אופטימיות..

EVE Lights

New member
הייתי עכשיו בזמן איכות

ארוך במיוחד (5 שעות) עם מאיה מישהי שהייתה פעם החברה הכי טובה שלי ו... וואלה. נדמה כאילו אשכרה שום דבר לא השתנה.
וכן, זה אופטימי לאללה. זה טמן בחובו גם (מן הסתם) העלאת נוסטלגיה ולפעמים לא מהסוג הנעים במיוחד, אבל היה נחמד קצת לחזור לשורשי העבר.

e l u l a

New member
האמת שזה קצת מגוחך-../images/Emo153.gif

אני מוגשת על 98 (!!!) באנגלית!! אני אנגלית מה הקשר פה בכלל
ושתבינו כל שנה שעברה[ובכלל מאז שאני זוכרת את עצמי] הציונים שלי היו בסביבות ה60, השנה שמו אותי בקבוצה של "5 יח"ל מואט" או במילים אחרות קבוצה של אנשים שהבי"ס רואה בהם חבורה של מטומטמים. אבל כנראה שזה הכל היה לטובה.. ויאללה הייתי אצל מורה פרטית כל השנה והשתפרתי.. קיצר אני ממש שמחה. אם שנה שעברה היו אומרים לי שאני הולכת להיות מוגשת באנגלית על ציון מעל 80 הייתי מתפוצצת מצחוק..! חח טוב די:] קיצר אני שמחה והמתכונת בתנ"ך[שהיתה קשה בטירוווף!!] עברה, שלמרות שהיה סביר ולא יותר מזה, לפחות עברה כבר. טוב וזהו, עכשיו להתחיל לחרוש בהסטוריה עד המתכונת, באמצע יש גם בגרות באנגלית וחופש שבועות[שלמרות המתכונת בהסטוריה אני כן רוצה להצליח לצאת ולהנות]. אז בכללי הכל נחמד ותהיו חמודות ותגיבו
.

shiruri

New member
../images/Emo49.gif

בהצלחה במתכונת בהיסטוריה ובבגרות באנגלית :]

LimiMimi

New member
אין מצב!

היום חברה שלי בבוקר דיברה איתי בקשר לעבודה בסקרים, שהיא עבודה ממש משתלמת ולא קשה. אניוואי אמרתי שסבבה, היא נתנה ת'מספר שלי והם התקשרו ואמרו שידברו איתי בראשון בקשר לראיון והכל. וסתם הייתי עכשיו בקניון שעות עם חברה קנינו לידיד מתנה ממש מצחיקה (מן סט-שי שכזה, דברים הזויים ולא קשורים, פותחן בירה, שמנים ריחניים כאלה, פופקורן, כוס ליין. אכן כן. ידידות אמת.) ואז עברנו בבלוקבאסטר וראיתי ידיד שלי ועוד אחד מיב' שאני מכירה ת'פנים. קיצר דיברתי איתו ואמרתי לו, מה מה הסיכויים שאני יכולה לעבוד פה? והוא אמר "אחרי צבא." ואמרתי שזה לא פייר כי הוא לא, ואז הוא אמר שהוא פשוט עובד לאיזה חודש. "את רוצה לעבוד לחודש" "כן!!!11" קיצר הבוסית הייתה שם וכולם היו ממש מצחיקים, והיא רשמה את המספר שלי והיא תתקשר.
יאי. יאי יאי יאי. הלוואייייייי שאני אוכל לעבוד שם. זו באמת אחת העבודות שאני הכי רוצה בעולם.

Lost Lullaby

New member
היה כיף אתמול

חצי מהטקס[החלק הרשמי יותר] היה משעמם וארוך ואחי התחיל להיות ממש עייף ולהרדם אז אמרתי לו ולהורים ללכת... שאר הזמן הייתי עם יגאל וראינו את ההצגה [המעולה
היה מצחיק] שהתלמידים העלו אחכ הייתה מסיבה והיה כיף ורקדתי המון ואני לא מאמינה על עצמי עכשיו אני צריכה לזוז]; אז אולי אחכ אני רק לא מבינה מה נסגר עם המחזור שלי הוא בא אתמול [בטיימינג לא נכון- מכנס לבן!!] אבל הסתדרתי ועכשיו הוא כאילו... נגמר? Oס יום אחד? וטפ. הבעיה שאני לא בטוחה שזהו, הוא בטח יחזור בערב או משו];

אז בסוף תהיה לי בגרות מלאה [:

שזה כ"כ לא מובן מאליו מבחינתי [[[: ובאמת שזה הכל בזכות המורים שלי, שאכפת להם בטירוף [כי המורה למת' מתכוון לשבת איתי כל ערב עד הבגרות והמורה לתנ"ך עושה לנו ימי למוד אצלה בבית, פשוט יושבים בחצר ולומדים תנ"ך על חשבון הזמן הפרטי שלהם.. כי אכפת להם] וכ"כ חשבתי שאני לא סיים עם תעודת בגרות.. זה ממש הרגיש לי ככה.

Liraz 6q

New member
הוא מדהים../images/Emo23.gif

הייתי איתו כל המסיבה.. והוא לא הפסיק לחבק אותי וללטף..ומישהו התחיל איתי והוא אמר לו " אחי, זאת חברה שלי" למרות שאני לא.. וישנתי אצלו.. וכל הלילה הוא כיסה אותי ונתן לי נשיקות קטנות מתוך שינה.. וכל פעם שזזתי הוא חיבק אותי חזק אליו.. והוא כלכך מקסים! אבל למה זה לא מתקדם? או שבעצם טוב ככה? כן. טוב ככה.

חופש :)

נו שבוע חופש ממגנים/בגרויות זה גם מספיק לי :) סוף סוף אפשר לישון בשבת או ללכת לים ולעשות מה שבא לי אפשר להקדיש קצת יותר זמן לצופים ולכתוב פעולות נורמליות אעע כיף :) אה וכנראה שבוע הבא אני הולכת להסתפר ולעשות קצוות בהירים אז בכלל מגניב פאן פאן פאן

mishmishonet

New member
יוהו.

החתולה שלי הכי מקסימה שיש בעולם. הכיהכיהכיייייייייייי. וכל החומר בהסטוריה מאורגן לי וזה נחמד תאורטית, כי אני לא לומדת בגרוש. אבל היי, הוא שם. ובראשון נסיים עם המתכונת, וזה ממש עוד מעט, ואז אני אוכל לחזור לעולם הספרים הנחמד שלי ולקרוא מלא. ושקד תבוא אליי ומה, התגעגעתי נורא. והסרט שלי babk on וזה יהיה נפלא, מה שאומר שבשבוע הבא רוקיייייייייייייייי
(רייל, תהיי שם?) וסתם, נחמד כאן.

100 בעבודת שורשים.../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

* אתמול היה הכי כיף בעולםםם חוץ מכל הקטע החברתי שהיה שווה בטירוף[וגם הכרתי מישי הרבה יותר מבביצפר וזה טוב],גם היה נורא מרגש להיות בכל המקומות האלה,הכותל-מרגש כל פעם מחדש,ובגבעת התחמושת-ששם נפלו הכי הרבה לוחמים בששת הימים,שגם שם היה נורא מרגש.בכלל,ירושליים זו אווירה כזו של כיף.אחדות כזו..ו,לוידעת זה נשמע דבילי אבל אני דבילית אז זה מתחבר.
* היום הולך להיות שווה
יש יומולדת לחברה בבית שלה[בית פרטי] והולכים להיות ילדים אחרים משיש בד"כ,אבל בכל זאת החברות הטובות שם.אז כיף.
* מוזיקהמוזיקהמוזיקה.זה תמיד עושה לי טוב. * 100 בעבודת שורשים.יופי דיייי
ס'כיף. * מחר יומולדת לאבא.:)
!

little shorty

New member
שורה ראשונה.

בריקוד וזה די נחמד למרות שאני גרועה רצח ואני חייבת להתאמן על זה. בכלל היום היה יום כיפי כזה אבל יש לי המון על מה לקטר, המון.

יוו יא מהירה אחת! תודה../images/Emo9.gif

מעניין איך יקראו לה!!@! ח לפני כמ הזמן ישבתי אצל דודה שלי ועשינו רשימת שמות ואז היא כזה "טוב, כשאני אראה אותה נחליט" ואינ במתח[?]

למעלה