אופטימיות

DIE kvar

New member
תעלי את זה לאינטרנט

שימי פה קישור וסגרי עניין לא שזה מעניין אותי השטויות האלה אבל חבל שתחרשי מסרים כשאת יכולה יפה מאוד לכסות את ישבנך ולחסוך מאמץ

the mush

New member
בדיליי,

גם אני רוצה!

MaddyD

New member
אני בבית

שעל הפרק היה קלרה - ובשני שווה שם סאקאייה וסתם שכונתי בארמדילו התחלתי את השבועיים התנזרות שלי מאלכוהול ויציאות. קצת מפחיד אבל יהיה בסדר

LimiMimi

New member
לא אמרת שאת לא אוהבת ת'סקאייה?

אני רואה שאת חורשת על המקום

MaddyD

New member
שמעי זה קיץ

אין יותר מידי אופצ' והקלרה אני באמת שונאת בסאקאייה זה כיף כי מכירים את כולם וזאת מוסיקה גאונית וזה להשתחרר כמו במסיבת טבע שאני מטר מהבית.. עשיתי לעצמי חשקאבל אני עדיין פה בבית. וטוב שכך

../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

מבצע לתת יוצא לדרך החל מ...מחרתיים. קניתי גופיות. הלימודים הולכים אחלה. הימים לא עמוסים מדי אך אני לא חסרת תעסוקה בקיצור כיףף :) חח הודעת ח"פ[חסרת פואנטה]

למרות כל הקיטורים שלי

היה ממש בסדר בפסיכו
החומר בכמותי לא נורא בכלל, מקווה שימשיך ככה גם בקורס שלא לדבר על האנגלית, המורה של ההכנה הייתה ממש מצחיקה. חמש שעות עברו כמו כלום. ובאמצע אני מקבלת ממנו סמס "אני מתגעגע אלייך, תבואי כבר" חמודשלי.. ועוד שבוע הפריסה

Mooa-Numi

New member
אני ממש אוהבת את הצבע

זה ממש אחרת ממה שאני רגילה וזה יפה, ואני אוהבת להסתכל במראה ולראות אחרת מה שאני רגילה. וראיתי יותר מידי סרטים היום (אני חולה ממש. נזלת טישו דקסמול.. כבר שנה שלמה זה לא קרה לי בכלל): פסיכולוגית בגרוש (אדיר! סרט על חרדות וחרדות חבתיות וקורטני קוקס שכל הזמן נתקעת בדברים.. ממש סרט חיי), ויש לה ביצים עם מאיה (עם הבחור הזה שקים שמה למטה. וואו, הוא נראה מעולה, באמת) וזהו. וחזרתי הביתה משמרית והרגשתי שלווה כזאת. מכירים? טוב לי עם דברים. טוב לי עם הגיוס. עם מה שהשנה האחרונה הותירה בי, על הטוב ועל הרע. להעריך דברים אצלי שלמדתי לוותר עליהם מהר השנה, לחזור קצת לעצמי. טוב לי עם איך שאני נראית. טוב לי עם מה שאני, גם כשאנחנו חוזרות הביתה ברכבת ופתאום קולטות שאנחנו הילדות המעצבנות האלו שמדברות בקול רם וצוחקות שדי כל הרכבת שונאת? אז זה פחות נורא כשזה אתה. וזהו, קצת משעמם לי בבית ואני ממש מקווה שאני לא אגיע ליום לפני הגיוס ואלחץ ממש כי לא ניצלתי את הזמן כמו שצריך (אגב, מה לעשות לפני הגיוס? בהתחשב בעובדה שאסור לי לעזוב את הארץ, לסחוב תיק או לאמץ את הגוף שלי יותר מידי), אבל אני מאמינה שיהיה לי טוב. גפ בצבא. זהו, מחר בדיקת דם ממש מוקדם, אז לישון.

Tin Doll

New member
חח עכשיו אני הולכת לשגע אתכן ../images/Emo6.gif

עם הב"ח הזה... אז היום היה היום הראשון המלא בעבודה, ודווקא היה ממש נחמד! יש במחלקה איזו אחת של כח עזר שבעיקרון עובדת איתי עד הצהריים. היא מבוגרת כזו, פרועה ממורמרת, עצבנית ושרוטה. כולם אמרו לי לא להתייחס אליה ולהתנהג אליה בכבוד ולהיות נחמדה..ואנחנו דווקא מסתדרות לא רע, היא מצחיקה אותי לפעמים ומעבירה את השיעמום (היום היא נעלמה לי בפתאומיות, חזרה עם שקית של קופת חולים מלאה תרופות! ואמרה לי בקול בהול "ווואאאי שכחתי את הכדורים שלי" או שפתאום היא עושה ואומרת דברים בלי קשר, מתעצבנת על כולם. אבל חמודה סהכ.) והאחות הראשית בסדר, וכמעט כולן גרות בשכונה שלי ככה שבטח יהיו לי טרמפים לפעמים עד הבית. כואבות לי הרגליים, בטירוף אבל. :[ והשריר איפה שעשו לי טטנוס גם כואב

LimiMimi

New member
היה לי יום מגניב לאללה.

בתכנון הייתי צריכה להתעורר ב10:30 ולדבר אחת עם השניה ולעוף לת"א. ביצוע?.. מצאתי את עצמי זוחלת לטלפון שלא הפסיק לצלצל וגיליתי ש11:20. סיכמנו שב12 אנחנו בתחנה. הגענו בול לאוטובוס (אבל בול! אני מתה על הפוקסים האלה) ונסענו לת"א. בהתחלה נסענו לסושייה, אלא מה, בלסנו לנו אורה מאקי מע-ולה וסלומון סקין, וממש ממש אהבתי את המלצר. (שמסתבר שהוא מכלא 6?..) אח"כ שוטטנו מפוצצות לסנטר. תמיד כיף בת"א. אנה - חיפשתי אותך, לא היית
בדרך עצר אותי איזה בחור של אמריקן לייזר ("אתה רומז משהו?..." "מה, אה, לא.. מה." אני אוהבת לתפוס אותם ככה), עשינו טעימות של פאקינג קסטה וקיבלתי קלפים. (הי, פעם קודמת קיבלתי חומוס.
) קניתי שלושה דיסקים מושלמים שאני גאה בהם.
The Snow Goose של קאמל (
), On and On של ג'ק ג'ונסון וAre you Exprienced של ג'ימי הנדריקס. אני אמא גאה. בדרך על קינג ג'ורג' ראינו תאונה מחרידה. אופנוע איבד שליטה והתרסק על הכביש כשהבנאדם עם האופנוע עף לנתיב הנגדי, הבנאדם עף טיפה יותר רחוק מהמכונית והאופנוע דפק ת'מכונית. כל התנועה עצרה והתגודדנו איזה 10 אנשים לבדוק מה שלומו של הבחור. ("לאן להתקשר? 101? 100?" "100!" "לא, 101!" "100!" "101". כן. שימושי...) בסוף הוא קם בהלם ושאל איפה הפלאפון שלו, קם והתקשר. זה היה הזוי לחלוטין. בהמשך גירדנו אגורות בשביל לקנות לי משקפי שמש בשוק הכרמל (ב25 שקל) וכשגילינו שיש לנו אקסטרה-אגורות אפילו תרמנו לאיזה אחת ששרה בועז שרעבי בכיף שלה. והיא אפילו לא ניגנה לנו משהו כתודה. לא פייר. חזרנו, התבייתנו לנו, גילינו שיש ציונים ושכמובן אני לא יכולה לראות כי הסיסמה עושה בעיות, ובערב באו להתנחל אצלי 2 חברות ו2 ידידים וראינו הפמלייה בכיף שלנו. (ופיצה כתוספת, אבל דיי לשומן.) זהוווווו. פשוט רציתי לשתף. היה אחלה אחלה של יום. ומחר צילומים של רק בישראל! והשלל הסופי- הדיסקים המדוברים, קלפים (
), חולצה מקומבמלה, שרשרת פנינים צמודה ומשקפי שמש ב25 שקל.

למעלה