אופטימיות?...

MaddyD

New member
היי

קניתי היום 3 שמלות מאמי ו3 טופים ונעליים והיה לי את אחד הקטעים הכי מסריחים עם הלשכה והכי לא אכפת לי כי הם באמת יכולים למות מצידי. חבורת מזדיינים ויהיה סופש מאמי ותכף שוב יום שני ושוב סאקייה.. היידד. ויהיה בסדר

e l u l a

New member
נגמרה הקייטנה!!!../images/Emo153.gif

נראה לי שהמחלה שהייתה לי אתמול וקצת היום זה בגלל הילדות האלה, באמת אני לא בנויה לעבודה
. קיצר אני מרגישה עכשיו יותר טוב.. כאילו קצת כואבת הבטן אבל הרבה יותר טוב מאתמול. +פתחתי חשבון והפקדתי את הכסף! +ח--ו--פ--ש--!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני אנוח איזה שעתיים, ובערב אני יוצאת לא משנה מה, לא יצאתי כל השבוע בגלל הקייטנה הזאת.

חברה שלי סיימה טירונות :]

מחר אני ישנה אצלה !! אוופ איך התגעגעתי לכולם... והתגברתי על האקס! :] [ארבעה פאקינג חודשים שעברתי על 30 בנים +- רק בשביל לבדוק אם אני לא מרגישה משהו.. ://]

ליזיגי

New member
אמממ

היום רקדתי.. זה עשה לי טוב על הלב :) אתמול הייתי פול מבואסת כי עד שמצאתי זמן ודרך להגיע לסטודיו בי כמו שצריך, באתי לשיעור כמו גדולה ואז.. יש רעש מוזר חח ואי אפשר לרקוד בסטודיו. זה עשה לי רע בלב .. אבל אז אכלתי גלידה עם אחותי וזה אז זה היה נחמד=] והיום לרקוד .. וווווווואו היה שיעור אחד הכיפים וזהו.. להרוויח כסף קל גם עשה לי טוב :) 90 שקלים חדשיםםם בשעתיים :) ובכלל כל התחושה בזמן האחרון, מאז שקיבלתי ריכוז אני די בעננים, זה בטח ירד לי עוד מעט שיתחיל הלחץ האמיתי וכולם ישנאו אותי בשלב זה או אחר של השנה :) זה די מחמיא לקבל ריכוז :) למרות שרציתי יותר קורס, גם זה נחמד.. זה יהיה לי מוזר לא להעביר פעולות יותר , ובלי חניכים שהם שלי.. זה החלק העצוב בעניין . יווווווואו מחכה כבר לקורס מרכזים צעירים יהיה כלכך כיף וחפרני !!! :)))

../images/Emo179.gif

היה שבוע מעוולה! גם עבודה גם צבא, כיףכיףכיף. מחר על הבוקר אלנבי, להסתובב קצת ובתקווה לקנות ת'מצלמה שאני כלכך רוצה כבר, אח"כ סופ"ש בבית, נ-פ-ל-א

Miss Tika

New member
../images/Emo9.gif

אתמול יצאנו, עמית ונגר הנשמווווווווות באו לאסוף אותי עם מיליון בלונים בכל המאחורה של האוטו ודיסק מיוחד שהם הכינו לי לנסיעה לפאב. היינו בסילון, מלא באו, שתיתי מלאא כמו שהרבה זמן לא! הייתי בראש טוביק והיה ממש ממש כיף :]] את הערב סיימנו בדיקסי עם הומפרייז וכנפיים, היה הכיייי טעים! ועכשיו אני מתכוננת לבראנץ' יומולדת בבראסרי עם אמא, אחותי, בעלה ואח שילי.
סו פאר היומולדת אדיר, ואפילו לא היה לי דיכאון יומולדת! אה כן ומלא אנשים מתקשרים ושולחים הודעות ואני חשה אהודה :]]

moruush

New member
../images/Emo15.gifהיה מדהיםםםם

היה כ"כ יפה:) במשולבות לא ממש הלך, בירוק תוסס היה סבבה, ובנעילה היה מושלם
את כל החפירה רשמתי בפורום מחול [1121] אבלל... אני מאושרת, היה מדהים!

e l u l a

New member
עשיתי קניות!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

אני מנצלת את המשכורת היטב;]. נסעתי עם אמא אבל בעיקרון שילמתי הכל מהכסף שלי כי זה הכי שווה ככה:]. אז היינו בדיזינגוף סנטר והנה השלל: -מכנסי ג'ינס קצרים מפול אנד בר, 140 ש"ח. -מכנסיים קצרים אדומים מפול אנד בר, 90 ש"ח. -3 זוגות עגילים מדיווה ב30 ש"ח. -טי שירט כחולה מגניבה שיש עליה קלטת כזאת מהיריד מעצבים שיש בימי שישי[מהדוכן שיש בו את החולצה של גולדה מאיר עם כנפיים.. חח אתן בטוח יודעות על מה אני מדברת]. -טי שירט אפורה כהה עם ציור של נעלי קיפי, שתיהן ביחד 120 ש"ח. קיצר אני מרוצה, קניתי דברים שאני רוצה וצריכה והכל מהמם וכייף לי!
ולא התפשרתי על טישרטים מכוערים מזארה, והייתי קרובה להתפשרות הזאת מאוד. וגם קנינו מתנה ליומולדת של אבא, ואכלנו ביריד אוכל.. היום בערב יש 'מישהו לרוץ איתו' בהקרנה בבריכה ואני אמצא איזה חברה שתבוא איתי וזה יהיה כייף, ואח"כ נצא כי יצא שגם אתמול לא יצאתי כי העדפתי ללכת לישון ולהרגיש יותר טוב בבוקר. זאת הייתה החלטה נכונה אני חושבת. וגם בר אמרה לי שהיא באה איתי ועם אוריה לכפר המוזיקה ואני שמחה, ובכלל הכל שמח חוץ מהכאבי בטן שחוזרים מדי פעם בהתקפים אבל בקטנה.. נתגבר גם על זה.

איזה כיף שאת שמחה.:)

תתחדשי על הכל, הכל נשמע ממש מקסים. ותהני היום בערב.
מה זה הדוכן של הטישירטס? איפה הוא נמצא בדיוק, ומה טווח המחירים כזה?

ThE uVa

New member
חזרתי!../images/Emo60.gif

היה מטורף לחלוטין. כרגע אני צריכה ללכת לפגוש חברה ממש טובה שלא ראיתי יותר מחודש, ואני גם עייפה לאללה, אבל פירוט עוד יגיע.

tamarosh

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifאיזה סופ"ש כייפי...

אין לי כוח לספר על כולו אבל קודם כל עקצתי חמשוש שזה כבר וואו. ועוד פיצ היה בבית...אז הרווחנו לילה של שיינה יחד שזה אחד הדברים. היום חברים של פיצ וחברות שלי באו לבריכה והיה המונייייי וכייפי והבאנו אבטיחים עם בולגרית ובירות ומוזיקה והיה מגניב לאללה [ההורים בחו"ל..] אח"כ נסענו לאכול ואז ישבתי עם חברות בנטו ועוד מעט אני יוצאת עם חברות מהצבא לסרט ואח"כ עם פיצק שלי לדיקסי. יאמ.

למעלה