"לפני צהריים טוב,לפני צהריים טוב...:
בבוקר הלכתי לבד גיבורה לרופא שיחתום לי שאני בריאה בטופס ירוק. ואז נסעתי עם אמא לקנות חזיות (אתן לא מאמינות איזה מידה קניתי בסוף
בחורה חייה כל חייה בידיעה שהיא מידה מסוימת, ואז באה המוכרת המפחידה ואומרת לה שהיא הרבה יותר גדול). וגופייה. ואז אחה"צ הלכתי עם אחותי לראות את 'ארבעת המופלאים' ואחרי זה קניתי לעצמי כל מיני שטויות (2 מקלות לשיער של תותים ב5 שקלים,חוברת מדברות של הסרט מכוניות עם איזה 300 מדבקות ב4 שקלים,קוקיות וקליפס) והכל ביחד יצא פחות מ-20 (קנינו עוד כל מיני דברים וביחד זה עלה 20 שקל). וכל היום גברים היו נחמדים עליי (בכל מיני חנוית) ושנכנסנו לסרט האיש בכניסה (שהיה שווה עם זכרוני לא מטעה אותי) ממש בהה בי גם אחרי שהייתי עם הגב עליו, עכשיו עם הוא היה מכוער זה היה מעט קריפי אבל אם הוא שווה אז זה בסדר
. ומחר יש לי שיעור נהיגה ראשון
, והייתי אמורה ללכת עם ידיד אבל אז הוא אמר לי שהוא לא בא מהבית לשיעור (המורה לא אוסף מהבית) ולא ממש התחשק לי לנסוע באוטובוס לבד אבל בסוף דודה שלי מקפיצה אותי. אהה והקיטור היחידי של היום זה שנכנסתי לפורום דרך הלפטופ של אמא, ומשום מה הוא החליט להדפיס את העמוד ראשי של הפורום, ולא לשלוח את זה למדפסת הרגילה (למרות שגם זה לא היה נעים) אלא למדפסת של אבא, שבא לשאול כל מיני שאלות (בהתחלה הוא אמר לי לפני שראיתי שזה משהו עם 'פנטזיה' וכמעט התעלפתי כי פחדתי שהוא הדפיס את ההודעה שלי ורציתי למות, אבל זה הדפיס רק את העמוד שער בלי להיכנס להודעות).