אופטימיות חדש!!

קחח, הוא מתרועע עם פ. הילטון, לפי עדויות

מצולמות, חשבי עלייה עוברת בתוכך, גם אם רק בתיאוריה.

Mardy Bum

New member
מותק,

אם ג'ראד ליטו היה בתוכי, הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו זה האם-הוא-מתרועע-עם-פאריס-הילטון-או-לא

GaloshiT

New member
חחח לא ג'רד ליטו עם פריס הילטון...

אדריאן גרנייר - וינס מהפמליה

אע../images/Emo71.gif

היה סופש..נחמד. וסידרתי את החדר. והוא מתגעגע אליי.[ככה הוא לפחותטוען] נו טוב,גמאני אליו.המון המון המון המון המון.
וידיד שלי סיפר לי שהוא ממש מעריך אותי וזה נחמד מאוד.:)

../images/Emo203.gifמאמי, נפגשתם מאז?

כי רציתם, לא?... ואת תתגעגעי לעוד הרבה זמן אבל לאט לאט זה יעבור. באמת. יהיה בסדר וגם זה יעבור.

וואי

מרוב שבאלי לכתוב פה דברים אני פוחדת שהוא קורא פה
אניוואי. חמוד:] והיום האקס דיבר איתי והוא היה ממש נחמד וזה...קצת עדכן אותי מה קורה איתו [מסכן סוגר 35..צצצ] הזמין אותי לטקס סוף מסלול שלו [עוד 3 חודשים
]...וזהו...

NoFaRi1

New member
קניתי בגדים :]

ו3 שרשראות מדהימות ותחתונים ;[ יופי לי

LimiMimi

New member
המ

טוב יש סוג של התקדמות מרגיש קצת יותר נחמד... אבל עדיין תקוע יש לי ידיד כלכך טוב וכלכך רואים שאכפת לו אני חולה לו על התחת חוצמיזה.. זהו P:

אוף אנירוצה לעשות כ"כ הרבה דברים ואין לי זמן

אני בצופים. אני רוצה להתנדב ב-SOS בשבתות (שזה בסדר כי גם ככה נורא משעממם לי בשבתות..) - אני כנראה מתחילה ב-13.11 או שבוע אחרי זה.. ואני רוצה גם להתנדב באיזשהי חנות יד שניה בקדימה (בשביל מחויבות אישית) עכשיו, אם אני הולכת לשם אז אני הולכת כמתנדבת אבל בלי קשר למחויבות אישית כי גם ככה אני בצופים כבר די סיימתי את השעות שלי (ואם לא סיימתי אז אני אסיים אחרי הטיול בשישבת הבא..) מה לעשות
ללכת להתנדב אם יש לי זמן
כי כאילו יש לי זמן פנוי אבל לא יודעת...הוא לא כזה פנוי
לא יודעת מה לעשות.. הייתן מתנדבות לשלושתן
(ואני מדברת בלי קשר למויבות אישית - כי כמו שאמרתי די סיימיתי אותה..)

האאאא, אני מאושרת! ../images/Emo9.gif

ידעתי שהכל יבוא על מקומו ברגע שאני אחזור לת"א, בחיי. למה אף אחד לא הקשיב לי קודם?... בקיצור, הלכתי היום לקנות קלסר ודפדפות לכבוד היום הראשון ללימודים, וכמובן שטרחתי לעבור בדרך בחנות טישירטס ולנפנף לבוס קלות תוך שיחת טלפון מיותרת ["כן, אמא, אין לי ממש מה להגיד לך, אבל אני צריכה להיראות מגניבה ומתנשאת אז שתפי פעולה"] והתרחקות מהאיזור בפאסון היסטרי. וכמובן שגם קיבלתי ממנו אחר כך סמס זועם: "Thats the way to say sahlom?!", שהעלה לי את הבטחון העצמי ברמות פליליות. אייי, אני כזו מוצלחת. :p ואז, לאחר שסיימתי את כל רכישות הלימודים ההכרחיות [קלסר ודפדפות, עטים, מחדד, דיאט קולה ו-2 כאפיות מגניבות מפולאנ'בר עם כבשים וחיוכים ירוקים, כמובן], הגיע הזמן לחפש את קו 5. לדרך מנחם בגין. לפינת דוד חכמי. לרח' ריב"ל ופאקינג קמרה אובסקורה!
איייי, אין מילים במקלדתי שיכולות לתאר את האושר וההתרגשות שאחזו בי בכניסה לבניין הטחוב, המט-לנפול, המעלה אסוציאציות מופלאות של מכון ליוויי בסמטאות לונדון פינת שכונת הארגזים. העלייה במדרגות הדביקות, הכניסה לכיתה, הצפייה בשכניי לספסל הלימודים המורכבים מאוטיסט עם חשש לפיגור שכלי קל עד כבד [שכותב מדהים, אגב, אבל מתעקש להשוות בין חזי לסקלי ובר רפאלי וצריך לפנות חצי שעה מזמן השיעור כדי להסביר לו ש"סאלינג'ר" זו מילה אחת, ובעיקר שם של סופר ("סליי מה?")], פאנקיסטית רוסיה בת 20 מצופת קעקועים, לסביות מאיימות, סטלנים גמורים ועוד רבים וטובים... הכל היה כ"כ נפלא. והשיעור הראשון בכלל! ישבנו וניתחנו בצוותא את שיריו של לסקלי [כולל הקטע הבלתי נשכח הנ"ל: "אני אוכל שניצל בפיתה עם קטשופ של ויטה"] יחד עם המורה התמהוני והמגניב [כמו שאני אוהבת], ובאמת-באמת שהרגשתי שסוף סוף מצאתי את המקום המתאים לי, וסוג הדיונים שאני אשכרה יכולה לתרום להם משהו. הייתי כה גאה. ;[ האושר התפוגג במעט בשיעור הבא, הארוך להחריד, שנגע יותר לפעולת הכתיבה עצמה וכלל בעיקר הרבה הערות וביקורת ממרכזת המגמה המאיימת, אבל...אבל אני מניחה שגם אליה עוד אתרגל. וגם אם לא, העיקר שאני יודעת שאני יחסית מוצלחת בדרכי, ובתחום שמדבר אליי... ואני כ"כ מאושרת. באמת. כ"כ כ"כ כ"כ שמחה. [ומחר עמותה, כרגיל, אבל אז שיעור עיוני עם ניר ברעם, שיעור עריכה ושיעור כתיבה למדיה (בלוגים ושיט). יהיה כיף!]. יום טוב לכן! ^^

Small talk

New member
יום טוב ../images/Emo13.gif

אני באמת שמחה שטוב לך ביום הראשון של הלימודים (ובעוד הרבה בעתיד)
.

עשיתי קניות לחורף היום ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ההרגשה די כיפית שיש לך עוד 6 חולצות חדשות בארון
[וזה לא כולל את ה2 חולצות משבוע שעבר מTNT] השלל: - סווצ'רט אדום, עם קפוצ'ון מאחורה. חמוד כזה ליומיום. - 2 סריגי גולף, סגול וירוק זית. - סריג חום מבד סבתאי כזה, חח, לא יודעת איך להסביר. צמרירי. - חולצה אפורה-ורודה עם מחשוף V גדול וכיתוב מאחורה. צריך ללבוש משהו מתחת לזה, אבל חולצה יפה. - חולצה חומה עם כפתורים ווכיווצים לכל האורך, יותר ליציאה. ממש התלהבתי ממנה! קיצר, אני מרוצה. והכל עלה לי רק 250 שקל.. חשבתי שזה יעלה הרבה יותר. עכשיו רק חסרות לי נעליים. :)

לא הולכת לבית ספר מחר!

שיחה עם חברות התגלגלה לשעות שאני לא אמורה להכיר בין ראשון-חמישי, השעות האלה:) נכנסתי לאימל מאלוהים וראיתי שהתבטלו לי 3 שעות מחר! והשאר לא חשובות, אז אני לא הולכת לבית ספר! יעיקרלחעירעחלרק. משמח!

למעלה