אופטימיות!

וואי, אוקי.

אז אודלי הזמינה לי, לה ולחברה מהבסיס כרטיסים להצגה מחר, משו עם דנה עדיני אמור להיות מצחיק וכיף לי לחשוב שכנראה טוב לה איתי וזה ממש רציני, אחרת לא הייתי מכירה כלכך טוב את חברים וחברות שלה (ואני מכירה אותם ממש טוב). מעבר לזה שאני לא נוסעת בסוף לטבריה בסופש ונכון שזה אמור להיות בקיטורים אבל למי אכפת? אז אני לא אהיה בטבריה, במקום זה יהיה לי זמן איכות עם אודלי :) אבא קנה לי כסא חדש למחשב, החדר כרגע עובר שיפוץ חושרמוטה, קיבלתי את המיטה וחצי שלי, אני הכי מאושרת בעולם ואפילו לא אכפת לי שהשמנתי כמעט 5 קילו בחודש האחרון.
.

הוא חוזר עוד 26 ימים!

אני פשוט לא מאמינה שהוא באמת חוזר עוד כל כך מעט זמן!!! כאילו... כן זה דיי הרבה שלושה שבועות וחצי, אבל עדיין, זה פחות מחודש!!!!! אני כל כךךךךך מתרגשת יואו. כאילו אני פוגשת מישהו פעם ראשונה אחרי הרבה זמן של היכרות... ויש לי פרפרים בבטן וחיוך דבילי כשאני חושבת על זה
יואו אני מתה שיחזור כבר הפוצי הזה. ויש היום לחברה הכי טובה שלי יום הולדת! והלכנו לחגוג לה ברנטו והשתכרנווווווווווווו! כאילו, הן השתכרו, אני לא שתיתי הרבה (איזה 3 צ'ייסים וליטר בירה) כי אני הנהגת התורנית. וכשאני אומרת נהגת, זה אומר שאני זו שהייתי צריכה לדאוג שכולן יחזרו ברגל (כולנו גרות מטר מהרנטו) בשלום הביתה ולא ימותו לי בכביש או משהו
הערב קצת נגמר אחרת ממה שתוכנן אבל העיקר שהיה בסדר. מחר יהיה יותר טוב. עוגה, מתנות, עניינים :) פחות אלכוהול בדם וזה...

Liraz 6q

New member
ואני חושבת לעצמי

מתי היא הספיקה להוציא רישיון? חחחח

זה עדיין קופץ?

אתמול בערך בהכי ספונטניות בעולם נסעתי לראשון... והלכנו לשלטר.. והיתה לי אנה
. והשיער הסתדר לי בזעות לינוי [
]. והיה כיף. מלאאא ערסים. מעט חמודים [אנה..ההוא עם החולצה הארוכה כזה יאמי..] חוצמזה שישנתי בלילה איזה 4 שעות בלחץ...ועוד לילה לפניי היה לי לילה-לבן. הו וול.

וואי

מלא ערסים. אבל בתאכלס-היה לי סבבה.. היתה מוזיקה חביבה וזה...אז לא איכפת לי כלכך מי האנשים סביבי

זה ששאלתי אותך מיזה../images/Emo3.gif

אחרי שאמרת לו שלום...ממש בהצלחה
ובונא..מה את מכירה לי ייצורים

e l u l a

New member
איזה כייף היה במרוקו../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

נהניתי בטירוף מומלץ לכולן
מדינה יפה יפה ומעניינת, נופים אחרים.. שווה לכולן!

moruush

New member
../images/Emo90.gifבדיוק בלילה ההורים של חברה שלי חזרו

טיול שורשים :)

e l u l a

New member
אמ לא..../images/Emo153.gif

נסענו רק פעם אחת בג'יפים כדי להגיע למדבר סהרה לראות את הזריחה- אבל היו מלא עננים וסופת חול ואפילו גשם!חח נראה לי היינו ביום היחיד בשנה שיורד גשם בסהרה..אז זריחה לא ראינו אבל היה מדהים. עשינו טיול עם עוד כמה משפחות מרעות..חברים שלנו. מדינה כזאת יפה! היינו במקומות שהכל זה בתים מבוץ, ובשווקים כאלה יפים! ערימות של תבלינים וצעיפי קיץ וכאלה והכל כזה יפה וצבעוני. ובשוק של מרקש בלילה יש מרקידי נחשים ומלא הופעות רחוב כאלה. וראינו את הים הכי יפה בעולםםם. ומלא דברים יואו היה ממש יפה. ולמי ששאלה זה ממש לא היה טיול שורשים.. יש משפחות שעושות טיולי שורשים והולכות לכל הקברי צדיקים אבל זה ממש לא היה הכיוון והסגנון של הטיול שלנו, פשוט מדינה יפה(ואגב ממש מתפתחת שם התיירות בשנים האחרונות).

וואי

כן. שמעתי שזו מדינה מדהימה... אני מתה לנסוע...אבל לפניי זה ישלי ארצות אחרות שאני רוצה בלקר בהן
שמעתי יש שם הרים מטורפים לטיול ג'יפים..

וואו,וואו ... ../images/Emo71.gif

חזרתי מטורקיה ומקפריסין עם הבנות.והיה ממש ממש כיף. ואני לא אפרט הרבה כי מי שצריכה לדעת יודעת, אבל יש לי חבר,והתנשקנו,ואני אוהבת אותו ואני שמחה. וחברות שלי מושלמות.באמת באמת שהן מושלמות. החיים יפים.

למעלה