עשיתי קניות!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif
אני מנצלת את המשכורת היטב;]. נסעתי עם אמא אבל בעיקרון שילמתי הכל מהכסף שלי כי זה הכי שווה ככה:]. אז היינו בדיזינגוף סנטר והנה השלל: -מכנסי ג'ינס קצרים מפול אנד בר, 140 ש"ח. -מכנסיים קצרים אדומים מפול אנד בר, 90 ש"ח. -3 זוגות עגילים מדיווה ב30 ש"ח. -טי שירט כחולה מגניבה שיש עליה קלטת כזאת מהיריד מעצבים שיש בימי שישי[מהדוכן שיש בו את החולצה של גולדה מאיר עם כנפיים.. חח אתן בטוח יודעות על מה אני מדברת]. -טי שירט אפורה כהה עם ציור של נעלי קיפי, שתיהן ביחד 120 ש"ח. קיצר אני מרוצה, קניתי דברים שאני רוצה וצריכה והכל מהמם וכייף לי!
ולא התפשרתי על טישרטים מכוערים מזארה, והייתי קרובה להתפשרות הזאת מאוד. וגם קנינו מתנה ליומולדת של אבא, ואכלנו ביריד אוכל.. היום בערב יש 'מישהו לרוץ איתו' בהקרנה בבריכה ואני אמצא איזה חברה שתבוא איתי וזה יהיה כייף, ואח"כ נצא כי יצא שגם אתמול לא יצאתי כי העדפתי ללכת לישון ולהרגיש יותר טוב בבוקר. זאת הייתה החלטה נכונה אני חושבת. וגם בר אמרה לי שהיא באה איתי ועם אוריה לכפר המוזיקה ואני שמחה, ובכלל הכל שמח חוץ מהכאבי בטן שחוזרים מדי פעם בהתקפים אבל בקטנה.. נתגבר גם על זה.