לילות הזויים, כרגיל. [תגיבו אם קראתן!]
קשה לומר אם מקומה של ההודעה הזו ב"אופטימיות" דווקא, כי הצדדים החיוביים שבה מוגבלים ואף מוטלים בספק, אבל...נו, אלו החיים שלי. ואני אוהבת אותם, בסך הכל. על אף, ולמרות, ואולי במיוחד בגלל הכל. לפחות אף פעם לא משעמם לי, הא?... מכל מקום, שלשום חזרו השותפה ובת זוגתה הגרמניה הפסיכוטית מסיני, היישר לחיקינו החמים וביתנו המזוהם. קצת תלונות על מצב הכיור והמרפסת, קצת חיבוקים מתרפסים ו"היי, כמה התגעגענו, מרוב דכאון לא יכולנו לאבק את מדף הספרים", ומפה לשם מצאנו עצמנו צועדים בצוותא לבאר השכונתי הקבוע [זה שאני שונאת מעומק לבי והקפדתי להדיר רגליי ממנו כל זמן שהשותפה לא הייתה בנמצא]. מה אומר? היה משונה. את הערב בילינו יחד עם שותפה לדירה של הגרמניה, שמחלטר בזמנו הפנוי גם כראש העמותה למריחואנה רפואית, אך גם כג'ינג'י ממושקף ומשונה, וכנראה גם האדם הביזארי בתולדות האנושות. מסוג האנשים שרק אומרים לך "שלום" ואתה כבר מרגיש מחולל משל עברת הטרדה מינית אינטנסיבית ע"י שבט כושים ניקרגואי מאובזר וחסר רחמים. מין מבט כזה...כה בלתי הולם.... סוג-של קריפי שיט. מכל מקום, הערב עבר לאיטו בשלווה יחסית. פגשתי שוב את חברו הטוב, הבחור בן הכמעט-30 שהתנשקתי איתו בפעם הקודמת בלי שלגמרי הבנתי איך נקלעתי למצב הזה, וניהלנו לנו שיחה חביבה ומשעשעת לרווחת כל המעורבים. שום דבר אינטימי מדי, תודה לאל, כי אני לא יודעת כמה אני מעודדת את המהלך, אבל בהחלט היה שנון ונחמד. הוא אחלה בחור, באמת. מכל הקשישים-שנאלצו-לחזור-לבית-של-ההורים-שלהם שמסתובבים בתל אביב באין מפריע, הוא בהחלט אחד הסימפטיים, משעשעים וחמודים שיש. אבל יש לי תחושה שיחסים אפלטוניים בהחלט עדיפים במקרה זה...
בנוסף, יצא לי גם לדבר לא מעט עם חבר אחר שלו, אחד הטיפוסים הכעורים ואידיוטים עד כדי חשש לתסמונת דאון הקיימים, איתו ניהלתי מרתון "ארץ-עיר" כושל במיוחד. אלוהים ישמור אותי. מי היה מאמין שיגיע היום בו כדי לדחות מחזר מאיים אאלץ לפצוח בזעקת: "דדדדדדללללללתתתתת! עיר- דארפור!"... עד כאן הכל התנהל על מי מנוחות. הבעייתיות התעוררה כשהחלטנו, אי שם בלפנות בוקר, לשוב לדירתנו הקטה, אליה שב השותף התימני מס' שעות קודם. לכאורה, החלטה הגיונית ומתבקשת לכל דבר, אך בפועל...טוב... מתברר שהתימני התברך בשינה עמוקה ואינטנסיבית במיוחד. לא משהו שפוי או הגיוני, חלילה. תופעת טבע שיש לבאר במעבדות השינה המובילות, ואז להרוג אותו, לבתר את גופתו, ולחלק את האנזימים הרצויים בין סהרוריים בעלי ממון. בקיצור, הוא נעל את הדלת ולא התעורר. שעות. צלצלנו בדלת ברצף מאות פעמים בלי הפסקה, התקשרנו לפלאפון שלו שוב ושוב ושוב כאילו אין מחר, התקשרנו למס' הטלפון בדירה שאפילו לא ידעתי שיש לנו, בעטנו בדלת כמו עדר שוורים שנקלע להפגנה קומוניסטית, הטחנו פלאפונים ארצה בעצבים בלתי-מוצנעים [לזה של השותפה נשבר המסך, אגב, ומאז הוא גם לא ממש מתפקד], ובעיקר השתדלנו לא לרצוח זו את זו בלהט הרגע. "אווקיי, ווי'ל גוו טו יור פלייס..." הודיעה לבסוף השותפה בהשלמה לחברתה, שהסכימה מיידית. אבל אני? שאני אסכים להעביר את הלילה בחברת שתי לסביות נאנחות [מקסימות ואהובות, כמובן, אבל היי! ק'מון! אנשים מנסים לישון פה!] וחולה-מין פסיכופת?! חלילה וחס. "היי, זה בסדר!" הודעתי, שיכורה להפליא וחסרת כל שיקול דעת נורמטיבי, "יש פה את המזרן של בנדוד של אמא שהוצאתי החוצה אתמול! אני כבר אשן עליו!" "הוא בחדר מדרגות..." אמרה שותפתי ברחמים "את מודעת לעובדה שלא בדיוק נורמלי לישון עליו, נכון?..." אבל אני נותרתי בשלי, משוכנעת לגמרי שמקום בו יש מזרן הוא אתר שינה הגיוני לחלוטין, ומי כבר יאמר לי אחרת. "לאלאלא, זה בסדר! זה המזרן האהוב שלי, ועליו אני אשן, ואף אחד לא יקח אותו ממני!" וכך ביליתי את הלילה, שכובה על מזרני היקר בחדר המדרגות של הבניין, שלווה ומאושרת. בבוקר התעורר סוף סוף השותף ובא להעיר אותי, כדי שאעבור למיטה שלי. "קומי, אנה!" הוא אמר, על פי דיווחיו [כי אני בפירוש לא זוכרת כלום], "בואי למיטה שלך!" נומי נומי" עניתי "נומי נומי, מזרן"... ואז הוא הרים אותי בזרועותיו הכה גרומות [תימני, נו. הם תמיד נורא רזים] ובלתי-מסוקסות ונשא אותי למיטתי. "אני לא מבין את הקטע הזה עם הנומי-נומי שלך. את תמיד אומרת את זה כשאני מעיר אותך. זה כבר לא חמוד, זה מעצבן!" הוא אמר למחרת בצהריים, כששב מהצבא, ורגע אחרי שהשותפה צלבה אותו לקיר הדירה על מאורעות ליל האתמול. לא היה לי הרבה מה לומר בתגובה. כנראה כי התעוררתי רוויית הנג-אוובר לא מזמן, והשעה הייתה כבר 5 בצהריים. אבל הייתי משועשעת, בזה אין ספק. ושעשוע זה טוב. והחיים שלי דפוקים לגמרי. אבל אני כ"כ אוהבת אותם. בדיוק כמו שהם. ערב טוב