אופטימיות!

nettus

New member
היה מדהים אצלו

ישנתי אצלו אתמול, וכל הלילה ישנו מחובקים, וכל הלילה הוא נישק אותי גם עם ישנו, רואים על הבחור שהוא כבר תפוס עלי חזק, אמת גם אני אל כזה אדישה, אבל עדיין לא הגדנו את זה

עדיב4

New member
אני מרגישה יותר טוב:] ומחר אני נוסעת לאילת

וחנוכה וקיבלתי 86 בהיסטוריה

Liraz 6q

New member
לקום כל בוקר

ולראות אותו מחייך מתוך שינה שווה כל הון שבעולם.. איך אני אחזור הביתה ואשן בלעדיו?!?!?! :(

SuGaRBabe1

New member
זה קופץ בכלל?

אניוואי הייתי היום עם החברות מהצבא באיקאה! שזה מגניב כי הייתי שם אולי פעמיים.. והסתובבנו שעוווווות וחברה שלי קנתה את כל החנות בערך... ואני קניתי מנורה מגניבה לחדר... רק חבל שאין לי מושג איך מרכיבים אותה ואני מפחדת להרוס... אז היא עדיין לא דולקת אבל היא כלכך יפה ומתאימה לחדר שלי ואני ממש שמחה :) ואחר כך דפקתי את המבורגר חיי בבורגוס.... וכמובן שחייבים גם צ'יפס וגם טבעות בצל (חברה שלי הכריחה אותנו) וממש בא לי להקיא כרגע אבל היה טעים :)

MaddyD

New member
אני קצת אזרחית

וואווו אין דברים כאלה. אושר צרוף דברים מסתדרים

N o o s h y

New member
יש לי מגפיים חדשות וסקסיות, הארי פוטר השביעי

בידיי, אני מכינה את אלבום התמונות מלונדון ופריז, מחר אני רואה את אורליש ותיכף מתחיל נולד לרקוד! כייייייף.

:):):)../images/Emo71.gif

מחר מופת ואולי הוא ראשוןשני כנס חנוכה רביעי אני בצורן[מווורררררר טואק טו מיייי!] וחנוכה חופש ומתמטיקה ירד ל ימהראש אין שיעורים לחופש אאאא אהאהאהא חיים יפים בייביייי

שופינג עם ספתאלולי!

[כי מה עוד כבר יכול לעורר בי אופטימיות בימים אלו, פוסט-קטילה של המורה הסופר הסמי-סלב?...
] -סקיני סגול מTNT [גם אני נכנעתי לסקיני, לעזאזל. ;[ רק אל תגלו לאקס-שותפה שבחו"ל..] -סוודר תכלת-כחול עם מעויינים מזארה-מן [מאז שהתחלתי לגנוב את הבגדים לשותף, הבנתי שבגדי גברים זה כנראה הקטע שלי...] -טישירט לבנה גדולה עם הדפס אול-אוובר שחור-ורוד מזארה-מן -סווצ'רט ריצ'רץ' שחור עם גיטרות אפורות מפולאנ'בר וזהו, לצערי. אבל ניסיתי לרכוש כמה שיותר כנגד הזמן הזעום שהוקצב לנו. תודה לך, ספתא'לה! ^^ [וחוץ מזה, האקס-שותפה שבחו"ל התקשרה, ומאחר ופספסתי את השיחה השאירה הודעה קולית מקסימה וקורעת לב\ שהזכירה כמה אני אוהבת אותה עד כאב. לעזאזל איתה. משהו על שלג שהיא רואה עכשיו דרך החלון, וה"היברו-האמר" שהיא ראתה כרגע בטלוויזיה ומיד נזכרה בי והייתה חייבת להתקשר, וכל המתנות שהיא קנתה לי לכריסטמס. אוף איתה. אוףאוףאוף.
(לא לחינם בטירונות כינו אותה "בעלי") והיה לי דייט חביב אתמול עם הגיטריסט ההזוי, שנראה כאילו יצא זה עתה מעטיפת סרג'נט פפר, היישר לעולמנו הנורמטיבי מדי. ואולי יהיו עוד פגישות. מי יודע. ו..אעע...מחר אני אראה את הסטלן. שיש לי את הסווצ'רט שלו פה לידי ויש לו את הריח שלו וזה נחמד. והשותפה הוונאבי-לסבית מחבבת אותי שוב. אחרי שכבר חשבתי שהחליטה להחרים אותי סופית. ואפילו השותף כבר לא מציק. ודי מעפן לי, בעקרון, אבל נשרוד.] ערבטוב ^^

למעלה