אופטימיות חדש

P i x i e s

New member
הכרתי בנאדם נחמד:]

דיברנו כל הלילה. (מסנג'ר ואז הוא התקשר) ולא יודעת לא נראה לי שייצא מזה משהו בכיוון הרומנטי אבל הוא שיפר את המצברוח וסוף סוף לא חשבתי על החבר לשעבר בזמן שעשיתי משהו. ז"א, כל היום אני חושבת על החבר לשעבר וכל מיני וזה כבר כ"כ לא בשליטתי שזה מעצבן, אבל בשיחה הזאת שהייתה בעצם כל הלילה, התמעטו מאד הרגעים שחשבתי עליו. כנראה כי הייתי עסוקה במשהו אחר. אז לא יודעת זה אופטימי כזה לא?

AnGeL DoLlY

New member
אני שמחה בשבילך מתוקה

ולא יודעת, לא הייתי שוללת מעכשיו משהו לכיוון הרומנטי הוא באמת בנאדם נחמד תמשיכי ככה

יובס

New member
../images/Emo71.gif הכי כיף זה לדבר עם אנשים...

בשעות הקטנות של הלילה
ואם לא חשבת על החבר לשעבר שלך בעזרת בן אחר אז אולי זה אומר משהו...

P i x i e s

New member
ממממ

לא תמיד. אני חושבת שזה פשוט כי אני לא מכירה אותו אז אני יותר מתעניינת.. כשאני עם חברים והכי נהנית בעולם אני חושבת עליו. אבל מי יודע..

Tin Doll

New member
וואי

בהתחלה היה רגיל וקצת יבש אבל מאמצע ההופעה ועד הסוף ואחרי היה פשוט כיייייף. מזמן לא נהנתי ככה. אני מתחרטת רק על דבר אחד, שהבאתי את המס' שלי לאיזה מפקד חנון בתותחנים, מקווה שהוא לא יתקשר..... אחר כך אני וידידים שלי נסענו לאיוו, באנה איך טעים! ואז טרמפ על האופנוע של יאיר.
ובגלל זה נראה לי שנהייתי חולה אבל חפיף היה שווה את זה.

yaeli87

New member
../images/Emo13.gif

למרות שהראש שלי עסוק יותר מדי באותיות ובמילים המסריחות האלה שאין לי כוח ללמוד וזה עוד לי כאש הראש,הכל טוב
התאהבתי לגמרי מחדש במאמי,המצב ביננו השתנה כמו לא יודעת מה והכי טוב לנו עכשיו מאי פעם. הפלאפון החדש שלי חתיך לא נורמלי,חוץ מהעובדה שכל התמונות שלי והודעות שלי לא קיימות יותר הפלאפון ממש מספק
אממ...עשיתי גבות אתמול שתודה לאל כ"כ חיכיתי לרגע הזה. ויש לי אולסטאר שחורות חדשות לא קרועות בכל מקום. זהו,אני מחייכת
אה ויש לי עכשיו חדש למחשב שלי שהוא מחליף צבעים.

יובס

New member
../images/Emo71.gif מגניב! תתחדשי, הלוואי שלי היה כיף כזה..

שהכל ביחד ככה...

Lost Lullaby

New member
פיתחתי תמונות

ואחת מהן זה זה
שזה יצא סימניה מתמונות של פרחים שצילמתי P: ופגשתי ידיד שלי שלא ראיתי איזה חודשיים ובמקרה גם מישהו מהקורס [שגם לבד איתי יא'-יב'
] היה בעיר אז נתקלנו גם בו... והיהנ חמד :p

Mooa-Numi

New member
איזה יופי!

וואו, זה גם ממש בחדות וצבעוני והכל. עם מה את מצלמת?

Lost Lullaby

New member
הגבתי וזה לא הופיע../images/Emo12.gif

אני מצלמת עם Canon S2IS [למרות שתכלס מזמן לא צילמתי...] וכאן זה באיכות דווקא לא הכי גבוהה, הקטנתי את זה כדי להעלות לכאן, במקורי זה יותר יפה:$

Liraz 6q

New member
קמתי משינה עם 5

שיחות שלא נענו.. בוטן שולצי אוריקי בוסי וואזול והודעה משחורי.. הן מתגעגעות ומחכות שאני אחזור לעשות איזה ערב בנות.. אני הכי אוהבבבבבבת אותן בעולם.. חברות טובות זה ככככזה מזל!

למעלה