אופטימיות

adiss90

New member
אופטימיזם~

טוב אז -למרות שהעיניים שלי מתחילות להעצם מעצמן, קיבלתי היום ליד 105 ש"ח וביום שבת ייתפח הסכום :) {חח זה לא הרבה אבל זה מבייביסיטר, מה שאומר שקיבלתי את זה על לראות טלוויזיה!) -והוידאו\דיוידי בחדר עובד !!!! זה אומר לדחוף לכל יום גם סרט של דיסני [[[: -אמנם השביתה לא מוצאת חן בעיניי, אבל חייבים להודות שזה כיף להרגיש לרגע איך ייראו החיים בין תיכון לצבא וכאלה, חסרי שגרה טוטאליים. -מכבי ניצחו
-ראיתי בפולאנדבר חולצה ב-50 שקל שאני הולכת לקנות -____- -הו כן! אכלתי עם אבאלה סביח של עובד (לא, אל תחשבו שאבא שלי ערס! זו אני שסוחבת אותו למקומות הנלוזים האלה) זהו, אני חושבת שטיפלתי יופי בדיכאון הכמעט-עמוק ששקעתי בו
החיים שלי מהממים.

stink

New member
אני מתחילה לחבב את החוסר מעש הזה...

בהתחלה הלכתי לאיבוד , אבל מהר מהר מצאתי מה לעשות עם עצמי . ועכשיו פוף! נשארו לי רק 18 ימים עד הגיוס . "אימא'לה" גדול מהול בהתרגשות .

Small talk

New member
חוץ מזה שבקושי שינתי בלילה

ושכל היד שלי מלאה חתכים. היה כיף אתמול בעבודה, ועשיתי אפילו 10 שקלים טיפ (19 אבל אני מתחלקת בהם עם שקד). ועבדנו עד אחת וחצי מה שאומר ששבוע הבא אני מקבלת משכורת של 550 שקל
(וזה לא כולל את השעות של שבוע הבא). והיה מצחיק,ואני אוהבת לענות לטלפונים ולעשות משלוחים...

הצלחתי להעביר שירים לפלאפוןןןןןןןן

אחרי כמעט שנהההההה
אז עכשיו יש לי את איריס פרחי - מישהו אהוד בנאי ומזי כהן - האונס מוקי - שב"ק מיוזיק ברי סחרוף ומוקי - משיח לא בא Infected Mashroom - Becoming Inseane יש למישי המלצות לשירים להעביר?:]

"בעולם נהדר ואכזר"/אנדריי פלטונוב

"אבל יש שעות בחיים שפשוט אי אפשר להימלט מן האושר. האושר הזה נולד מן הטוב, גם לא מן הזולת, אלא מן העוצמה שבלב הגואה וצומח, ממעמקי הגוף המתענג על חמימותו, על פשרו שלו. שם, בתוך תוכו של האדם, נובט לפעמים משהו עצמאי, שאינו תלוי בפגעי הגורל ואף מנוגד לסבל- זה הלך הנפש של השמחה מבלי דעת;"
["אבל הלך הנפש הזה רופף בדרך כלל ודועך במהרה, כשהאדם מתנער ושב להתעסק במצוקה המוכרת"]

למעלה