אופטימיות

Tin Doll

New member
איך ש

שופינג עושה טוב ועוד לא מהכסף שלי P: אז קניתי נעליים לבנות ב80 שקל, דמוי אולסטאר כזה של לי קופר. בשביל העבודה. וצבע לשיער, אני מקווה שזה יצא לי יפה כי זה אדום חזק יחסית.... וחברה אחרת. 3 גופיות, אחת מתוכן לבנה לעבודה, ועוד חולצה לבנה פשוטה לעבודה עם מחשוף וי. 4 במאה מפוקס מפזר ריח לחדר וזהו בעיקרון נראלי יאללה תכף ישנן בנות

EVE Lights

New member
איזה חברה?

(הייתה לנו הדרכת צבעי שיער היום. אני אפילו יודעת איך להמליץ עכשיו)

Tin Doll

New member
מה ברק

את מי זה מעניין
אני רוצה לדעת אם הצבעים האלה חזקים ואם הם דוהים מהר.. כתוב שיש בזה משהו נגד דהייה. זה באמת ככה? לקחתי אדום אינטנסיבי. מקווה שזה לא יהיה אדום מידי מידי ];

[טריגר]

אז ירדתי שבע קילו בשבועיים. זה טוב, נכון? למדתי להתמודד עם ההערות העוקצניות של אבא. "לא משנה כמה את יורדת את צריכה לרוץ" "כל סנטימטר שאתה רץ אני אחריך" עכשיו הוא יסתום ת'פה.

SomebodyElse

New member
קראתי שבועיים ונבהלתי...!

אם את עושה את זה בצורה מאוזנת ומסודרת, 7 קילו בחודשיים נשמע לי מעולה
אגב, בלי קשר להערות עוקצניות, נראה לי שבכל מקרה מומלץ לשלב גם ספורט בדיאטה.

ת'אמת,

גם אני נבהלתי כשקראתי שכתבתי שבועיים. וכן, זה בצורה מסודרת. הכי מסודרת שיש. ואני כל כך גאה בעצמי כי בחיים לא ראיתי את עצמי נצמדת לתפריט. תמיד חשבתי שהכי קל יהיה לא לאכול בכלל וככה אני ארד הכי הרבה. והוכחתי לעצמי שזה לא נכון. אני כן משלבת ספורט, וחוץ מזה, זאת אני. גם אם אני לא עושה ספורט בצורה שאני מגדירה כספורט, זה קורה. כי אני בנאדם שלא יכול לשבת במקום יותר משניה וחצי. אני חייבת לקום וללכת לבדוק דברים ולחזור ושימאס לי לשבת שוב. ככה שאני 90% מהיום בתנועה. והסיפור עם אבא היה סתם כי הוא מזלזל בי ומעצבן אותי ונמאס לי כבר מההערות שלו שהיו פוגעות בי כל פעם מחדש.

AnGeL DoLlY

New member
כל הכבוד לך

תגידי, ישמצב את שולחת לי במסר את התפריט שלך? וגם איזה ספורט את עושה וכל זה.. כי אני הכי בקטע של להוריד 7 קילו הכי מהר שאפשר, וחודשיים נשמע לי אופטימלי

e l u l a

New member
גם אני../images/Emo153.gif

ואל תכתבי פה כי אז המנהלות ימחקו את זה.. מקסימום העתק-הדבק ובמסר לכולנו
. [בטח עוד מעט יתווספו עוד מלא בקשות:p]

LimiMimi

New member
אבל אתן לא מבינות

שכל אחת יכולה לבנות לעצמה תפריט שיהיה הכי טוב בשבילה? זתומרת עם דיאטנית. כן. אבל זה יהיה הרבה יותר יעיל. לכל אחת יש גוף שונה וגם העדפות שונות, וחבל לכן להדבק לתפריט שיכול להיות שלא יהיה מתאים לכן בכלל.

לא מדוייק.

גוף של נערה מתבגרת צריך מספר קלוריות מסויים ביום. 1500, עם פחות קלוריות מזה [אני לא מדברת על 100-200 קלוריות, אלא על יותר.] הוא נכנס למין מצב שהוא שומר את הרזרבות שיש לו [שומנים] ומפרק את החלבונים כי הוא לא רוצה שיחסר לו שומנים אף פעם [למי שלא יודעת שומן זה חומר תשמורת שהגוף אוגר עד שהוא משתמש בו]. החלבונים מרכיבים את השרירים ככה שאם מישהי אוכלת פחות מ1500 קלוריות הגוף שלה יפרק קודם את החלבונים שלו ורק אחרי שהיא תישאר בלי שרירים הוא יעבור לפרק את השומנים וזה לא דבר רצוי. התפריט שיש לי מכיל את כל ה1500 קלוריות והוא בנוי בצורה מסויימת שאומרים שהיא הכי חכמה. ויש לזה גם הוחכות כי עוד אנשים שעושים את התפריט הזה מורידים מלא, המנחה שמעבירה את כל הקטע עם התפריט הורידה 49 קילו. בעזרת התפריט הזה. בגלל זה אני לא מפקפקת בו. ואפילו שיש שבועות שאין שניה שלא מוצאים אותי עם משהו בפה אני מורידה בסוף, אפילו אם זה רק חצי קילו. [הסוד הכי גדול הוא לשתות לפחות 12 כוסות מים ביום.]

LimiMimi

New member
אל תדאגי לי.

אני בחיים לא מתכוונת להוריד יותר מ2 קילו. המשקל שלי בסדר, אני רק צריכה לעבוד על הבטן קצת...
אבל! התעניינתי כי זה להכניס ת'צמך לשגרה של תזונה נכונה. ולי אין את זה בשיט. מן הסתם אני אוסיף לעצמי דברים, אני ממש לא מתכוונת להוריד יותר מידי...

Tin Doll

New member
אמרתי לך שזו תזונה נכונה

בטן זה עניין של אכילה.. וזה הכי קל בעולם, את מתחילה עם זה ולא יכולה להפסיק.

למעלה