אופטימיות?!

amit641

New member
אני כ"כ שמחה! ../images/Emo129.gif

אבל אני לא יכולה לספר כדי לא לפתוח פה לשטן. אני לא מאמינה שזה קרה! אחרי שכל-כך רציתי וקיוותי, זה כאילו סימן משמיים.

Lost Lullaby

New member
אני לא יודעת אם זה אופטימיות או קיטורים../images/Emo6.gif

יש לי עוד משמרת בחמישי בבוקר שזה נחמד כי עכשיו יש לי שלוש וזה לא נחמד כי זה בוקר!!! כשהמנהל סניף המעצבן נמצא שם ובוחן הכל בטריליון עיניים. והוא בטח ישאל מה קרה שהסכמתי להחליף מישהי אם לפני כן אמרתי לו שבכלל אין לי זמן לעבוד כי יש לי 2 עבודות לכתוב ומבחן מגן אבל לא יכלתי להגיד לה לא, היא רוצה לנסוע עם חבר שלה לאילת והיא התקשרה אליי, אמרתי לה שלא יכולה, והתקשרה אליי שוב אחרי שניסתה עוד כמה והתחננה

MC SammY

New member
כלכך כיף

לקבל פרחים ממישהו לא מוכר, לסוע בטרמפ הביתה ולדעת שיש מישהו שמחכה לך...

לא יודעת אפילו איפה לכתוב את זה

היה לי כל כך כיףףף הם האנשים הכי אדירים בעולם! אני כל כך אתגעגעעע :[ אוףףףף הם לימדו אותי מלא דברים,אני כל כך מעריכה אותם. היה היום יום עבודה ואפילו לא כעסתי על אנשים שלא באו-וזה הרבה בזכותה,היא גרמה לשינוי הזה. אעע טוב די. לא צריך לחשוב על מה שיקרה בעוד כמה חודשים צריך לחיות את הרגע ולהנות איתם כמה שאפשר אעעעעעעע אני מתה עליהם!

עודדדדד

"לילה טוב %^#$^&" "מה? לא שמעתי" "לילה טוב מתוקה" מטומטם בהחלט, אבל עשה חיוך אז לא'כפת לי :] אני בחופש, עד יום ראשון אני לא חיילת ויום רביעי מסיבת בריכה.. כיף!! :]]]

למעלה