אופטימיות

Tin Doll

New member
קניתי את המעיל הכי יפה בעולם בערך.

נזק של 400 שקל אבל חפיף לא אכפת לי ומחר חדר כושר ומחר גם קובעת תור לניתוח ומתחילה כדורים חדשים שאולי יעזרו לי יותר וסתם, אני מתחילה להריץ עניינים וטוב לי.

Small talk

New member
ניתוח?

תתחדשי

Bitch47Percents

New member
בחרתי להיות אופטימית.

ואפילו שהיום פלטתי דברים שלא באמת רציתי, הם התקבלו בצורה תומכת מאוד. ואפילו שמחר היא רוצה שנדבר על זה, אני יודעת שיהיה בסדר. [אחרי הכל, מה יכול להיות רע אחרי שאוכלים טוסט וסלט בבית קפה לארוחת ערב עם אמא ודודה?] ואני גם קוראת ספר נהדר.

DIE kvar

New member
חוץ מהבזיון שקורא לעצמו הפועל ת"א

דווקא היה לי יום ממש מצוין. הספקתי לאוטובוס של 2, היה כיף ממש במשמרת, הייתה לי מוזה ליצור... היה יום חיובי כזה

MaddyD

New member
כיף

אחרי לילה מדהים אצלו שלא כלל זיון. אכן כן, זה אפשרי ישבנו בתחנת אוטובוס אתמול דיברנו על מתי אני אתחיל לאכול עליו סיבובים, אז אמרתי לו 'ביום שתפסיק לסמס לי שאני עולה לאוטובוס' אז הוא אמר 'זהו נגמר, לא שולח לך סמסים יותר לנסיעה טובה' ואז שחיכיתי לאטובוס הסתכלתי עליו ואמרתי לו 'מה שאמרת על הסמס לנסיעה לא היה נכון.. נכון?' אז הוא חייך ואמר 'אני אשלח לך משהו יופי יופי' עליתי לאוטובוס וקיבלתי 'אני אוהב אותך'

איזה חמוד ../images/Emo9.gif

יא אללה. שמחה לשמוע שעם כל הבילויים והריגושים והבנים בסוף מצאת משהו יציב. זה תמיד מרגש אותי לשמוע על דברים כאלה :] [הייתה לך הרי תקופה של סטוצים לא? או שסתם טעיתי.]

MaddyD

New member
וואי ממש לא

אני לא טיפוס סטוציונרי היה לי תקופת יזיזות, אני די פוחדת ממחויבות, דר, איי סאד איט. אבל אחרי הקשר האחרון שהיה לי, שהיה אחד הדברים היותר הרסניים שעברתי בחיים וכמה בחורים דפוקים שיצאתי איתם אחרי הקשר ההוא.. לא יודעת פתאום משהו מתיישב כל כך נכון זה מצחיק שהכרנו בסיטואציה כל כך .. הזויה, יעני להכיר בברקפסט ? ולא אחד להריץ איתו שורות ואיזה קוויקי בשירותים? בכל אופן המון תודה על הפרגון[: וזה לא פוגע כהוא זה בבילויים והריגושים, כמו שאת תיארת את הזה.. אנחנו בול באותו ראש ואוהבים את אותם מקומות, אנחנו הולכים למסיבות יחד פשוט עדיין יש לי את הפיק אפ בארים שכיף ללכת עם חברות.. אבל כל האנדרגראונד הסליזיים האלה נראים הרבה פחות דוחה שיש לי מלאך שמחזיק לי את היד וכל הזמן מנשק את המצח[:

../images/Emo13.gif

קיבלתי כל כך הרבה מחמאות היום
קיבלתי הצעת עבודה מעניינת , קצת סונג'רתי למשהו אבל לקחתי את זה בכיף. הספקתי לעשות ספורט וללמוד קצת. וסה"כ ממש כיף! טפו טפו שימשיך ככה... הזמן עובר במהירות ואני עסוקה ומספיקה המון דברים בכל יום. מחר אני קמה מאוחר ויכול להיות שיהיה לי קצת זמן פנוי השבוע.

Fragile rose

New member
התקשרו אלי היום מהעבודה

מחר לבוס הסקסי יש יומולדת. משמע אני עובדת יאי

SuGaRBabe1

New member
היי אז גם אני :)

כמו שחלקכן יודעות (או שבכלל לא), התחלתי לצאת עם בחור חדש... וכל השבוע דיברנו על זה שניפגש במוצ"ש (כי שנינו הרי מאוד עסוקים), ואז כשמוצ"ש הגיע הוא התקשר והייתי אצל חברה, אז הוא אמר משהו בקטע של "טוב אז אני לא אפריע לך... דברי איתי כבר.... יאללה ביי"... וזה היה מוזר משהו... אז שלחתי לו הודעה- "יצור הכל בסדר? נשמעת קצת מוזר... חשבתי שתבוא היום, אני מבטיחה להיות נחמדה הפעם :)" (הוא אומר שבפעם הקודמת שנפגשנו לא הייתי נחמדה) אז הוא התקשר שוב ואמר שממש בא לו לבוא אבל מאוחר לו ואין לו אוטו בלהבלהבלה. ואז הוא אמר שהוא יחשוב על משהו ויודיע לי מה נסגר. אחרי חצי שעה טלפון - "היי אני בדרך אלייך... להביא משהו מהדרך?" קיצר... [וואו חפרתי] אז הוא הגיע באיזה 12 עם בקבוק ייגר :] והסתובבנו קצת וישבנו קצת ודיברנו המון..... והיה מאוד כיף.... :) ואני מתחילה להיות קצת פחות ביישנית איתו. שזה מעולה :) ואז כשהוא הלך [באיזה 5 וחצי בבוקר] הוא שלח לי הודעה "היה לי כיף ילדה.... מקווה שגם לך"... וממש חפרתי אז אני אסתום. [וחוץ מזה קניתי היום את הז'קט הכי יפה בעולם מפול אנד בר!!!!!! ובאמת זהו עכשיו.]

s h a r o n 7

New member
סבתא הזאת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif

ננתה לי 500 שקל ככה סתם כפרה על האישה הזאת

מחר!!!!! ../images/Emo9.gif

וקניתי היום תחתון חדש וסקסי, ורוד עם נקודות לבנות ממש מתוקי כזה! וספרתי לו את זה והוא אמר "אני לא מבין למה קנית חדש... גם ככה זה ירד תוך דקה וחצי"
אני לא מאמינה שהפעם הבאה שאני אדבר איתי תהיה מהפלאפון שלו, כשהוא יהיה בארץ! יואו יואו.

למעלה