אופטימיות!

הו, לא חסר../images/Emo13.gif

אז ככה, היום אני יוצאת לסמינר שממש רציתי לצאת אליו, חוצמזה שידיד טוב שלי [שאני מזמן צריכה לעשות שיחה צפופה איתו] יהיה שם, וזה אחלה זמן. מה גם שמפסידים יומיים בצפר, אז זה בכלל טוב. אה, וזה בסינמה סיטי. לאחותי יש מבחן היום באוניברסיטה, ממש ענק, והכנתי לה סנדוויצ'ים בבוקר [מה שאף פעם לא קורה!] ושמתי לה בניילון נצמד פתק "נושי, בהצלחה במבחן, ויום מעולה, אוהבת הכי בעולם.
" והיא ממש התרגשה. 91 בפיזיקה, ו... וואלה, לא ציפיתי לכזה ציון. ו... סילבסטר איתו!

MaddyD

New member
כיףכיף

אמממ ישבתי ועשיתי את מה שהייתי צריכה לעשות היום באנגלית, נתנו לנו מסה ממש מטורפת אבל חילקתי את זה לכל הימים עד השיעור הבא ויצא לי לא מליון ליום קיצררר היום עשיתי סט של שכתוב משפטים בסט המתקדם, שזה יעני רמה אחת לפני הכי גבוהה. ולא משנה הכל הצלחתי נכון. לא היה לי טעות אחת כל השיעורים ומהשכתוב הכי התלהבתי כי במבחן פתיחה טעיתי בכל ה8 שאלות מתוך 8 שהיו.. וזה כאילו נקודה חלשה ואני נורא מרוצה וגם במילולי הולך לי סבבה, למדתי את האוצר מילים שהייתי צריכה להיום די טוב וגם ביטלתי מחר עבודה כי היה לי חום בבוקר ואני די חולה אבל לא נורא מחר אני אלמד כל היום ואולי אלך לאכול צהרים עם חברות שלא ראיתי מליון.. והוא בא מחר בערב וסתם נשב פה ואפילו לא נצא, הוא הבטיח. אני כל כך שמחה עליו באמת מצד אחד קצת כואב לי שהוא מקריב את השישי שלו למעני, אבל.. לא יודעת ה ועשיתי ספידומטרי באנגלית ויש לי ידע מוקדם של 87 אחוז שזה די מטורף.. יאי

טוב,אז יש לי בית ריק לאיזה שעה שעתיים../images/Emo71.gif

אני הולכת להיכנס מתחת לפוך של אמאבא,לקחת שוקו חם ולקרוא. [וגם היה שיעור אנגלית יחסית מעניין וקניתי אדידס אתמול שהן מושלמווווות.מילה!!]
[חייכי אלי?]

מחר סופ"שששש, סופסופ ../images/Emo178.gif

אחרי שלא יצא לי לראות את רעות שבוע, מזל שמחר כבר יום שישי, ככה שנלך קצת לבלות
הלכתי לרופא א.א.ג והוא נתן לי אנטיביוטיקה.. אולי קצת ייקל על הגרון המעצבן אני לא אוהבת להיות חולה |: סגרנו על תאריך לצימר בתחילת פברואר, הגיע הזמן באמת ולא פחות חשוב - אני רואה אותו אחרי שבוע מתיש לאללה שהיה לשנינו. אין יותר טוב מזה

AnGeL DoLlY

New member
too early to be happy

מה שאני רק יכולה להגיד זה שאני מחכה כבר בקוצר רווווח שיתפרסמו תאריכי בחינות הבגרות כי במידה והן יסתיימו בתאריך נורמלי הולך להתגשם לי החלום :)

AnGeL DoLlY

New member
אעעעעעע :)

וקיבלתי זימון לכנס הסברה של אשכול מבצעים ופיקוח!!
(מה שאומר, פקחית טיסה/פקמצית ההעדפה הראשונה שלי!!)

shachari

New member
../images/Emo23.gif

"מה המורה רוצה ....... לא מבין אותה , אני חושב רק עלייך 3>" "אושר שלי , אני כ"כ אוהב אותך . את הכי מדהימה שיש .. 3>" "מאמי אם כולן היו כמוך , הבנים היו מאושרים
" "אהובתי ? התקשרתי רק להגיד לך : אני אוהב אותך!" "אני באמת אוהב אותך , אוהב אותך יותר מהכל . אוהב בך ה-כ-ל . את החיוך , את השרירים שיש לך [
] , את המושלמת שלי ורק שלי " והיו עוד מלא ... אבל הכל ב-SMSים והפלא' לא עובד :'(

וואי, היה היום ממש כיף

קמתי ב7:40 עם 3 המדריכות, מתכוננות להסתער על האוטובוס של 8:30... אני יוצאת מהבסיס ב:8:15, כולי רצה אחרי חברות שלי(הן רצות. ;[) ופתאום מישהו עובר לידי. אני מסמנת לו, שואלת אותו "לאן אתה נוסע?" והוא אומר שלשדרות. בול בדרך שלי. התקשרתי לחברות שלי(הן צריכות לכיוון ההפוך), ואז בכלל נזכרתי שרציתי לנסוע לב"ש. ירדתי בצומת גילת, עליתי על אוטובוס לב"ש, ופתאום פגשתי חברה שם, שמסתבר שהיא בדרך לקניות בב"ש עם חברה ממש טובה שלי. נפגשנו בתחנה המרכזית, ומשם נסענו לביג... הלכתי לאורנג', קיבלתי סוללה חדשה למרות שהאחריות חלפה לה לפני 9 חודשים, שתינו אייס-קופי דיאט בארומה, קניתי 4 ספרים חדשים("הבושם" שרציתי מזמן, החדש של חנוך דאום, ועוד 2 ספרים מפגרים וקלילים שקניתי כי לא ידעתי מה לקנות שם. הספרים של פול אוסטר אזלו, והיה רק ספר אחד של גבריאל גרסיה מרקס, והוא מורכב מסיפורים קצרים. בקיצור, קניתי את החדש של אשכול נבו ויהלי סובול. ספרי טיסה שבטח אחליף שבוע הבא), הלכנו לתפוז ונסענו לקניון. אספתי שם את החזייה המהממת שלי(חצי תחרה שקופה וחצי שחור אטום עם דוגמות מדהימות), פגשתי שם 4 אנשים מהשכבה שלא פגשתי מאז פברואר!! ;[, אכלתי מנה מותרת(לאפה עם צ'יפס) ובעיקר הסתובבנו. חזרתי בדיוק עכשיו, לגלות שהאקספלורר החדש מכוער. אה! ו. השיניים שלי לבנות. :) אתמול עשיתי ניקוי אבן אצל רופא שיניים צבאי מקסים(ובזאת התנפצו לי המון דברים על רופאי שיניים צבאיים). בקרוב ההלבנה. ;[ יום טוב. :)

SuGaRBabe1

New member
איזה רופא שיניים צבאי?

ואיפה? מתחילת השירות שלי אני מחפשת רופא שיניים צבאי נורמלי... עוד חודשיים אני משתחררת ועדיין לא מצאתי...

NoFaRi1

New member
הוא הפתיע אותי והופיע אצלי ביום שלישי!!

בקיצור, כרגע הכל אופטימי

Oo The Gush Oo

New member
אהובי פה איתי.

והקשר שלנו טוב יותר עכשיו, אחרי הפסקה קטנה. יותר טוב מזה לא יכול להיות.

aYaLoLy

New member
טוב אז, ../images/Emo71.gif

זה היה אחד השבועות ההזויים והמוזרים ביותר שהיו לי. ותודה לחיוך שלי שהביאני עד חקירות. טובדי היה ונגמר. מר ד' הזמין אותי לצאת!! והאהעהבדבבדהבה אני . טוב זה לקיטורים כי אני לא יודעת מה לעשות כי אני רוצה גם את מר ת' שחבר ממש טוב שלו ואוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אה טוב ויצאתי חמשוש! לפחות יש פה את ג'ף באקלי, היחיד שיכול להפוך לי את הבטן לא משנה באיזה מצב אני. באימאשלי שהייתי קרופצת אחריו למים.

../images/Emo71.gif

חחחחחחחחחחחחחחח איזו מורה מטומטמת הייתה איתנו מורה מפגרת אחושרמוטה,מחליפה כי ההיסטוריה לא הגיעה אז כולם הבריזו חחחחחחחחחח היא נשארה לבד בכיתה בסוף כולנו קלטנו שאין אפחד אמרנו נעלה כולם ביחד והיא ראתה אותנו ואמרה"אה הנה אתם" חחחחחחחחחחחחח וירדנו חזרה והיא לא אמרה כלוםםם סטלניית יייו ובערב יומולדת לידיד :) [אני מקווה ש]יהיה מצחיקק :) ואני כבר בעמ' 300 בשומרת אחותי.תכף אלך להמשיך קיצר יום נחמדי כזה גם למדנו רק שעתיים ערבית ולשון ובשניהם היה ממש ממש מצחיק. :)

MaddyD

New member
אני גוססת

ואמרתי לו שיצא שיריח ושיהנה כי שבוע הבא הוא לא יוכל כי יש לו מבחן או משהו והוא אמר שהוא בא ומביא דיוידי וסרט דיודי ומביאים טייקאויי מפילדלפיה ויש כיוון ל... וכן יהיה ענן עשן ויהיה שקט וכיף לי

למעלה