אופטימיות

../images/Emo203.gifיהיה טוב מתוקה

את תתרגלי מהר מאד לחופש הזה שלא צריך לעבוד כל הזמן אגב, בת כמה את? 18? מגיל 15 את עובדת שם??

../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

אספי מהקורס אומר/ת: מ-ת-גע-ג-ע!!!!!!
וחוצמזה שהיה ממש נחמד בגיחה. גיחות זה תמיד נחמד,אבל להדריך זה אפילו יותר. והכל בסדר,בנתיים. והחמיאו לי ממש שם :)

stink

New member
אהאה גיחה , איזו נוסטלגיה

אחד הדברים הכייפיים . שמחה שנהנית

adiss90

New member
אופטי

יש לי היום שיעור פרטי בטימטומטיקה
אחרי היום...אני אבין מה זה רדיאנים !! אני הולכת לאכל המבורגר ולא אכפת לי כלום. היום בלילה חלמתי שאני אוכלת המבורגר ענק שבתוכו 20 מק רויאלים. זה נורא. אוף. זה כ"כ עצוב, אני הולכת לאכל המבורגר לבד O:

EVE Lights

New member
בית ריק לסופ"ש ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הוא היה כאן אתמול והיה כיףףףףף
סופסוף נגמר השבוע המסוייט הזה.

mayhaktana

New member
../images/Emo199.gif

עברתי את הצו ראשון הארוך הזה,אני עייפה תחת אבל לפחות סיימתי עם זה. ומחר שישי שחיכיתי לו וכיףכיף. בלעבלעבלע

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ../images/Emo13.gif

"כמה זמן יקח לכם לארגן מזוודה? נוסעים מחר על הבוקר לאילת"
ההורים וויתרו על לנסוע לאילת כדי להיות איתי..לא רוצה לפתוח את זה פה. העיקר שהכל בסדר עכשיו

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני שמחה בשבילך../images/Emo23.gif

ועל מה שדיברנו, לפחות יהיה לך זמן לנוח להנות ולשכוח מהכל
תהני..

../images/Emo203.gifתגידי, הכל בסדר בינך לבין החבר?

לא יודעת למה אני שואלת... אולי ממה שכתבת בפורום או אין לי מושג למה...

תכלס, היה לי יום ממש נחמד

היו קטעים משעשעים במז"י למרות כל הזמן שנאלצתי לחכות. P: נראה לי שאני קצת אתגעגע לבסיס הזה, בענף רפואה יש אחלה אווירה כזו שלחתי למתן מהחוליה סמס(הוא לא מסתדר בגרוש עם הבנות, אמר שברגע שהוא שמע שהוא ישרת רק עם 8 בנות הוא היה מאושר, וכרגע הוא רואה עד כמה הן רעות אחת לשנייה) "זהו, עשיתי ט.טיולים יוצא. בהצלחה בהמשך, אל תיתן לבנות לשגע אותך יותר מדי. :)" "בהצלחה נשמה! את תהיי חסרה, תהיי בקשר!" הוא ממש חמוד. כל פעם שהוא שומע שאני איתו בהדרכה הוא שמח ו! מחר אני אצלו(לא, זה לא מישהו חדש וזה... מסובך) אנחנו נהיה לבד בדירה של אחי, שישי-שבת ולא ראיתי אותו בכלל שנתיים וחצי נראה איך יהיה... וויש מי לאק

LimiMimi

New member
עד שאני מצליחה לעקוב

אני שוב פעם לא מבינה מאיפה הבאת אותו הפעם צ. בהצלחה כפרה.

זה מישהו שהכרתי אותו פעם דרך חברה

וסתם, דיברתי איתו. כשהייתי בניצנים מסתבר שגם הוא, אז נפגשנו... ולא ככה דמיינתי אותו. קודם כל, הוא ממש גבוה(187 ככה), רחב ושרירי במידה נכונה(מהאלה שכיף שהם מחבקים אותך) והיה לו ריח ממש ממש טוב. באותו הזמן הוא היה חסר בטחון לגמרי, בכלל לא יכולתי לשמוע את הקול שלו, הוא לחש לי אל תוך האוזן כדי שאשמע אותו... בקיצור, ישבנו מ-12 לערך עד 6 בבוקר, ובסביבות 3 נישקתי אותו(כן! אני! ;[ זה לא קורה בדכ). זו הייתה הנשיקה הראשונה שלו(והוא היה אז בן 21, שתביני. הוא היה עד כדי כך חסר בטחון). כל השנים האלה הוא שמר איתי על קשר, אבל לי יש את הקריזות שלי ופתאום התחשק לי לדבר איתו, אז התחלתי לענות לו

למעלה