אופטימיות

svety

New member
היום ליזארד!../images/Emo190.gif

וואו, כמה זמן לא הייתי במסיבה כשטל אביב מתקלט. כפרה עליו
ויהיה מגניב, ונשתה ונרקוד ונשתגע ואני אוציא את הסרטים האלו מהראש שלי.

yaeli87

New member
האופטימיות הקודם כבר בעמוד 2 אז אני אכתוב

שוב...
נולד לי אחיין אלוהי!!!
כיף לי עם מאמי מאד מאד
וסתם,חוצמזה שחם לי בטירוף כרגע ממש ובא לי להתאבד והפוני לא מסתדר אני מחוייכת

Immortality

New member
ביום חמישי זה נגמר

זה ממש עוד קצת. ועכשיו אני בבית. אז למה בא לי לבכות.. [לעומר יש יומולדת היום]

Oo The Gush Oo

New member
זה באמת מעציב.

תעשי לי טובה, נסי לשמור באמת על קשר עם החברות שלך מהטירונות.. לרוב זה מחזיק חודש-חודשיים ואת לא שומעת מהן והן לא שומעות ממך. מעבר לזה תקווי לכיף גם בסדיר שלך
בהצלחה בהמשך!

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifיום ראשון בצפר חדש../images/Emo45.gif

תאחלי לי בהצלחה?

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifאה וכמובן, איך שכחתי

היום ואתמול הייתה לי סדנה מהבצפר החדש במחול אני במגמת מחול, כמובן, אז הייתה סדנה שבסדנה היא לימדה אותנו קומבינציה שאיתה נופיע בהמשך ואתמול היא גם עשתה לנו חימום מה זה קורע תחת וגם, בכלל, הריקוד עצמו ממש קשה ו-וואו היה מצוין הרגשתי איך אני עובדת אחרי שחודש שלם התבטטתי היה נהדר
וגם הייתי בסרט חמוד עם חברות כן, סופש חביב

Mooa-Numi

New member
הייתי עם אליעד בערים

סתם, היה צריך לקנות לאח שלו תיק ורצה שאני אעזור, אבל אני הכי לא טובה בזה.. לא משנה. קניתי בליסטקס תודה לאל וקליפסים ודיסק (גרייס הזה.. נו, אני כבר כמה זמן מחפשת מוזיקה טובה וזה די ענה על זה. רק חבל שזה קצת מעציב) והיה לי די כיף. ובא לי היום לצאת (אולי לפאראנויה? מי תבוא איתי?) אני רק צריכה גופיה נחמדה

Blue mai

New member
רציתי לפראנויה../images/Emo82.gif

אבל אין לי איך להגיע,הכי קרוב שאני יכולה זה ת"א...

Blue mai

New member
אהלן וסהלן.../images/Emo82.gif

אני לא הולכת לראות את החבר הרבה זמן,למה זה אופטימי מצד אחד?[זה טיפה חיובי,למרות שאני ממש ממש מתגעגעת אליו]כי יהיה לי הרבה זמן חופשי כשאני אחזור הביתה... היום אני כנראה יוצאת בערב לת"א,מזמן לא עשיתי את זה בשישי,מקווה לראות את מופע הארנבות של ד"ר קספר. ד"א,יש למישהי מקום להמליץ לי עליו בת"א?פאב כלשהו עם מוזיקה ישראלית טובה...חברות שלי רוצות לצאת לאיזה מקום ברחוב המסגר. יש מצב לראות מישהי היום באזור?P:

למעלה