אופטימיות

tink 16

New member
../images/Emo203.gif וואי מותק..כ"כ חיכית לזה..שמחה בשבילך

ThE uVa

New member
בעוד 25 וחצי שעות אני ממריאה :]../images/Emo60.gif

לכיוון פריז.. לא יאמן שארגנו את זה בשלושה ימים..

AnGeL DoLlY

New member
הכי כיף ספונטני

לחברה שלי הודיעו שבוע שעבר 3 שעות מראש שהיא טסה ללוס אנג'לס ;[ חלום תהני לך!

moruush

New member
../images/Emo90.gifתהני[:

אני מכירה עוד אחת שממריאה הלילה לפריז. תהני

גאה בעצמי SO MUCH

היום אמא לא יכלה לקחת אותי מהעבודה אז החלטתי ללכת ברגל. וזה הרבה ללכת. ואני לא אחת שהולכת יותר מ7 דקות רצוף. אבל הלכתי. 40 פאקינג דקות. זה אולי נראה לכן הכי לא ביג דיל בארץ-אבל אתן מהזה לא מבינות עד כמה שנאי פדלאה. אז-אני כלכך גאה בעצמי. ואז שכנעתי את עצמי שהגיע הזמן לעסוק באמת בספורט...ואני לא נרשמת לחוג כי אין לי חברה שיכולה/רוצה להתמיד איתי...אז היום בהכי ספונטניות שאלתי חברה אם בא לה לעשות הליכה...ועשינו הליכה של שעה וחצי... ואחרי מקלחת שבאה אחרי הליכה...מרגישים כלכך טווווווב...ישלי מלא אדרנלין וזה.. וגם מסתבר שמשבוע הבא אני טוטאלי עצמאית בעבודה...וגם היום השאירו אותי לבד ואני ממש מסתדרת.. קיצר.. הכל אחלה. [רק חבל שהוא לא דיבר איתי היום] ו..אני מקווה שלא יהיה גשם השבוע [
] כי האקס בניווטים לבד וחבל לי עליו קצת. אה. אה. ובסוף מחר אני הולכת לייעוץ לימודים [היום לא הסתדר לי עם העבודה]. אני מקווה שאמצא למה להרשם. אני רוצה כבר להתחיל ללמוד..

PennyLaneM

New member
.....

"אני אומר שאני מתגעגע לריח הממכר שעולה מהגוף שלך,השפתיים המדהימות האלה... מישהי חכמה אמרה לי משהו פעם ואני אגנוב לה את משפט,אני נהיה רעב אליך מרגע לרגע ;)"

ketty the sheep

New member
אני לא עובדת השבוע! ../images/Emo9.gif

והמרצים שלי חולי נפש - אני כל כך אוהבת אותם.
כל כך כל כך מעניין לי באוניברסיטה!

Small talk

New member
ביום חמישי כנראה שהוא נותן לי תאריך לטסט

אמא'לה! זה אופטימי כי הולך להיות עכשיו בלגנים בטסטים אז אם אני אצליח לעבור אותו עכשיו זה יהיה מעולה (חוץ מהעובדה שלעבור טסט זה מעולה).

moruush

New member
../images/Emo90.gifאוי יצאתי חמודה חחח

החברה הכי טובה שלי טסה הלילה לשבוע באיטליה. אז סתם צחקנו על זה שהיא תפגוש פבריציו אחד. אז בקיצור כבר שבוע אני מתכננת את זה , הכנתי לה מכתב טיסה. צבעוני, שמח, מלא מדבקות ושטויות, שקית מלאה גומי ודברים כאלו, מ-ל-א-ה.. העברתי אותה לשקית חמודה כזאת שקושרים.. על המכתב יש מדבקות, וגם תמונה קטנה של שתינו שאני מחבקת אותה.. ולקחתי גם תמונה שלנו שרואים בעיקר את 2 הראשים [והכל בצורת לב, אנחנו לא חתוכות, שלמות לגמריי
]ואז הדבקתי על בריסטול אדום בורדו וגזרתי בצורת לב קצת יותר גדול שכאילו יראו את הלב הבורדו ושמתי במעטפה קצת גדולה כי ברגיל זה לא נכנס בגלל הממתקים[: אני מתה כבר להביא לה את זה..!! אני כ"כ אוהבת להשקיע בדברים כאלה.. אבא אמר לי "את שמה לב כמה זמן את משקיעה בדבר הזה??" אז אמרתי לו שכן אבל אני אוהבת ונהנת. [:

למעלה