פוקס.
ואני לא בנאדם עצלן או מפונק, אפילו המנהלת חנות החמיאה לי שאני מעולה וזה. אבל היחס לעובדים הוא כלכך לא אנושי שזה פשע. למה בסופרפארם יצא חוק שחייבים לתת להם כיסאות ואכפו את זה בטירוף, בעוד בפוקס, גם אין כיסאות וגם אם היה, אסור לשבת. לא על הסולם, לא על הרצפה ואפילו לא במחסן על השקים, בזמן פריקת ציוד וקיפולים. מאיזושהי סיבה, אסור לקפל בישיבה, חובה בעמידה. כאילו שזה משנה. אסור לשתות בנוכחות לקוחות, צריך ללכת למחסן בשביל זה. אסור טיקטק. על 10-8 שעות של משמרת, יש לי רק 20 דקות הפסקה, ואם חורגים ממנה בדקה [כבר קרה לי..הייתי בדרך לחנות חזרה וצלצלו לנזוף בי]..והו. וגם אז, אסור לי לצאת מתי שבא לי. לפחות לעבור חצי משמרת, וגם אז אני די צריכה להתחנן. וגם אז אומרים לי לחכות איזה חצי שעה-שעה וממש מרגישים את הבטן מקרקרת מרעב. הרגליים והגב כואבות בסוף המשמרת, שיטת המחירה זולה וסליזית לחלוטין, וזה מגעיל אותי. [דברים כמו, להחמיא תמיד, אם אין את המידה להגיד שזה מתרחב/מתכווץ, להגיד ש"יש לי כזה וזה מקסים" או- "אני קניתי כזה 38 ואני בכלללל 36, המידות פה קצת מוזרות לפעמים" אם המידה הקבועה של מישהו קטנה לו, לעשות טוטאל לוק, שזה -"יש לי מכנס שנורא יתאים לחולצה הזאת!" ואחרכך "וגם חגורה!" "וכפכפים!" "ואולי משהו לאשתך? ולילד?" והו.] ואני שונאת את זה.