אופטימיות!!!

נמ ../images/Emo71.gif

עבר עליי ערב נחמד למדי, עשיתי 250 כפיפות בטן ואחרי זה מקלחת ארוכה,הכנתי סלט ענקי,אכלתי אותו ואחרי זה קראתי את 'מישהו לרוץ איתו'. עכשיו הגעתי למחשב וראיתי ש'הרגלים רעים'[הדיסק] של יוני בלוך ירד לי,והוא ממש טוב,ני שומעת אותו עכשיו. חוצמזה שאני מדברת עכשיו עם חברה שאני ממש ממש מתגעגעת אליה מהקורס,אבל אנחנו נפגשות עוד יומיים :) בקיצור נחמד. וגם בצהריים הייתי אצל חברה שטסה מחר לאנגליה והבאתי לה מכתב טיסה ממני ומחברה אחרת,והיא שמחה והיה כיף:)

©big smile©

New member
החיוכים שהיא גורמת לי לחייך שווים המון.

אני רק מקווה לקום מחר בבוקר עם אחד מהם. כ"כ טוב שהיא כאן.

כיףלי כל כך! (טריגר?)

הדברים הקטנים שעושים את היום, את השבוע, את החיים. אני עדיין מרוצה מעצמי על הארבעה קילוגרם שהורדתי, ומי שעושה דיאטה תוכל להבין אותי - לפני הארבעה האלה לא שמרתי הרבה. רציתי להוריד, אבל נכנס לי לראש שזו עבודה קשה. אבל יאללה, הלכתי לדיאטנית ושלושה שבועות החלטתי "לעבוד קשה" ואני רואה תוצאות! ועכשיו כל כך יכאב לי הלב להעלות אותם בחזרה
אז אני ממשיכה. אתמול היה לי יום ממש סבבה. בבוקר שקילה שיצאתי ממנה עם חיוך ענק, מה שנתן לי מצברוח למרות שבהמשך היום רק ישבתי בבית. בבוקר אתמול אכלתי סלט + חביתה + 2 פרוסות לחם לבן. צהריים סלט גדול מאד + שניצל תירס. ביניים שזיף. ערב סלט גדול + 2 פרוסות לחם. ובערב גם 50 כפיפות בטן. אני גאה בעצמי
והיום קמתי ב-9 וחצי בבוקר אחרי 10 שעות שינה מטורפות שכל כך הייתי צריכה אותן
, הכנתי לי סלט טוב עם פרוסת לחם אחת ועשיתי קצת [בערך 30] כפיפות בטן, ועכשיו הנני כאן. ומהיום אני מתחילה הליכות, זה נראה ונשמע כיף ו... וואלה, בא לי להתחיל
ואמא היום עשתה סדר בתכשיטים וראתה שמשום מה השרשרת שהחברות הכי טובות שלי הביאו לי ליום הולדת [
] שכתוב עליה מאיה והיא מכסף אמיתי, אצלה. מה שאומר שמעכשיו היא עליי קבוע קבוע. והיא מדהימה
ואני במחשב שאין בו שירים בכלל, וכרגע גיליתי תיקייה שלמה של שייגעצ. מלא זמן לא שמעתי אותם והם ממש טובים
וזהו, אופטימיות מוחלטת.
אח, ככה אני אוהבת את עצמי.

Tin Doll

New member
את צמחונית?

אימאלה את אוכלת פחות ממני, יש לי בין כל ארוחה ביניים אחד, שזה אומר 3 פירות ליום
או במקום חטיף אנרג'י/יוגורט. כי אני תמיד רעבה. חוץ מזה שאני חייבת לאכול הרבה עוף או הודו או בשר כי חסר לי ברזל, ופחמימות! את לא אוכלת אורז וכאלה?

כן, אני צמחונית

מנסים כל הזמן להוציא לי את זה מהראש ולדחוף לי הודו ובשרים למיניהם אבל אני מסרבת, במקום - אני לוקחת כדורי ברזל. כי חסר לי ברזל גם. אורז אין לי בעיה עקרונית לאכול, אבל אני סתם לא מתה על זה. אני אוכלת הרבה ספגטי

Tin Doll

New member
ספגטי גם נכלל בפחמימות

ספגטי, אורז, פתיתים, תפו"א, 2 תירס, אפונה ירוקה, קוסקוס או חיטה(ועוד) אבל לא יותר מכוס.. (בחיים אני לא עומדת בזה חח אבל מנסה שלא יותר מידי)

בטח

אני אוכלת אחד כזה ליום, זה בערך 150 קלוריות פלוס מינוס, ואני אוכלת את זה בצהריים. היום במקרה לא אכלתי כי נגמר, אבל בדר"כ כן, עם סלט. אם אני אוכלת פחמימות כמו ספגטי בארוחת צהריים אז אני לא אוכלת שניצל תירס באותה ארוחה, או שאם ממש בא לי אני שומרת אותו לערב ביחד עם הסלט של הערב, במקום 2 פרוסות הלחם, אבל אני לא עושה את זה כל הזמן, מדי פעם. מקווה שלא סיבכתי יותר מדי

Tin Doll

New member
נכון ש..

פתאום מגלים סלטים ממש טעימים? עד עכשיו לא היה לי כח להכין סלטים פתאום אני לוקחת כל מיני ערבובים של שטויות ועושה מזה סלט טעים :)

ווהו... תירגעי...

וכדי לא לעורר דיון חסר משמעות בנושא - טובי, אפשר את המסנג'ר שלך?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעוד חודש וחצי מורידים לי את הגשר

ברוך השם !!!!!!!!111111111

OriginalMe

New member
אוי ההרגשה הזאת אלוהייייתתת

להיות בלי גשרררררר *----* רק עוד חודש! תבואי חדשה לשנת הלימודים :p

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

איזו דרך נפלאה להתחיל את היום...:) הייתי בארומה עם אמא ואחי,אכלתי סנדוויץ' חביתה טעים ביותר ואייס שוקו. ואחרי זה נסענו לקניון לחפש בגדים לאחי,וראיתי 2 בנות מהקורס!!!11...שהן גם מפ"ת...היה ממש כיף לפגוש אותן :) ויש הרבה מבצעים במלא חנויות ואני צריכה בגדים אז אני אסחוב את אבא השבוע :) ועכשיו חזרתי וקניתי לי נסטי :) ותכף אני אקרא קצת וניסע לקנות ספרים לביצפר ואני אברר על הפליירים!!1 ומחר מפגש!!!!11
ומורידים לי גם את הגשרררררררר שיאואווא

Shusho

New member
נכון שכל פתח תקווה מוצפת דברים יפים?../images/Emo99.gif

כל העיר, ואפילו בקניות היו כמה יציאות! ובגלל החופש יש מליון מבצעים (עזבי שחצי מהם זה סתם שקר בעיניין ומעלים לך מחיר ואומרים שהורידו) מזל טוב על הגשר :) חח שעווווות אחרי שהורידו לי עברתי עם הלשון על השיניים והתלהבתי

למעלה