אופטימיות!!!

e l u l a

New member
יש לי כרטיסים לניצניםםםםם!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

חברות שלי יצאו מעפנות ולא אספו פקקים, אז אני אמרתי שזין על כולם אני רוצה ללכת להופעה של אביב ואספתי 30 דציבלים, בשבילי ובשביל עוד חברה שיתחשק לי להזמין;]. אז הנה פתחו את המכירת כרטיסים והזמנתי לי שני כרטיסים חתיכים שהגיעו בצורת אסמס חמוד וב7.8 אני אהיה בכפר המוזיקהההה!!!
איזה כייף!!:):):) [קצת חבל שחברות שלי לא אספו ולא נוכל ללכת הרבה אנשים ביחד, ולא נוכל ללכת להרבה הופעות, אבל בקטנה] ומחר אני בים, ביום חמישי פאקינג באילתתתת!!! וכ"כ חיכיתי לחופש הזה של י"א והוא באמת[חמסהחמסה] החופש! למרות שהייתי חולה עבר לי כבר ונראה לי שזה פשוט בא ביחד עם המחזור.. מוזר קצת אבל במחזורים שלי בארבעה חודשים האחרונים בערך אני גם נהיית מצוננת ועם כאבי גרון, העיקר שעבר, והעיקר שהמחזור הגיע(והסתיים,חשוב לציין) לפניי אילת!!:] ואתמול היה יום חמוד, הייתי במסעדה עם האקס-אקס צוות ואכלתי המבורגר טעים[אחרי שלא אכלתי המבורגר מכתה ה' או ו'
] ואח"כ דקל באה אליי וראינו סרט, וישר אח"כ בייביסיטר, ואח"כ יצאתי עם מור ועם בת דודה של ידיד שבאה לביקור היא גרה בדנמרק בכלל והיה כייף איתה ומצחיק קצת כי דיברתי באנגלית(לא דיברתי הרבה, אבל בכל זאת-באנגלית!!) והיום לא עשיתי כלןם, אבל עוד איזה שעה כנראה אני אפגש עם חברה שחזרה לגור ברעות אחרי שבשלוש שנים האחרונות היא הייתה במצפה רמון, ומחר כנראה שאנחנו נוסעות לים החברות תבוא גם חברה שבאה לביקור מקנדה[היא עברה לגור שם] והנה גם האנשים שנעלמו לי מהחיים חוזרים להם לאט לאט..;] [טוב לא כולם אבל עדין זה כייף]! וכתבתי את ההודעה הזאת כ"כ מהר עם המון סמיילים, סוגריים, וסימני קריאה, אבל מה- טוב לי!:) והופעה של אביבבבבב ויםםם ואיללללללללללתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e l u l a

New member
אה ועוד משהו הזוי קצת../images/Emo153.gif

אבל גם מצחיק היום בערב אני הולכת למלחמת מייםםם!! חח אני לא יודעת מי אירגן את זה אבל בטוח יהיה כייף ומצחיק והזוי מה מלחמת מים
חח:)

The Charmd One

New member
עברתיטסטעברתיטסטעברתיטסט../images/Emo79.gif

אני כן מתגייסת עם רישיון בסוף למרות הכל!!1 האאא

coolit

New member
מזל טובבבב!!!../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif קולולולוווו../images/Emo25.gif

The Charmd One

New member
וואו הקלה זאת לא מילה חח../images/Emo79.gif

זה כאילו נולדתי מחדש!! וממש ממש תודה לכולכן אהובותיי

N o o s h y

New member
מזל טוווווווווווב ../images/Emo65.gif!

אני זוכרת שהתבכיינו על זה מתישהו... איזהכיף איזהכיף :]

Lost Lullaby

New member
אני אעשה את זה מרוכז D:

הייתה אחלה מסיבת גיוס אתמול, ובאו אנשים [אביתר
] שלא חשבתי שיגיעו
הייתי אתמול אצל הגניקולוג וכמה שפחדתי מהבדיקה, היא הייתה בדיוק דקה, והוא כזה חמוד, הוא תמיד מצחיק אותי
נסעתי אחכ לקניות קניתי לי ארנק ואזניה\דיבורית לפלאפון... תראו איזה ארנק חמוד
P: ווווומחר יש לי אוטו כל היום!!! מה שטוב כי אני צריכה לקפוץ להרצליה [לעבודה], לבנק לסדר את המסגרת אשראי המזדיינת שלא אמרו לי שקיימת בכלל
, ובאחת לקחת את אחי. אחכ גם לקפוץ לסבא כי אני מתגייסת [
] אבל זה ברגל כי הוא גר שניה מפה. ועוד חצי שעה יוצאת עם חברות ואני מרגישה יפה והשיער שלי מגניב היום וזה כיף ];

tink 16

New member
../images/Emo203.gifיש לי כזה ארנק ../images/Emo99.gif

תתחדשי בובה!!! ושמחה שלא היה כ"כ גרוע אצל הגניקולוג..תמיד נלחצים,ונכון שזה לא הכי נעים בעולם אבל זה עובר מהר.

למעלה