אופטימיות

Liraz 6q

New member
אני בפאקינג 8 ימים חופש!!!!!!!

יום ראשון חתונה של בנדוד.. ומיום שני עד שבת אני בראשון אצל אחותי!!!!! ואני אראה את מייקי סופסוף ובטח את מריאני גם :] וכיף.. חופש זה כיף!

Liraz 6q

New member
זוכרת את הסיפור

מלפני כמה שנים. דניה טליה מריאן וכל העסק.. :]

Queen nuli

New member
היום הייתי בתחנת אור עקיבא כשהתקשרת../images/Emo57.gif|פרח

+
ואפילו אולי נעשה משמרת ביחד ביום רביעי

חחחח

אז את מבינה כמה אני מוכשרת שמצאתי את התחנה למרותההסבר המוגבל שלו "אחרי הקניון לכיוון הים בצד שמאל של הכיכר" טוב ויפה רק שבכיכר פונים ימינה ורק אח"כ שמאלה]; אני עושה רק בקרים,לא יודעת אם יצא לראות אותך
איך שם? יש קריאות או שאני אשב כל היום ואתבזבז לי?

Queen nuli

New member
ביום רביעי אני באה לבוקר../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

וזה תלוי ביום.. יש ימים שיוצאים ולא חוזרים עד סוף המשמרת, ויש ימים [מו היום בבוקר] שישבנו כל היום והתחרפנו משעמום. ומתי הספקת להגיע היום לתחנה? אחרי הצהרים?

באיזה 2100

תקשיבי, זה היה הדבר הכי מפחיד בעולםD: על הערסים שם וזה ולא מצאנו אנשים נורמליים ששיסבירו לנו איפה זה עד שאמרתי לחברה שלי "טוב אלה נראיםלי כמו אנשים שאשפזו מספיק אנשים,הם בטוח יודעים!" והם באמת ידעו
קיצר מה זה החור שכוח אל הזה?! ועוד בלילה?!

Queen nuli

New member
מתרגלים../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אני נמצאת בעיקר שם ובזכרון... אז אחרי 4 שנים התרגלתי לערסים ולמקום הזה

Queen nuli

New member
אוי נחמד><../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

עדיין יש שם בת שירות בבקרים? נראה לי שיהיה מעניין לעשות איתך משמרת

Queen nuli

New member
בזכרון.../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

שנה שעברה היתה שם בת שירות... רציתי לדעת אם יש גם השנה. ואין שם משמרות, פשוט כשיש עובדים מסוימים אני תמיד מגיעה איתם... הפראמדיק והנהג הקבועים שלי

greeneye

New member
יאאאאאאאי

נכון קיטרתי על העבודה שלי, ישר מהמשמרת הראשונה? היה מובן לי שזה יגמר מוקדם. רק ש..לא ידעתי שאני אמשוך את זה שבועיים! כזאת פחדנית. לא ידעתי איך להתפטר ולא היה לי אומץ.. והיום היה.. והתגובות היו צפויות... "לאא את לא עושה לנו את זה!" ואפילו הצליחו להוציא ממני הבטחה שאני אעשה משמרות השבוע.. אבל זהו.. [למרות שזה די בקיטורים, עניין המשמרות, כי הן מזעזעות לחלוטין..אני עובדת כל יום, וכמעט כל יום משבע בבוקר עד חמש..] וופי~

greeneye

New member
פוקס.

ואני לא בנאדם עצלן או מפונק, אפילו המנהלת חנות החמיאה לי שאני מעולה וזה. אבל היחס לעובדים הוא כלכך לא אנושי שזה פשע. למה בסופרפארם יצא חוק שחייבים לתת להם כיסאות ואכפו את זה בטירוף, בעוד בפוקס, גם אין כיסאות וגם אם היה, אסור לשבת. לא על הסולם, לא על הרצפה ואפילו לא במחסן על השקים, בזמן פריקת ציוד וקיפולים. מאיזושהי סיבה, אסור לקפל בישיבה, חובה בעמידה. כאילו שזה משנה. אסור לשתות בנוכחות לקוחות, צריך ללכת למחסן בשביל זה. אסור טיקטק. על 10-8 שעות של משמרת, יש לי רק 20 דקות הפסקה, ואם חורגים ממנה בדקה [כבר קרה לי..הייתי בדרך לחנות חזרה וצלצלו לנזוף בי]..והו. וגם אז, אסור לי לצאת מתי שבא לי. לפחות לעבור חצי משמרת, וגם אז אני די צריכה להתחנן. וגם אז אומרים לי לחכות איזה חצי שעה-שעה וממש מרגישים את הבטן מקרקרת מרעב. הרגליים והגב כואבות בסוף המשמרת, שיטת המחירה זולה וסליזית לחלוטין, וזה מגעיל אותי. [דברים כמו, להחמיא תמיד, אם אין את המידה להגיד שזה מתרחב/מתכווץ, להגיד ש"יש לי כזה וזה מקסים" או- "אני קניתי כזה 38 ואני בכלללל 36, המידות פה קצת מוזרות לפעמים" אם המידה הקבועה של מישהו קטנה לו, לעשות טוטאל לוק, שזה -"יש לי מכנס שנורא יתאים לחולצה הזאת!" ואחרכך "וגם חגורה!" "וכפכפים!" "ואולי משהו לאשתך? ולילד?" והו.] ואני שונאת את זה.

למעלה