אופטימיות חדש

AirHostess

New member
איזה מתוקה!../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך, אני יודעת מהזה לחזור מיום שלם ומאוהב עם החבר
.. אחח

יובס

New member
../images/Emo71.gif חורף ../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif

החורף, הגשם, הרוח, המזג אוויר הזה, האור והחושך, זה מקסים, מדהים את כל העולם זה הופך לשלב ושקט. כל כך כיף להיות במרפסת אצלי בבית כשמתחיל להחשיך, ובחושך אין נפש חיה(כמעט), והבריזה פשוט מהפנטת!. מבחנים מבחנים - ואני מצליחה
אני מצליחה ללמוד, מצליחה וזוכרת את כל החומר (כמעט את כולו..). הכרתי שני בנים ממש חמודים
וכזה, הם איתי בקבוצה בשמו"ץ, וכל פעולה אני מזה מתרגשת, אני פשוט כל כך לא רגילה להיות ליד בנים ולדבר ולפטפט ולהיות מאוד פתוחה. זה מוזר. הייתי אתמול בשוק והיום קניתי ג'ינס ארוך וגפיית כוכבים מדהימה! אמא שלי מתוקה והחברות שלי מקסימות וגם כל מי שאני מכירה - רובם נחמדים וכל זה
ואני שמחה

nettus

New member
אחרי 4 שנים שלא היינו בקשר והוא היה בראש שלי

אנחנו יוצאים היום לדייט. לפני 4 שנים הכרתי בחור, והתחלתי להתאהב בו, אבל כלום לא קרה איתו אז עקב הנסיבות ודי וניתקתנו את הקשר. עבר הזמן והוא עדיין באיזה שהוא מקום היה בראש שלי, כיאלו היה שם תחושה של פיספוס שהייתי חייבת לתקן. בקיצור לפני כמה ימים שלחתי לו הודעה במקושרים והוא חזר אלי, והיום אנחנו יוצאים לדייט, כנראה גם הוא רצה אותי אז

Liraz 6q

New member
הוא כ-זה חמוד!!!

וכמו שמריאן אומרת ".. אם לירז מזמרת אז המצב טוב.."
מחר לפיתוח! וסחר לך שלא!!

אני מזיעה ומסריחה מסיגריות של אחרים

אבל היה פשוט מטורף ומדהים גם בגיל 61 שלום חנוך נותן הופעות מדהימות אני ואמא רקדנו פשוט כמו 2 מטורפות. :)

קרה לכן פעם

שאהבתם מישהו כל כך שממש יכולתן להרגיש את זה פיזית? אוח, אני כל כך אוהת את הילדה הזאת, באמת, אף פעם לא היה לי קשר כל כך.. נכון.

?isnt it ironic, dont you think

לונג סטורי שורט- אתמול הלכתי עם אמא לחפש קצת בגדי חורף, לא משנה שלא מצאתי כלום חוץ מתיק חמוד כן? בשלב כלשהו אני ואמא מחכות שאבא יבוא לאסוף אותנו ובינתיים אמא התחילה לחפור לי שעכשיו זה הגיל להביא חבר, ותקופה יפה ובלה בלה בלה. אוקצור ישבה קצת על הוריד. וכולי כאילו "אמא נו די", "מה אני אביא אותם עכשיו בכח?", "אני אמורה להמציא לי אחד?". היא גם זרקה משהו על זה שהיה איתנו בבוקר חייל חמוד באוטובוס ששאל אותי איזה קו עדיף לו לקחת, וחבל שלא התחלת איתו..."אמא הוא גר בעפולה מה זה יעזור לי בחיים..." מה שאני באמת מנסה לומר זה שאמא מנדנדת קצת. עברו כמה שעות והופס עברנו עכשיו לליל שישי- חבורת הבנות שלי לא החלטית ויצא ככה שהתפצלנו, 3 ירדו לפאב, 3 למסיבה ואני ועוד 2 חברות נשארנו פה בעיר הקטנה והקפואה. יצאנו לחפש קצת חיים, באחד הפאבים היה חנוק מסיגריות אז ברחנו כל עוד נפשנו בנו, בשני בגלל החוק החדש היה די שומם אבל קרה שם דבר מה קטן- חברה שלי נתקלה במישהו מהישוב שלה והם התחילו לדבר קצת על זה שהיא התגייסה. נגמר יצאנו החוצה ואז כולי כזה ווי הוא די חמוד, לא נראה לי שראיתי אותו לפני כן או שפשוט לא כ"כ שמתי לב אליו, שאלתי אותה קצת עליו והלכנו משם לחפש חיים במקום אחר והרגיש לי כזה מבאס לעזוב אותו ככה מאחור. סתם עשינו סיבובים באוטו ואז ידיד התקשר ואמר שהוא ועוד כמה בנות הולכים לשבת בפאב שהיינו בו קודם איפה שהחבוב היה, כמובן שאנוכי שמחה וקפצתי על ההזדמנות. הוא וחברים שלו ישבו בשולחן מולנו וכל הערב הסתכלתי עליו והייתי עסוקה בלדבר שטויות עם חברה שלי בכל מה שנוגע אל שנינו...החברה השניה לא הרגישה טוב ויצאנו לנשום קצת אוויר ובינתיים החברה השניה שמכירה את החבוב התחילה להזיז עניינים ושאלה אותו מה הוא חושב עליי, מפה לשם הוא בא והתיישב איתנו דיברנו קצת, החלפנו טלפונים וזה אמ נראה די מבטיח נכון לרגע. [בדיוק שלח הודעה :] כמה חפרתי ולא אמרתי כמעט כלום, קיצור לוקינג גוווווווד אשכנטוז קטן

למעלה