יש הגיע הזמןןןןן לא אכלתי הרבה היום ואני אעלה על ההליכון ואוריד עוד כמה גרמים טובים.. לא שאני שמנה אני די רזה פשוט לפני הקיץ תמיד טוב להוריד כמה קילוגרמים מעצבניםם..
קמתי לעבודה ב10 אחרי כמעט 3 וחצי שעות שינה, לאחר לילה עמוס
, הלכתי לעבודה... הייתה אחלה משמרת, לא יותר מידי עבודה אבל גם לא מת מידי... אחר כך ישבתי עם ידיד שלי עד שחבר שלו בא וגם איתו ישבתי, היה לי כייף עם שניהם... ואז פתאום הגיח משום מקום בחור שלא ראיתי איזה 3 שנים בערך... העלה לי כל כך הרבה נוסטלגיות. אמאלה. היה לי כייף גם להיות איתו קצת. אחר כך הוא הקפיץ אותי הביתה וקבענו ללכת ליום הסטודנט עוד מעט אז אני עוד איזה רבע שעה הולכת איתו ליום הסטודנט... וגם קבענו ללכת מחר בבוקר-צהריים כזה להסתובב ביחד ולקנות לו מכנס ואנערף מה. קיצר היה כייף ויהיה כייף, אני מקווה חחח ואני מחוייכת כזה בשבועיים האחרונים יותר מתמיד, לא יודעת
שלמרות שאני מחזיקה שנה ו-4 חבר. ולמרות הצבא. אני עדיין שומרת על קשר כ"כ הדוק עם חברות כ"כ מקסימות :] זה אדיר ונדיר בו ביחד. [בידיוק חזרתי מקוואלטי טיים עם אחת מהן בקפה]
בלי לפתוח פה לשטן, דומה שהכל מתחיל להסתדר. העמסתי על עצמי המון, אבל אני אעמוד בזה, אני מקווה. בעצם, אני יודעת. אולי זה בגללו ואולי לא, אבל פשוט טוב לי.