לא מכירה אותו ממש מבחינתת ה..תוכן? אבל המקום עצמו יפהפה, באמת. לחוות למשך זמן די ארוך(נגיד שנה) את המדבר זה משהו שהוא כלכך לא קורה אצל מרכזיים כמונו, וזה כלכך מקום מדהים. באמת חבל שאנחנו חיים בארץ ולא באמת מכירים אותה. את תגלי ממש הרבה דברים, באמת. (וד"ש לגרעין שובב)
וואו כמה פעמים השתנו לנו השיבוצים מאז סמינר צבא.. זה מזעזע, כל פעם אנחנו עושים ומחליטים והכל משתנה מחדש. (היינו אמורים להיות 5 קרקל 4 מורות חיילות 1 גדוד ו2 מעטפת. הפך להיות 2 קרקל 7 מורות חיילות 2 גדוד ו2 מעטפת, הפך להיות 8 גדנע+ שוקי [שזה 9] 2 גדוד 1 מעטפת, הפך להיות 3 מורות חיילות+אילן 5 גדנ"ע+ שוקי ו2 גדוד, ואז אני לא התקבלתי והכל התהפך.. קיצר כן, בעיתיות זה אנחנו)
אני ממש לחוצה מזה, באמת. אני ממש מקווה שישימו עליי והכל וזה לא יהרוס אותי לגמרי. פשוט הייתי חייבת להראות לעצמי שאני יכולה. ואת המורות חיילות בחימ"ש.. לא נראה לי שבשלב הזה הם כבר יודעים איפה הדירה שלהם תהיה. מה שגם יש בעיה, כי יש לנו 3-4 בנות ובן, שהוא כמעט היחיד בקורס (השני נשוי, והוא יעשה יומיות), וזו בעיה.
והוא גם מראה משהו לפעמים, או שזאת רק אני. אבל אין מצב, יש לו כבר מישהי. ואני לא מתכוונת לעשות כלום.
אני כל כך אוהבת אותו.
הוא עושה לי כל כך טוב כבר הרבה זמן שלא באמת חשבתי שאני מרגישה עם מישהו כל כך טוב, אז נכון בנתיים הוא ידיד... ואין מה לעשות, אבל אני מצליחה להנות מהעובדה שאני מבלה איתו
די אני מתגעגעת אליו!!!!!!!!!!!
וראיתי אותו היום
והוא אמר לי שלום ונתן לי חיבוק ונשיקה, לא מהמזויפים האלו, מהאמיתיים, אלו שהיית יכול להשאר איתם כל היום