ד דודה מרי New member 27/10/07 #23 אוי ואבוי.. הוא ממש מכוער עכשי ואני מבינה למה את חושבת שעמרי מכוער
S ShiRa1101 New member 27/10/07 #24 ../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif איך אפשר להגיד על דבר כזה מכוער ?
ד דודה מרי New member 28/10/07 #30 כשדברנו על ארז, חשבתי שטעם שלך טוב, אבל עכשיו אכזבת אותי... אני כבר לא מצפה ממך לכלום
ד דודה מרי New member 28/10/07 #29 איתי הכל בסדר. יש בנות שפשוט לא אוהבות את היופי הזה, תתמודדו עם זה אם כבר שיער כהה ועיניים בהירות - ההוא מהפמליה, וינסנט צ'ייס הוא אחד השווים והייתי מתחתנת איתו ברגע זה! ועוד היום בכלל, אחרי שראיתו אותו בשטן לובשת פרדה (נייט זה שם יותר יפה מוינס!) אני בכלל מאוהבת
איתי הכל בסדר. יש בנות שפשוט לא אוהבות את היופי הזה, תתמודדו עם זה אם כבר שיער כהה ועיניים בהירות - ההוא מהפמליה, וינסנט צ'ייס הוא אחד השווים והייתי מתחתנת איתו ברגע זה! ועוד היום בכלל, אחרי שראיתו אותו בשטן לובשת פרדה (נייט זה שם יותר יפה מוינס!) אני בכלל מאוהבת
M Mardy Bum New member 28/10/07 #37 קוראים לו אדריאן גרנייה והוא אחד הדברים היותר יפים שנבראו אי פעם.
D Dystopian fiction New member 28/10/07 #41 אוי לא, גם הוא? בקצב הזה בסוף אאמין שלכולנו יש פוטנציאל לגמור בתור מולטי-טאלנטים מהממים. 3:
R RainbowL New member 28/10/07 #39 גם אני ראיתי היום השטן לובשת פראדה וחשבתי לי מי זה הבחור המדהים הזה הוא מהמם
L LimiMimi New member 28/10/07 #44 אוי אוי רק היום גיליתי שזה וינסנט הכפרע הזה ]; עכשיו אני באמת חייבת לראות את הסרט הזה