אופטימיות חדש

NoFaRi1

New member
גם לי זה נשמע טוב :]

למה צריכה לשכוח? אם אפשר להתעניין P:

RainbowL

New member
אז מה אם הוא רחוק?

אהבה לא מגיעה כל יום והוא אוהב אותך אפילו לא ניסיתם... או שאני טועה?

תודה על התגובות בנות../images/Emo71.gif

נופרי צריך לשכוח כי זה החבר שלי לשעבר,[לא שהיה איזה משו רציני אבל בכ"ז] והוא טוען שאהבה ממרחקים של פ"ת[אני]-חיפה[הוא] היא בלתי אפשרית.. ואני חושבת שהוא נשאר באותה דעה.לא בטוחה.. רונילה לא,לא ניסינו-כי הוא לא רצה. ואם הוא עדיין לא רוצה אז ההפסד שלו תכלס ונמאס לי..

Small talk

New member
אני עשירה ../images/Emo13.gif

מלצרתי היום במסעדה באזור אז עשיתי 225 שקלים, שמתווספים ל400 שקל שנשארו לי מהמשכורת האחרונה. ותהיה לי עוד משכורת של 600 שקל פלוס מינוס בתחילת דצמבר (וואי דצמבר זה ממש עוד מעט ועוד לא התחילה לי השנה אפילו), ואני לא יודעת אם זה יהיה קבוע כל ימי שבת אבל בעל המסעדה אמר שהייתי אחלה ושאל אותי אם אני רוצה לעבוד שם ברצינות (פתוח רק בשבתות אבל זה אחלה כסף). אה וגם פגשתי 2 חברות שלא ראיתי ממזמן (עם אחת אני עובדת והשנייה עובדת בחנות בגדים ליד, אז נסענו ביחד לעבודה והיא באה להגיד שלום כשהיא סיימה לעבוד). טוב לי
(חח ובדר"כ זה הפוך, בחמישי אני מרגישה טוב ועד שבת אני מבואסת לגמרה, עדיף ככה).

יש לי כ"כ הרבה סיבות להיות בדכאון.

[ועכשיו אני קצת כן] אבל יש גם רגעים, כמו אתמול למשל, שאני כ"כ שמחה שזה ממש כואב בבטן. ואני מרגישה כאילו הכל מתערבל ואני רוצה לצחוק בלי סיבה כמו מפגרת ולצעוק שאני אוהבת את היקום. ואני כ"כ שמחה שזה כמעט מעציב. [אמא חושבת שיש לי מאניה-דיפרסיה]

DIE kvar

New member
הוצאתי החודש 127 ש"ח בלבד מהאשראי ../images/Emo13.gif

ומתוכן 87 ש"ח על המתנת יומולדת של אמא שלי שזה המשך תשלום עוד מהחודש הקודם. אני כ"כ גאה בעצמי!!~
גרזן על - אבל יש לי כח רצון. וחוצמזה אתמול חגגתי שנה בצבא

EVE Lights

New member
חח וואו איזה חלום

127 שקל בויזה אני כ"כ לא רואה את זה קורה אצלי אם יורד אצלי 700 אני מאושרת

../images/Emo23.gifאנחנו ביחד!

ההיכרות שלנו היתה כל כך הזויה, כל כך מהירה אבל כל כך כיפית ואני מרגישה שאני מכירה אותו... שנים.. אז היום הוא בא אלי, היינו כל היום ביחד, ואז הוא אמר לי: "אני יודע שזה קצת הרבה מוקדם, אבל.. אני כל-כך אוהב אותך".
אני בעננים, אתן לא יודעות כמה!! הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. ועזבו את זה שאמא אוהבת אותו מאוד, כן? אין יותר מאושרת ממני..

pampkin

New member
שופינג עם אמא!!../images/Emo13.gif

איזה כיף זה:] אוקי והשלל- חצאית ג'ינס מפול אנד בר [הייתי חייבת אחת חדשה.. שמונחת עליי טוב] טישירט אפורה מפול אנד בר- הכי פשוטה בעולם שפשוט מונחת עליי יפה [אוקי מרמור 1#: באופן טבעי, לקחתי למדוד את החולצה בS ואת החצאית ב24. כי אלה המידות שלי!111 ואז אני מודדת וזה פשוט לא עלה עליי!111111
לקחתי את החולצה בM ואת החצאית ב26. ואז אמא עוד מוסיפה "כן את באמת השמנת". סתמייייייייייי] גוזייה מהאנס בצבע סגול חציל [חחח אני בד"כ הולכת עם חזיות אבל הייתי פשוט חייבת גוזיה אחת] מין סווטשירט דק כזה מהאנס בצבע ירוק זית כזה, בגזרה ממש מגניבה עם קפוצ'ון וכיס אבל גם עם מחשוף וי כזה גדול.. משהו חדש ומגפיים עם עקבים שעלו בערך כמו הבית שלי [סתםסתם.. אבל אני בשוק שאמא הסכימה לקנות לי אותם
]

אויש חח זה קרה לי אתמול.../images/Emo71.gif

[הקטע עם המידות] זה הכי מבאס בעולם ;; אבל בקטנה,זה לא שM ו26 זה איזה מידות ענקיותP: תתחדשי האני :)

Moreiro

New member
נאמ

סופסוף עבדתי במטבח שתי משמרות כמו שצריך בלי שיעיפו אותי לקופות כל שניה, והיום החזקתי מטבח לבד במשך שעתיים! לב! ושום דבר לא קרס! הייתי כל כך גאה. ממ והוא, שעדיין עושה לי חיוכים מטופשים על הפרצוף כל פעם שאני נזכרת בו, אפילו שאני לא יודעת אם זה טוב בכלל שאני ככה, אם זה אפשרי. סעמק, למה הנסיבות תמיד חייבות להיות דפוקות. אבל זה אופטימי, כי כך או כך כיף לי, כיף לי איתו. רק מקווה שזה לא ייהרס.

המחסום נפרץ.

הלימודים פשוט זורמים, ההספק שלי סבבה ואני מרוצה. אבל מה שהכי אופטימי, זה שעברתי את המחסום. לא חשבתי שאני אגיד המילים האלה לעוד בחור, לפחות עד שהוא יגיד לי. מהסיבה הפשוטה שלא רציתי להפגע, שוב. הספיק לי. כנראה שיש הפתעות בחיים, כי לא יכולתי לעצור את עצמי שלשום. הרגשות השתלטו עד שהרגשתי אותם מתפשטים בכל הגוף. היינו בדיוק בנסיעה, ואמרתי לו שאני צריכה להגיד לו משהו שנגיע הביתה. כולו נבהל, דפק מבט של "עוד שנייה היא הולכת להפרד ממני". פתאום הוא נהיה שקט, לא משהו שמתאים לו. אז אמרתי לו שלא ידאג כי זה לא משהו רע [חמוד.. הוא ממש נלחץ
] הוא דומם את האוטו, וכל המילים שהיו לי בראש עד אותו רגע פשוט נחמקו. בסוף איכשהוא הצלחתי להגיד "אל תבהל, אבל.. נראה לי שאני אוהבת אותך". והכל נראה כמו בסרט. השקט, הצרצרים בחוץ והחושך. טוב שלא בכיתי לו עוד שנייה מעודף רגשנות והצורך לשתף אותו בזה כבר. זה יושב לי בגרון מספיק זמן. "אני חושב שגם אני" אין יותר טוב מזה. :]] תגידו אם קראתן... ועכשיו לישון.

חח וואלה?

חח לא נראה לי שאי פעם מישהו חלם עליי, גם אם זה בקטנה
אפשר לדעת מה חלמת..?

LimiMimi

New member
זה באמת הכי חמוד בעולם.

למה הייתי בטוחה שיש לך חבר כבר המון זמן? יפה לך, בכל מקרה.

אין לי שמץ..

אני ביחד איתו שלושה חודשים וקצת, לא כזה הרבה. אולי זה נדמה לאנשים מבחוץ בגלל שהשתלבנו בחיים אחד של השני די מהר. הכל זורם בטבעיות ולפעמים אני באמת מרגישה שאנחנו חברים הרבה יותר זמן. ותודה.

למעלה