היה לי יום מגניב לאללה.
בתכנון הייתי צריכה להתעורר ב10:30 ולדבר אחת עם השניה ולעוף לת"א. ביצוע?.. מצאתי את עצמי זוחלת לטלפון שלא הפסיק לצלצל וגיליתי ש11:20. סיכמנו שב12 אנחנו בתחנה. הגענו בול לאוטובוס (אבל בול! אני מתה על הפוקסים האלה) ונסענו לת"א. בהתחלה נסענו לסושייה, אלא מה, בלסנו לנו אורה מאקי מע-ולה וסלומון סקין, וממש ממש אהבתי את המלצר. (שמסתבר שהוא מכלא 6?..) אח"כ שוטטנו מפוצצות לסנטר. תמיד כיף בת"א. אנה - חיפשתי אותך, לא היית
בדרך עצר אותי איזה בחור של אמריקן לייזר ("אתה רומז משהו?..." "מה, אה, לא.. מה." אני אוהבת לתפוס אותם ככה), עשינו טעימות של פאקינג קסטה וקיבלתי קלפים. (הי, פעם קודמת קיבלתי חומוס.
) קניתי שלושה דיסקים מושלמים שאני גאה בהם.
The Snow Goose של קאמל (
), On and On של ג'ק ג'ונסון וAre you Exprienced של ג'ימי הנדריקס. אני אמא גאה. בדרך על קינג ג'ורג' ראינו תאונה מחרידה. אופנוע איבד שליטה והתרסק על הכביש כשהבנאדם עם האופנוע עף לנתיב הנגדי, הבנאדם עף טיפה יותר רחוק מהמכונית והאופנוע דפק ת'מכונית. כל התנועה עצרה והתגודדנו איזה 10 אנשים לבדוק מה שלומו של הבחור. ("לאן להתקשר? 101? 100?" "100!" "לא, 101!" "100!" "101". כן. שימושי...) בסוף הוא קם בהלם ושאל איפה הפלאפון שלו, קם והתקשר. זה היה הזוי לחלוטין. בהמשך גירדנו אגורות בשביל לקנות לי משקפי שמש בשוק הכרמל (ב25 שקל) וכשגילינו שיש לנו אקסטרה-אגורות אפילו תרמנו לאיזה אחת ששרה בועז שרעבי בכיף שלה. והיא אפילו לא ניגנה לנו משהו כתודה. לא פייר. חזרנו, התבייתנו לנו, גילינו שיש ציונים ושכמובן אני לא יכולה לראות כי הסיסמה עושה בעיות, ובערב באו להתנחל אצלי 2 חברות ו2 ידידים וראינו הפמלייה בכיף שלנו. (ופיצה כתוספת, אבל דיי לשומן.) זהוווווו. פשוט רציתי לשתף. היה אחלה אחלה של יום. ומחר צילומים של רק בישראל! והשלל הסופי- הדיסקים המדוברים, קלפים (
), חולצה מקומבמלה, שרשרת פנינים צמודה ומשקפי שמש ב25 שקל.