהו. אני בבית! שזה הכי טוב. בעצם הצבא עושה לי לא טוב אז לא הכל טוב

Lost Lullaby

New member
כל השבוע הזה

היה הרבה הרבה יותר טוב ממה שחששתי שיהיה. והוא נגמר עם טעם מתוק וזה לא משהו שחשבתי שיקרה וזהו, נחמד לי בגלל זה :) חוצמזה, סיימתי פרק לעבודה בסוציו', עכשיו עובדת על השני, מקווה שאסיים אותו בשעה הקרובה ואז אעשה גם הקדמה וכל זה

adiss90

New member
בדיקת דם ולא בכיתי ../images/Emo47.gif

[[אמנם כמעט הקאתי על הרוסיה-שמנה-סדיסטית שדקרה אותי]]

למעלה