אופטימיות

Tin Doll

New member
אופטימיות

למה אני תמיד זו שפותחת אופטימיות?

DIE kvar

New member
אחת החברות הטובות שלי

קצת לשעבר, כי זה הדרדר מאז הגיוסים של שתינו אבל אני אוהבת אותה כל כך.

DIE kvar

New member
../images/Emo6.gif וואי

היא סיפרה לי כשזה היה ממש בהתחלה..אחרי זה לא דיברתי איתה אז לא ידעתי מה נסגר עם זה וואו אני חייבת לדבר איתה אני כזאת מגעילה חח אבל נכון היא נשמה?

שמעת איך הם הכירו?

זה היה כזה חמוד והם הכי חמודים ביחד בעולם... ושניהם קטנים כאלה. P: והיא חמודה לאללה כל מצרפ הייתי איתה נו, אז תרימי אליה טלפון תאחלי לה בהצלחה במבחן בפרמקולוגיה. P:

Tin Doll

New member
איזה מצב רוח טוב

איזה שופינג עצבני עשיתי!!!!!! אמא הביאה לי 350 שקל, (100 מתוכם על זה שניקיתי את המקרר(
) ועוד 100 היא הייתה חייבת לי ומה שנשאר זה לקניות.) עשיתי לי רשימה מפורטת לאן ללכת ומה לקנות (כי אני תמיד מגיעה לעיר ולא זוכרת מה רציתי.. ולוקח לי שעות ותמיד אני שוכחת) וזו הרגשה כזו טובה! 5 גופיות + 3 מכנסי טרנינג + 2 תחתונים + דאודורנט + סוגר לעגיל בפופיק כל זה ב350. איזה כיף שיש סוף עונה באמצע עונה
יאו שופינג עושה מצב רוח כזה טוב, מקווה ששום דבר לא יהרוס לי אותו לפחות עד מחר.

LimiMimi

New member
עברתי טסט :]

שלישי! הצרחות פה זה משהו שלא עשיתי כבר הרבה זמן אני מרגישה כלכך כלכך הקלה בא לי כבר לנסועעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אבל אני טסה עוד יומיים ואין מצב. יו3יו4י1יו12יו;;12

Small talk

New member
"לפני צהריים טוב,לפני צהריים טוב...:

בבוקר הלכתי לבד גיבורה לרופא שיחתום לי שאני בריאה בטופס ירוק. ואז נסעתי עם אמא לקנות חזיות (אתן לא מאמינות איזה מידה קניתי בסוף
בחורה חייה כל חייה בידיעה שהיא מידה מסוימת, ואז באה המוכרת המפחידה ואומרת לה שהיא הרבה יותר גדול). וגופייה. ואז אחה"צ הלכתי עם אחותי לראות את 'ארבעת המופלאים' ואחרי זה קניתי לעצמי כל מיני שטויות (2 מקלות לשיער של תותים ב5 שקלים,חוברת מדברות של הסרט מכוניות עם איזה 300 מדבקות ב4 שקלים,קוקיות וקליפס) והכל ביחד יצא פחות מ-20 (קנינו עוד כל מיני דברים וביחד זה עלה 20 שקל). וכל היום גברים היו נחמדים עליי (בכל מיני חנוית) ושנכנסנו לסרט האיש בכניסה (שהיה שווה עם זכרוני לא מטעה אותי) ממש בהה בי גם אחרי שהייתי עם הגב עליו, עכשיו עם הוא היה מכוער זה היה מעט קריפי אבל אם הוא שווה אז זה בסדר
. ומחר יש לי שיעור נהיגה ראשון
, והייתי אמורה ללכת עם ידיד אבל אז הוא אמר לי שהוא לא בא מהבית לשיעור (המורה לא אוסף מהבית) ולא ממש התחשק לי לנסוע באוטובוס לבד אבל בסוף דודה שלי מקפיצה אותי. אהה והקיטור היחידי של היום זה שנכנסתי לפורום דרך הלפטופ של אמא, ומשום מה הוא החליט להדפיס את העמוד ראשי של הפורום, ולא לשלוח את זה למדפסת הרגילה (למרות שגם זה לא היה נעים) אלא למדפסת של אבא, שבא לשאול כל מיני שאלות (בהתחלה הוא אמר לי לפני שראיתי שזה משהו עם 'פנטזיה' וכמעט התעלפתי כי פחדתי שהוא הדפיס את ההודעה שלי ורציתי למות, אבל זה הדפיס רק את העמוד שער בלי להיכנס להודעות).

שבוע טוב כזה :)

הרבה מחמאות ושיבוצים נחמדים ויום עבודה מלא אנשים אעע כיף לי. ושבוע הבא צפונבורי, מה יותר טוב מזה??

PennyLaneM

New member
תראו מה הוא שלח לי

If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... Knowing that I could never find that feeling with anyone other than you אחחחחח

למעלה