חזרתי עכשיו משיעור צילום אחרון לעונה זו,
ועזבו את האגו בוסט הגרנדיוזי שלקחתי איתי ( אל תעזבו באמת, עוד נגיע לזה)- היה לי פשוט תענוג. קשה לי לחשוב שפתאום לא תהיה לי הפעם בשבוע הזו לדרוך את הרדארים ולשאוב את כל המידע שאני מצליחה, לעבד, לחשוב, להגדיל ראש.. לשבת בבית ולקרוא עוד על מה שדיברנו, לבדוק את כל הניואנסים מקרוב, להשוות.. אני באמת מרגישה שלמדתי המון, זה נהדר. בכלל, זה כייף להיות כל כך מאוהבת בתחום ובכלי, שהוא מצד אחד פריט ידידותי ותיעודי ומצד שני נשק מטורף , מניפולטיבי וסובייקטיבי.. אההה אני מה על ההתרגשות הזו. אניוואי אז היה לנו היום שיעור סיכום אחרון, היא הראתה מצגת תמונות קצרה של כל אחד בקורס ואמרה כמה מילים...; " שיר שיר שיר.. את ההפתעה הגדולה של הקורס. גם אותי וגם את שרון ( המדריכה השנייה) הפתעת בטירוף עם הבגרות שמשתקפת מאוד בתמונות שלך. את יודעת מה את רוצה להגיד, את יודעת איך להגיד אותו. החוש האסתטי שלך מקפיץ אותך למעלה, יש לך יכולת ושפה טכנית נהדרת, בעיקר אם לוקחים בחשבון את המצלמה שהיא אולי קצת פחות נהדרת. את מדהימה וריגשת אותי. ועוד יתרון גדול שלך, שאני חושבת שבתכלס את מאוד מודעת אליו- את יפהפיה עם אומץ. יש לך לוק כזה שברירי ועדין ומבט מזמין, ואת יודעת איך להתקרב למצולמים שלך ולהפוך את המצלמה להרבה פחות מאיימת. זה מאוד רלוונטי להגיד שלדעתי יש לך עתיד גדול בתחום, ואני מאוד אשמח לכתוב המלצה חמה אם וכאשר תשלחי לי תיק עבודות..." והיו עוד מני מילים טובות מהחבר'ה האחרים, ואוכל טעים גם. בקיצווור לא בא לי שייגמר. אבל היה מעולה.