אופטימיות!

PennyLaneM

New member
..

ההורים חזרו וההשתלה עברה בהצלחה בלי עין הרע ישנתי עם החבריקו הלילה רק חבל שהוא עזב בצורה קרירה מממממממ תמיד כיף לשמוע שהוא אפעם לא הרגיש ככה עם מישהי ושזה מעבר לאהבה.. וזהו עוד מעט סופ"ש...

טווווווב אז :]../images/Emo71.gif

יש לי ידידים חמודים ידיד מס' 1 אומר/ת: אה נכון ענבל זה אחד הימים הכי שמחים בחיים שלי ידיד מס' 1 אומר/ת: אני אוהב אותך D: ידיד מס' 2 אומר/ת: הממממ...איך נתאר אותך.... זה בעייתי כוסית, נורא נחמדה, יותר מידי איכפתית, חמודה ועם סמיילי באוזן? וזה מאנשים שאני לא מדברת איתם הרבה..חח נחמד לשמוע חוצמזה מחר אין אנגליתתתתתתת וקונים לי אדידס the life is goooooood אה וסיימתי את "במרחק נגיעה"ויו זה כזה יפה:]

RainbowL

New member
להסתכל עמוק האושר הוא בפנים....

חזרתי משום מה עם סופר מרץ ללימודים ואני משתתפת בשיעורים ואמנם יש לי הרבה חומר להשלים אבל פתאום הכל נראה אפשרי. (המורה שהכי שנאה אותי בעולם אמרה לי להמשיך ככה
) וישיבה שכבה הבאה אני פשוט מרוקנת את הבטן שלי מהסיפור הדפוק הזה ואני אמצא עבודה בריבוע! והכל מחוייך כזה חוץ ממשהו אחד אבל נראה לי שבינתיים אני אדחיק אותו.

Small talk

New member
יש לי 16 תיקים ../images/Emo6.gif.

וזה אחרי 10 תיקים זרקתי או נתתי לאחותי. [אהה ולא כולל ארנקי קומיקס שיש לי איזה 2000].

s h a r o n 7

New member
כבר הרבה מאוד זמן../images/Emo126.gif

שלא הצלחתי שיעורים במתמטיקה ... ואולי לשון זה לא כ"כ מסובך אאאאלדגשעחלך425עDW$%@$

הרוב סתם ../images/Emo42.gif

אבל אולי זה בדיוק מה שהופך את זה ל"משהו". * אתמול אני והחבר עשינו לנו ערב רומנטי רק שנינו. נסענו לאיזור חוף הצוק בהרצליה ועשינו לנו מדורה עם כל המשתמע (התחממות ליד האש, מרשמלו, שוקולד). כשהוא החזיר אותי הבייתה הוא אמר לי "תודה על שעשית לי ערב כזה מושלם", מה שהצחיק אותי מאוד כי זה הוא שעשה וארגן את הכל ואני רק הצטרפתי וכי זה בדיוק המשפט שעמד לי על קצה הלשון. * ידיד טוב שלי התקשר לא מזמן "האמת היא שאין לי כלכך מה לומר לך, סתם התגעגעתי אז התקשרתי". ומה... דיברנו לפני יומיים והתראנו לפני שלושה. אבל היי, מי אני שאתלונן על זה? :) *הייתי אמורה לעבוד הערב אבל התקשרו לומר לי שבינתיים לא צריך אותי אז שאני יכולה להשאר בבית. הם לא התקשרו עד עכשיו, מה שאומר שאני משוחררת וכיף לי שלא הייתי צריכה ללכת לעבוד היום כי אין לי כוח כבר למקום הזה. * אחותי ואני הכנו לנו ארוחת צהריים משותפת היום ובין היתר הייתה לנו שיחה אינטימית כזאת שעשתה לי טוב על הלב. אנחנו בד"כ לא מדברות יותר מידי, בטח שלא על נושאים אישיים שלנו, ולהגניב איתה כמה מילים בנושא הזה היה נחמד ביותר. * סופסוף התחלתי לקרוא את ההארי-פוטר האחרון. אפילו שאני כבר לא כזה מתלהבת מהסדרה הזאת, זה סוג של סגירת מעגל... התחלתי לקרוא את הסדרה הזאת לפני לפחות 4-5 שנים, ולקרוא את הספר האחרון לסדרה, זה פשוט מרגש אותי במובן כלשהו. [יאללה, חזרתי לקרוא. שרשרו לי איזה חיוך אם קראתן, כדי שאם מחר המצברוח יתקלקל, מה שסביר שיקרה, אני אוכל להידבק מהחיוכים פה]

../images/Emo13.gif

לא היה לכם קררר תגידי? ומה הקשר לשוקולד במדורה?
אבל נשמע שנהנית.. שרק ימשיך ככה!

היה קפואאאא ../images/Emo42.gif

אבל הבאנו מספיק קרשים כדי להתחמם ליד המדורה כל עוד היינו בשטח. השוקולד אכן לא היה קשור, אבל היות ושנינו לא ממש מתים על מרשמלו (הצהרה מצחיקה היות וחיפשנו ב3 AM-PM שונים את המרמשלו המזורגג עד שמצאנו אותו בסתם מכולת רנדומלית באבן גבירול) היינו חייבים להביא תחליף מתוק הולם. והיי, זה לא היה סתם שוקולד! זה היה שוקולד פרה עם שברי עדשים בפנים! [זה אחרי שבפעם האחרונה שהוא היה אצלי חיסלנו כמעט לגמרי אני, הוא ושאר משפחתי 3 חפיסות שוקולד מהטעמים החדשים של פרה]

TiKi PooH

New member
חזרתי עכשיו משיעור צילום אחרון לעונה זו,

ועזבו את האגו בוסט הגרנדיוזי שלקחתי איתי ( אל תעזבו באמת, עוד נגיע לזה)- היה לי פשוט תענוג. קשה לי לחשוב שפתאום לא תהיה לי הפעם בשבוע הזו לדרוך את הרדארים ולשאוב את כל המידע שאני מצליחה, לעבד, לחשוב, להגדיל ראש.. לשבת בבית ולקרוא עוד על מה שדיברנו, לבדוק את כל הניואנסים מקרוב, להשוות.. אני באמת מרגישה שלמדתי המון, זה נהדר. בכלל, זה כייף להיות כל כך מאוהבת בתחום ובכלי, שהוא מצד אחד פריט ידידותי ותיעודי ומצד שני נשק מטורף , מניפולטיבי וסובייקטיבי.. אההה אני מה על ההתרגשות הזו. אניוואי אז היה לנו היום שיעור סיכום אחרון, היא הראתה מצגת תמונות קצרה של כל אחד בקורס ואמרה כמה מילים...; " שיר שיר שיר.. את ההפתעה הגדולה של הקורס. גם אותי וגם את שרון ( המדריכה השנייה) הפתעת בטירוף עם הבגרות שמשתקפת מאוד בתמונות שלך. את יודעת מה את רוצה להגיד, את יודעת איך להגיד אותו. החוש האסתטי שלך מקפיץ אותך למעלה, יש לך יכולת ושפה טכנית נהדרת, בעיקר אם לוקחים בחשבון את המצלמה שהיא אולי קצת פחות נהדרת. את מדהימה וריגשת אותי. ועוד יתרון גדול שלך, שאני חושבת שבתכלס את מאוד מודעת אליו- את יפהפיה עם אומץ. יש לך לוק כזה שברירי ועדין ומבט מזמין, ואת יודעת איך להתקרב למצולמים שלך ולהפוך את המצלמה להרבה פחות מאיימת. זה מאוד רלוונטי להגיד שלדעתי יש לך עתיד גדול בתחום, ואני מאוד אשמח לכתוב המלצה חמה אם וכאשר תשלחי לי תיק עבודות..." והיו עוד מני מילים טובות מהחבר'ה האחרים, ואוכל טעים גם. בקיצווור לא בא לי שייגמר. אבל היה מעולה.

MaddyD

New member
יצאנו אתמול לדייט נורמלי

נראה לי פעם שניה בתלודותניו והיה כזה חמוד כאילו.. היה סרט די משעמם אבל הרצנו צחוקים ברובו וזה מצחיק שהוא סבב סביב סמים והיה כל כך נורמלי עם הפופקרן וזה.. ולחזור הביתה לבד ולהתנשק באוטו הכל היה נורמלי.. לחיי עוד הרבה כאלה וגם הולך די סבבה בפסיכומטרי אני קורעת את התחת.. אני מסיימת שיעורים.. קיבלתי ציון סביר במבחן פתיחה מה שחשבתי שלא יקרה כי הבסיס המתמטי שלי לא הכי טוב וגםםם הסתכלתי אתמול ביומן בפלאפון ויעני רק לפני שבועיים בערך עוד הייתי בצבא וזה נראה כל כך רחוקקק זה ממש מצחיק איך החיים מתהפכים בשניה.. אושר

MaddyD

New member
אמריקן גנגסטר

הוא ביקש די ממזמן שנלך, אבל אחרי שוויתרתי על הצפייה בזה בקולנוע נורמלי במיאמי החלטתי גם הפעם לוותר אבל אז .. לא יודעת קלטתי שאני לא מתגמשת אף פעם בשבילו. בשיט יעני.. כמעט סחבתי אותו לאיזה צרפתי בקולנוע לב אז הסכמתי הוא נורא התרגשכי המליצו לו ואמרו לו שזה לטעמו.. והוא אוהב סרטי מאפיה אבל בסופו של עניין אני שלא ציפיתי לכלום - אומרת שזה סרט בסדר, יעני .. רעיון סבבה, סיפור אמיתי, אבל ארוך מידי, מתמקדים בסיפורים לא רלוונטים בעליל וצילום מציק לעיתים הוא שציפה למשהו וואו - התאכזב בגדול, אמר שסתם מרחו את חייו. קיצר לא ממש מומלץ בעיקר כי זה ארוך מידי, מילא זה היה קצר ולא מוצלח אז סבבה אבל זה שורף 3 שעות בחיים... על כלוםםםםם קיצר קחו בדיוידי כשייצא.

SNoopY 26

New member
אמממ אמ אמ אמ

אין משהו ממש מיוחד אבל בכללי, נחמד לי. הגשתי את העבודה באזרחות היום, עברתי תבוחן בסציולוגיה, אני מרגישה בסדר. היה לי היום זמן איכות עם חברה ואכלנו מלא בורקסים טעמים, עשינו טיול שטח במושב עם הג'יפ שלה, עשיתי גבותשפם
אני הולכת היום לקניון חדש שנפתח פה באיזור. אממ ביום שישי יש מסיבה שאני ממש מחכה לה משום מה
בא לי להיראות ממש טוב. אה ושאלה, מישהי פעם עשתה סאני (נו התכשיר הזה ששמים על השיער) אצל ספר? בבית לבד? איך יצא לה?... כי אני ממש רוצה להבהיר את השיער שלי

Tears Dont Fall

New member
עוד לא התאבדתי, אז כבר טוב.

סתם נו. אני שונאת לקטר אז אני כותבת באופטימיות וגם כי זה בערך מה שמייצג אותי מול אחרים.

SuGaRBabe1

New member
היי אני בביייית :)

אז מה אם חזרתי רק היום במקום אתמול... אני פה! :] ישנתי כל הנסיעה מאילת לבאר שבע ואז הגענו לב"ש וגילינו שאין רכבות... וואט דה פאק?!? אז לקחנו אוטובוס ובמ-ז-ל ממש הצלחנו לעלות עליו ראשונות ולתפוס את המקומות הכי טובים- ועוד היו מלא אנשים שעמדו... כמובן שגם כל הדרך לתל אביב ישנתי... ואז הגעתי הביתה וגיליתי שקיבלתי את השוברים של הספא מסלקום :] שזה ממש נחמד... ואכלתי מג'דרה טעימה ופשטידת גבינות טעימה שאמא הכינה לי :] ונרשמתי לקורס פסיכומטרי! אני כזאת אדירה :]

little shorty

New member
הוא בא לישון אצלי :]

והיה לי יום כיפי כזה :] אתמול ישנתי אצלו וישנו כמו שצריך עד הצהריים... אחרי זה קפצתי עם חברה שלי לעיר והלכנו לאכול במסעדה והיה לנו מלצר מוזר וגם ג'וק על הקיר.
ואחרי זה קפצנו לחברה אחרת וישבנו אצלה קצת... ואז 2 חברות אחרות באו לקחת אותי והלכנו לשבת אצל אחת מהן ועישנו נרגילה ואז קפצתי לחברה השנייה והיא הורידה לי ים צילצולים לפלאפון ולא מזמן הגעתי הבייתה והוא בא לישון אצלי עוד מעט... ואני עובדת מחר על הבוקר בספא :] ככה זה כשהבוס שלך דוחף אותך לכל מקום שהוא עובד בו גם. ומחר סופשבועעעע :] ואמורים להביא לי את הדיוידי של המסיבת סיום שלנו מחר :] ויש לי חולצה חדשה :] וגם כרטיס של 100 שקל בסופר פארם... טוב זהו.

למעלה